Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

canım markasını yazar mısın. (veya yasaksa özelden atar mısın?)

Yok bu yag oldugu için merak ettım vıcık vıcık kalmasın sonra ..:bbo:

benim kullandığım çörek otu yağı marka ( karden), sürdükten sonra hemen emio ztn ama masajla yedirin.. yıkanmıcak ayrıca..

didolido sabaha kokusu falan kalıyor mu? Bu arada çoook teşekkür ederim paylaştığın için opuyorumnanaktanbunu..

slm şerbetçi otu krem karışımını ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ve faydasını gördümüzmü?

4 gece sürüp yattım ama çörekotu yağına başladığım için onu bıraktım.Bu arada göğsüm biraz büyüdü ve dolgunlaştı.Ağrıyor.Sanırım büyümeye başladı.

kılzar kıllanma filan yapmasın bu yağbilmiyorumkismile
böyle bi şey gözlemleyen oldu mu hiç?

yok koku fln kalmıo yağı emdikten sonrada en fazla 1 saat tende kokusu kalıo sonra oda uçuo arkdaşım, ya keşke hepimizin göğüsleri büyüse faydasını görseniz.. benim göğüs ölçüm bu gün itibariyle daa şimdi ölçtüm 82.. milim milim büyüo ya resmen deneyen arkadaşlar ölçtülermi?

Didoo ya cok ilgimi cekti fayda gormen, benim gogus olcum normal yani buyume istemiyorum
ama sikilik ve gerginlik olmasina yararmi acaba ? Yada yarasa bile beraberinde buyume saglarsa ne olucak :)

şerbetçi otundan sonra bu da bi umut gibi geldi bana.Tabi şerbetçi otu da gerçekten etkiliydi.bende 3 günde etkiledi.üşengeçlik oldu ve bıraktım.bu yağa güvenilir mi kullananlarda nasıl bi etki yaptı?

sen ölçtünmü nadirem sende ilerleme varmı?

Yok canım ya ben hiç ölçmedim,mezuram da yok,kayıp.Yarın alıcam bi tane ölçmek için.Ben de merak ediyorum.
Ama düne kadar elleyince içi bomboştu.Şimdi elleyince dolgun geliyor.
Bir de damar damar kabardı yaa..sızlıyor...
Ben çörekotu yağından çok memnunum ama onu sürdüğüm için şerbetçi otlu kremi süremiyorum.Önce yağla masaj yapıp biraz bekledikten sonra şerbetçi otunu sürsem zararı olurmu ki?

Slm su Cörek otu yagini bulamadim yaaa Almanyada bunu bulmak zor degil sanmisdim..
Bi yere gitdim Cörek otu yagi vardir diye hap seklinde var kafayi yicem yaa yaza kadarda bekliyemem..

ay bu kadar cabuk etki gosteriyor yani bende yarın okuldan gelmeden once alıyım bari ya cok umutlandım

ben bu tür şeylere çok inanmıyorum ama bu dertten çok muzdarip olduğum için denemeden geçmiyorum,şerbetçiotunu yapmıştım hafif bir dolgunluk dışında büyüme olmadı bunu da iki gündür deniyorum ilk gün hiç bir şey olmadı bu sabah hafif dolgunluk hissettim,umarım faydasını görürüm.Mersin ve çilek yağı ile de masaj yapıyorum hatta üç yağı karıştırıp ayrı bir karışım da hazırladım,gelişmeleri yazarım..

arkadaşlar benim göğüs ölçülerim alttan 72 üstten 78 di simdi üstten 82 cm:) buz masajı ve çörek otu yağı yapıorum sadce ben çok faydasını gördüm..4 cm azmı 10 günde bence kesinlikle çok ii bi sonuç geçici bile olsa her akşam yapmak zor gelmez bana 5 dkmı alıo sonuçta.. bide çörek otu yağı hemorotitte kulanılıomuş çok ilginç yani ordaki deriyi sıkılaştırıo kan dolaşımını hızlandırıo ve tedavi ediomuş netten aratışdm.. demekki bu yağ kan dolaşımın hızlandırdığı için göğüsleri harekete geçirio die düşünüorum ben..

Didoo ya cok ilgimi cekti fayda gormen, benim gogus olcum normal yani buyume istemiyorum
ama sikilik ve gerginlik olmasina yararmi acaba ? Yada yarasa bile beraberinde buyume saglarsa ne olucak :)

arkadaşım sıkılaştırğı ve topladığı kesin!!! ama masaj çok önemli doğru ve üşenmeden masajla yap bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…