- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 43
arkadaşlar çörek otu yağını deneyenler bişiler yazsınlar farklılık hissettinizmi bi benmi hissediorum yaaa... bu gün 9. günüm benim zıpladığımda göğüslerimi hissediorum:)) önceden varlıklarını hissetmiodum:) bide nette mersin yağı göğüste büyüme sağlar yazıo onuda karıştırsam etksi artarmı acaba yoksa birbirlerini öldürürmü bu yağlar? 10 gün çörek otu yağı 10 gün mersin yağı yapmaya karar verdim öle deneyeyim en iyisi hem bu arada kalıcımı deilmi anlarım çörek otu yağını nedersiniz??
Ben birde şerbetçi otlu krem karışımını hazırlarken içine 10 damla kadar çörek otu yağı koymuştum,iyi yapmışım demekki..
bence yıkanmamalı zaten göğüs kremi emecektir yıkamanın anlamı yokki artı zaten göğüse sürülen kremler yıkanmaz yalnızca tekrar süreceğin zaman temizlik amaçlı yıkanıp kurulanır tekrar sürülür
slm şerbetçi otu krem karışımını ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ve faydasını gördümüzmü?
4 gece sürüp yattım ama çörekotu yağına başladığım için onu bıraktım.Bu arada göğsüm biraz büyüdü ve dolgunlaştı.Ağrıyor.Sanırım büyümeye başladı.
kılzar kıllanma filan yapmasın bu yağbilmiyorumkismile
böyle bi şey gözlemleyen oldu mu hiç?
sen ölçtünmü nadirem sende ilerleme varmı?
Didoo ya cok ilgimi cekti fayda gormen, benim gogus olcum normal yani buyume istemiyorum
ama sikilik ve gerginlik olmasina yararmi acaba ? Yada yarasa bile beraberinde buyume saglarsa ne olucak :)