- 31 Mart 2010
- 667
- 4
valla kızlar bütün topikleri okumaktan gözlerim şaşı oldu....bende dün başladım...sabah bir şeker kaşığı küç yiyıorum arkasından 2 çay bardagı adaçayı içiyorum...akşamda çörek otu kayısı yagı mersin yagını karıstırıp masaj yapıyorum...bugun akşamda şerbetçi otu için hazırlıklar yapıcam.....hele bir işe yaramasın önerenlerin saçını başını yolucam hehehehe hadi bakalım bende gelişmeleri yazarım :) ben pek ümitli degilim ama :) bir umut
ohoooo bu kadar şeyi birarada yapma sakın!...ben şerbetçi otuyla mersini kullandım da sivilce gibi kırmızı bişey çıktı göğsümde....çok acıyodu..hepsini bıraktım dinlendirdim biraz..3 gün sonra başladım..geçmedi daha ama acısı azaldı..şuan sadece şerbetçi otu karışımını kullanıyorum....buz masajı yapıyorum bi de...
büyür bu yaptıklarınla ama öyle bi yara olur ki bırakmak zorunda kalırsın tüm yaptıkların boşuna gider...çünkü şerbetçi otunu ara verince geriye dönüş oluyo...yavaş yavaş yap ki sonuç olumlu olsun..vücut iflas ediyo benden söylemesi...yağı o kadar ilgiyi kaldıramıyo vücut..hem yap yağı hem diğerleri ee vücut ne zaman serbest kalıcak da sürdüklerine sonuç verebilicek.....ya mersini yap sadece ya da şerbetçi otu karışımını...
ayrıca mersinin içine neden bütün yağları karıştırdın..mersin başlı başına mükemmel etki yapıyo...karıştırırsan etkisi çözülür belki...boşuna yapmış olursun..