valla kızlar bütün topikleri okumaktan gözlerim şaşı oldu....bende dün başladım...sabah bir şeker kaşığı küç yiyıorum arkasından 2 çay bardagı adaçayı içiyorum...akşamda çörek otu kayısı yagı mersin yagını karıstırıp masaj yapıyorum...bugun akşamda şerbetçi otu için hazırlıklar yapıcam.....hele bir işe yaramasın önerenlerin saçını başını yolucamhehehehe hadi bakalım bende gelişmeleri yazarım :) ben pek ümitli degilim ama :) bir umut
ohoooo bu kadar şeyi birarada yapma sakın!...ben şerbetçi otuyla mersini kullandım da sivilce gibi kırmızı bişey çıktı göğsümde....çok acıyodu..hepsini bıraktım dinlendirdim biraz..3 gün sonra başladım..geçmedi daha ama acısı azaldı..şuan sadece şerbetçi otu karışımını kullanıyorum....buz masajı yapıyorum bi de...
büyür bu yaptıklarınla ama öyle bi yara olur ki bırakmak zorunda kalırsın tüm yaptıkların boşuna gider...çünkü şerbetçi otunu ara verince geriye dönüş oluyo...yavaş yavaş yap ki sonuç olumlu olsun..vücut iflas ediyo benden söylemesi...yağı o kadar ilgiyi kaldıramıyo vücut..hem yap yağı hem diğerleri ee vücut ne zaman serbest kalıcak da sürdüklerine sonuç verebilicek.....ya mersini yap sadece ya da şerbetçi otu karışımını...
ayrıca mersinin içine neden bütün yağları karıştırdın..mersin başlı başına mükemmel etki yapıyo...karıştırırsan etkisi çözülür belki...boşuna yapmış olursun..
Dün başladım ben de ilk portakal yağı sürdüm, üstüne de mersin yağı sürdüm 5 dakikadan fazla masaj yaptım. Fakat mersin yağı viks gibi kokuyor daha bir keskini hatta. Midemi bulandırdı istifra ettim sonunda. Tüm evi kapladı koku zar zor geçti odamdan. Annem bu ne kokusu böyle diyor. kaydirigubbakcemile3 Pek ümidim yok aslında bunlardan. Buz masajı yaptım geçen gece dolgun oldu ertesi günde öyleydi. Bu aralar iştahım açıldı, kilo alınca da gögüslerim alıyor ilk. Biraz büyüdüler. Ayrıca hergün kaşık kaşık pekmez, iştah açıcı şurup ve de küç yiyorum. Üstüne de masaja başladım. Belki bırakırım masajı mersin yağı çok kötü koktu. :tomato:
tmm kızlar tşk ederim ilginiz için diger topikte kimse beni sallamadı :)))) biraz denicem böyle eger alerji tarzı bir şey olursa dediginiz gibi kullanıcam...bakalım olmassada olmaz napalım:) ölüm yok ya ucunda zaten benim aman aman büyüteyim diye bir dedim yok 75 dolgusuz olsun yeter bana çok büyük gögüs sevmiyorum ben nadide sultan gibim :)))
bu arada şerbetçiotu karısmını sabaha kadar bekletmek yerine 4 saat bekletip yıkasam olmazmı acaba? sabahın köründe işe gidiyorum ben yağlar bir nevi sorun yaratmıyorda bu karısım yıkanması gerekiyosabah yataktan zor kalkıyorum kalk bunu yıka vs zor olacak da
yok yıkamana gerek yok..zaten sabaha kadar kremi emiyo vücut...otları falan kuruyo vücudunda...
masajı nasıl yapıyorsunuz kızlar yön basınc vs.. bırde buz nasıl uygulanıyor detaylı anlatırsanız sevınırm..
burda introm şerbetçi otuyla ilgili bi karışım söylemişti onu uyguluyorum..''kızlar denendi onaylandı'' forumun konusundan bulabilirsin karışımın tarifini..dur ben söyleyeyim çoksayfa var orda uzun sürer okuman...
şerbetçiotu karışımı:8 yemek kaşığı şerbetçi otuna 3,5-4 yemek kaşığı su koy..karıştır sonra ocağa koy..fokurdayınca 3-4sn kadar kaynat..sonra karıştır..bitkinin öz suyu çıksın diye kaynatıyoruz..sonra 10dk dinlendir..dinlendirdikten sonra 150ml YAĞSIZ kremle karıştır güzelce...bu karışımı 1 gün dinlendir...
ertesi günü akşam 20:00 de bi kupa adaçayı iç yapraklarıyla göğüslerine masaj yap..aynı akşam 22:00 da gene iç adaçayını yapraklarıyla masaj yap..sonra 23:00 de bu yaptığın karışımı '''masaj yapmadan''' sür göğüslerine..günde 1 defa sürüyosun yani karışımı ..adaçayıyla sürme sakın..istersen 00:00 de yine sürebilirsin bu karışımı...
sabah da mersin yağını masaj yap güzelce..masaj önemli...ben daha hızlı olsun diye rezene çayının içine 5 damla çörekotuyağı damlatıp içiyorum günde bi defa...istersen sen yapma bunu..yani fazla etki gösterebilir....ben böyle yapıyorum...uyyhh amma uzun yazmışım:))
Canım demişsin ki ada çayıyla surmee sakın??? bunu bılerek mı soledın yoksa karıstırılmasın dıe mı... cnku bn ada cayyla masaj yaptıktan snra fazla kalırsa karısımın ıcıne bı kac parca atıyorm ada cayından...bir sorun olmaz dimi? bırde mersın yagıylaaa bu karısım ters tepkıı yapıyor demıstın sn kullanmayı bırktın dımı ?fisfisfis
yok yaa... nerde... keşke olsa... ben deli gibi iştahlıyım bugünlerde. heran 49'un üstüne çıkabilirim. zor tutuyorum boğazımı valla. bıraksam 100 kilo olacağım. onca sene bir tabak çorbayla doyan ben ne hale geldim yaa. hep içim kazınıyor. senağlama
canım sen buz masajı yapıyordun değil mi? benim de önce sırtıma feci sancı vurmaya başladı sonra da gösüme ama memişlere değil. içerden sanki akciğerime bıçak saplıyolar gibi. eğer senin de öyleyse üşümeden oluyor o. buzu bırak ve kas gevşeltici sürüp ısıt. sonra gelip kalp krizi geçiriyorum kızlar diye yazma burda :roflol: çünkü kalbe yakın kaslarda da başlarsa kalp krizi geçiriyo gibi oluyor insan. ama tabi ki kalp krizi geçirmiyosun. sadece kaslarında spazm oluyor. kalp kasıyla alakası yok. ben sık sık üşüttüğüm için biliyorum bunlarım.
Canım demişsin ki ada çayıyla surmee sakın??? bunu bılerek mı soledın yoksa karıstırılmasın dıe mı... cnku bn ada cayyla masaj yaptıktan snra fazla kalırsa karısımın ıcıne bı kac parca atıyorm ada cayından...bir sorun olmaz dimi? bırde mersın yagıylaaa bu karısım ters tepkıı yapıyor demıstın sn kullanmayı bırktın dımı ?fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?