yoğurtla denicem vallaha...yarım kaşık zor yuttum
Hoşgeldin aramıza canım ağrı warsa büyüyordur canım düzenli yapmaya calış tatlımopuyorumnanaktanslm....yeni katıldım aranıza...bende 2 gündür rezene çayı ve çörek otu yağını kullanıyorum...kaşıntı falan yok ama ağrı var..bu iyiyemi işaret????bilmiyorumkismile
KÜÇ kara üzüm çekirdeği tozudur çok etkisi war saymakla bitmez ama memişleri büyütüyor bunu biliyoruz damarları acıyor kansızlığa iyi geliyor cildi güzelleştiriyor tawsiye ederim sende kullan sabah akşam bir tatlı kaşığı suyla yutucaksın masajla birlikte küç yersen daha etkili olur canımopuyorumnanaktanküç nedir... ne etkisi var ben. sadece çörek otu sürüyorum... küçü yesem daha mı etkili olur ki...
ya kızlar valla çilek yağı bende çok kaşıntı yapıyo.. bende bugün çörekotu yağını sürüp üstüne sürdüm şimdi çok kaşıntı yok hadi hayırlısı...
küç çok fena bişe yayenmio vallaha yoğurt aldırdım anneme bakalım yicez akşama inş
ya of ya... tarçınlı kurabiye sen şimdi sadece çörekotu yağı mı yapyodun ya... bende şimdi evde;
-adaçayı
-şerbetçi otu
-rezene çayı
-çörekotu yağı
-çilek yağı
-küç
var... ben bu yağları karıştırıp mı kullansam bilemiorm kokusu kötü olur die.. çörekotu yağından sonra çilek yağı mı sürsem acba onu da bilemiorm... adaçayı filan da içiemiorm pek ama alışmam lazım... yalnız rezene çayına ömür boyu alışamicam galiba... bana akıl vern yahu...bilmiyorumkismile