Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar çörek otu yağı kullanmaya başladıktan sonra
göğüslerinizde ki tüylerde büyüme ve çoğalma gibi şeyelr oldumu
ben çörekotu ve susam yagı basladım (neden susam yagı cunkı mersının adını unutmustum :))
gece küç yedım masaj yaptım ınanın sabah azda olsa toparlamaya baslamsıtı. sabah yıne masajımı yapıp cıktım evden devammmmmmmmmmmm zemuszemus
arkadaşlar çörek otu yağı kullanmaya başladıktan sonra
göğüslerinizde ki tüylerde büyüme ve çoğalma gibi şeyelr oldumu
günlerdir okuyorum yazılanları :bbo: ne yapacağımı şaşırdım valla.çörek otumu mersin yağımı şerbetçimi adaçayımı küç mü buzmu ? son olarak hepsini uygulama kararı aldım şu an kaydirigubbakcemile2 mersin ,çörekotu ,çilek yağlarıyla masaj yapıp küç ve adaçayıyla rezene içicem...bakalım sonuç ne olacak:lepi: inşallah işe yarar :Saruboceq: büyücekse büyüsün artık yaaa
sakın hepsini bir arada yapma sakın!....yara olur göğsünde...ben de öle hızlı etki olsun diye hepsini yapmıştım yara çıktı çok canımı yaktı..yavaş yavaş yap..adaçayıyla şerbetçi otunu kullan..ya da mersini sür sadece..mersin çok ama çok etkili karıştırmayın çok...üşeniceksen mersini kullan bi de buz masajı yap..arada hurma ye..bak nasıl büyüyolar...
sakın hepsini bir arada yapma sakın!....yara olur göğsünde...ben de öle hızlı etki olsun diye hepsini yapmıştım yara çıktı çok canımı yaktı..yavaş yavaş yap..adaçayıyla şerbetçi otunu kullan..ya da mersini sür sadece..mersin çok ama çok etkili karıştırmayın çok...üşeniceksen mersini kullan bi de buz masajı yap..arada hurma ye..bak nasıl büyüyolar...[/QU
haklısın canım ya büyütecez derken her tarafı yara bere sarmasın bide onlarla uğraşmayalım sonra.mersin yağına başladım bu gün. bide rezeneyle adaçayı içmeyi planlıyorum..bakalım faydası olacakmı eyvahedigeldismile
kırıntı diye bir marka sürdüm valla bi güzel masaj yapa yapa ..bildiğimiz yağlar gibi..masaj yaparken bir güzel emdi cildim..uçmadı yanüüüü..içine birazda çilek yağı koydum sıkılaştırıcı özelliğinden dolayı..bakalım artık görcezkaydirigubbakcemile3
günlerdir okuyorum yazılanları :bbo: ne yapacağımı şaşırdım valla.çörek otumu mersin yağımı şerbetçimi adaçayımı küç mü buzmu ? son olarak hepsini uygulama kararı aldım şu an kaydirigubbakcemile2 mersin ,çörekotu ,çilek yağlarıyla masaj yapıp küç ve adaçayıyla rezene içicem...bakalım sonuç ne olacak:lepi: inşallah işe yarar :Saruboceq: büyücekse büyüsün artık yaaa