Bende aldıımmmm we geceye kadar dayanamayıp sürdüm kokusu bana agır gelmedi poğaca gibi kokmadımbayanssulusmile ne kadar sürdüm bilmeiyorum ama hemen emdi memeişlerim kokar diye sonra biraz çilek yağı sürdüm ama başladım dewam edicem kızlarr benim aldığım yağ öteki yağlardan farklı 6 tl ye aldım ötekilerden büyük inş işe yarar canlarım sabırsızlanıyorum küç de aldım adaçayıda aktarı alıcaktımda param yoktukaydirigubbakcemile3
arkadaşlar çörek otu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin.. kendinizi poaça gibi hissedebilirsinz kokusundan dolayıfakat sabah uyandığınızda değişime inanamıcaksınız.. 1 haftadr yapıorum inanılmaz bi dolgunluk oldu avucumun içinde kaybolan göğüslerim şu an avucumdan taşıyor.. sürdüğünüz anda inanılmaz bir kaşıntı hissediceksiz teleşlanmayın bu kasıntı göğüslerinizin şiştine işaret.. umarım sizdede işe yarar ki ben eminim yarayacağından bana çok dua ediceksiniz:)):teytey:
Odamda ya markasını yarın yazarım sğrdğm oturdum annem diyoki odada sanki kalem açılırya öyle bir koku war sizde alıyomusunuz diye sordu bende diyemiyorum ben sürdüm yok dedim ohaoldumsmile babamda burdaydı işaret edemedim demekki kokuyo muşkaydirigubbakcemile3 gelişmeleri yazarım hemen atki etmez belki
CADIARZU
ya canım ya beni çok memnun ettin ama bi sorum olacak şuan ben longda göğüs büyütücü krem kullanıyorum ikisini birlikte yapsam bi zararı olurmu sence bi bilgin varmı canım acil cevap bekliyorum lütfennnnnnnnnnCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?