Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

ben de 27 yaşındayım. ben de uyguluyorum bir sürü şey. 6 cm. büyüttüm. herkesin bünyesi farklı cevap veriyor ama vaktin varsa denemeye değer.

Anasonu eklemeye yeni başladım. tek başına büyütücü bir etkisi yok çünkü ben eskiden rahatlatması amacıyla bir de tadını sevdiğim için içerdim. östrojen içerdiğini de bilmiyordum. ama göğüslerimi büyütmediğine eminim. inernette östrojen içeren bitkiler diye araştırınca çıkan listede adaçayı da var anason da var. ben de onu da ekleyeyim dedim. tadını çok seviyorum.

benim de hedefim 15 cm. şu anda 12 cm'deyim. 6 cm ile başlamıştım. fakat şunu söyleyebilirim düzenli küç ve adaçayı ikisi birlikte büyütüyor. ama çok uzun süre kullandıktan sonra sonuç alıyorsun. belki 4-5 ayda.
6 cm çok iyi bir sonuç darısı başıma...:eek:
Canım ablamdaydım nişan wardı göbek attım biraz bayadır yapamdım bu aralarda yapamıycam galiba şimdide ablamalar bizde bakalım nolcak sen neler yaptın nasıl gidiyo

Ben de bugün kuzenimin nişanında döktüm kurtlarımısositososito
İzmir'de olsan şüphelenirdim aynı mekanda mıydık diye...aklinialirimsmile

Canım ablamdaydım nişan wardı göbek attım biraz bayadır yapamdım bu aralarda yapamıycam galiba şimdide ablamalar bizde bakalım nolcak sen neler yaptın nasıl gidiyo

tebrik ederim. allah tamamına erdirsin. benim aynen devam. en son 82'ye ulaştım orda kaldı.

6 cm çok iyi bir sonuç darısı başıma...:eek:

inşallah hadi bakalım.

merhaba :) küç kullanan arkadaşlar onu ne ile yiyorsunuz? yoğurdun içine koyup yesem bişey olmaz heralde değil mi?:kedi:

merhaba :) küç kullanan arkadaşlar onu ne ile yiyorsunuz? yoğurdun içine koyup yesem bişey olmaz heralde değil mi?:kedi:
Canım suyla yesen daha iyi olucak küçü ağzına al hemen bol su iç hem kolaylıkla yersin hemde pratik sewgiler
canım küç nedir:uhm:

Kara üzüm çekirdeği tozu canım küç de kısaltılmışı yemeni tawsiye ederim opuyorumnanaktan

kızlar benimkilerde çok küçük küç aldım 2 gündür yiyiorum ama pekmezle yiyiyorum.. çörek otu yağını bulamadım çilek yağı aldım ilçede çalıştığım için ile gidemiorumm benneyaptımki gidince tekrar arıyacam bulana kadar çilek yağı ile masaj yapmamın faydası varmıdır?

kızlar benimkilerde çok küçük küç aldım 2 gündür yiyiorum ama pekmezle yiyiyorum.. çörek otu yağını bulamadım çilek yağı aldım ilçede çalıştığım için ile gidemiorumm benneyaptımki gidince tekrar arıyacam bulana kadar çilek yağı ile masaj yapmamın faydası varmıdır?

Marotonun hayırlı olsun aramıza hoşgeldin küç we masaj çok iyi oluyo çörekotu yağını bulmaya bak bulana kadar çilak yağı iyi canım mersin yağıda alabilirsin mersinle çileği karıştırıyrum ben sende deneyebilirsin kolay gelsin canımopuyorumnanaktan

bende bugün küç aldım rezene çayı aldım çilek yağı aldım zaten çörekotu yağı kullanıyordum adaçayı içiodum bakalım :) ben bu küçü üzüm pekmeziyle mi yesem yoğurtla mı

Ben de aldım çörekçiotunu, şuan ölçülerim fena değil ama biraz daha sınırları zorlamak istiyorum şerbetçiotu da aldım akşamları onu kaynatır içerim, sabah akşam da yağ ile masaj yaparım hadi hayırlısı bakalım ne kadar sürdürücem

ben bugun aldım çörek otu yağını masajla yedirdim şimdi biraz sertik ve dolgunluk hissettim kızlarr

bende bugün küç aldım rezene çayı aldım çilek yağı aldım zaten çörekotu yağı kullanıyordum adaçayı içiodum bakalım :) ben bu küçü üzüm pekmeziyle mi yesem yoğurtla mı

cnm ben de düşündüm yoğurtla mı yesem diye nur ummm suyla yutmak kolay olur dedi ama zorlanıyorum benkafamçokkarıştı

ya bnm erkek arkadaşıma küçükken annesi pekmezle yediriomuş onla denicem kaydirigubbakcemile3

cnm ben 4-5 gibi bi fiyata aldım sanırım...
yok ona östrojen etki etmediğindenkaydirigubbakcemile3 tadı çok güzel dedi ama ben sabah akşam bu kadar tahinli pekmezi yersem kilo alırım yahu... ekmeksiz yenmio çünkü.. suyla yutcam vallaha..mafoldumben

Ayy ben de de var, hemen bu akşam denicem delikafadulden. Zaten ben bu çörek otu yağının mucizesini duymadan önce bebek yağı ve niveanın vucut yağını tüm vücduduma uyguluyordum ve gerçekten bi dolgunluk var kullandığımdan beri, galiba bu yağ olayı ve beraberinde masaj ciddi işe yarıyo kızlar. Bu nedenle çörek otu çok mantıklı geldi inş işe yararhihoyyyt

kızlar bende dün kullandım bide sabah sürdüm ama ne kasıntı oldu ne bi başka bişi... bende etki etmedi galibaa... bide şerbetçi otu karışımını yaptım. beceremedim onuda.. süremedim yapraklar hep düştü... of of..

kızlar bende dün kullandım bide sabah sürdüm ama ne kasıntı oldu ne bi başka bişi... bende etki etmedi galibaa... bide şerbetçi otu karışımını yaptım. beceremedim onuda.. süremedim yapraklar hep düştü... of of..

bende de hiç kaşıntı yapmadı o kişiden kişiye değişiyor bence ama fark edilecek bir dolgunluk varrkaydirigubbakcemile2

X