slm nurum,saat kactan beri bu konuyu okuyorum gözlerim kaydi valla.Konuyu acan arkadas ortalarda yok ama herkesin one bi tsk borcu var´okudugum kadariyla,bu arada ben 1 ay sonra tr ye gelecem ancak ozaman basliyabilirim,burda bulmam imkansiz o yaglari otlar filan,ama acayip heveslendim,umarim faydasi olurda esim bayram ederyerimseniben
arkadaşlar ben de çörek otu yağı kullanacagım yanında destekleyici olarak ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
kızlar yoğunluktan 1 haftadır ne küç yiyebildim ne de çörek otu yağımı sürebildim
o dolgunluk gitti resmenn mafoldumben yine başlıcam
yasım 28 benim eger gercekten bu yazdıklarımla ilgilenen var ise face den beni eklesinler orada da bu kürü paylaşıyorum ve teymin edeceginiz kişinin bilgilerini verebilirim
arkadaşlar bu yağı sabah akşammı yoksa bi keremi sürüyoıruz acaba
selam arkadaşlar lütfen yardım edin bende bugün çörek otu yağı aldım başlayacağım adaçayıyla beraber yanlız yağın ne miktarda sürüleceğini bilmiyorum birde ada çayını nasıl hazırlayıp nasıl içiyoswunuz ne olur yardım edin çünkü çok ihtiyacım nvar herkese kolay gelsin
slm canım ben bir haftadır kullanıyorum çörek otu yağını ve çilek yağını daha 2. günde gözle gürülür bir değişim başladı şimdi ben bile inanamadım büyüklüklerine sempatiksalakcinni çörek otunu göz kararı avcuna neredeyse bir tatlı kaşığı kadar al canım ve iki göğsüne eşit gelecek şekilde avuclarında paylaştır ve oval masaj hareketleriyle 5 dk aralıksız masajla yedir bu arada ben çilek yağınıda tavsiye ederim çok faydasını gördüm ikisini birlikte kullanınca çörek otundan sonra 5 dakikada çilek yağıyla masaj yapıyorum tatlım günde bir defa akşamları yapıyorum vaktim olsa sabahlarıda yapardım ama işe zor kalkıyorum walla kaydirigubbakcemile he bide bu masajı yaptıktan sonra üzerine rahat sıkmıcak şeyler giy kesinlikle sütyen takmam memişlere özgürlükte önemli kaydirigubbakcemile3
ya bende başlıycamda bitürlü başlayamıyorum yatağa kendimi zor atıyorum yorgunluktan...peki canm bu yağı göğüs nekadar sürede emiyo bilmiyorumkismile
slm canim sen hangi yaglari kullandin etkisi oldumu kalicimia.statlım inan benimde bazen yemek yiyecek halim olmuyor ama yattığım yerdende olsa 5 dk mutlaka masaj yapıyorum yağlarla 5 dk. nın sonunda göğüs yağları emmiş oluyor, büyüdüklerini gördükçe daha bi keyifle yapıyorum artık zemuszemus
slm canim sen hangi yaglari kullandin etkisi oldumu kalicimia.s