Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

Sllmm arkadaşlarrr ben nurummmun tavsiyesiyleee masaja başladım.arada bir küç yutuyorum suyla onu bırakınca eski halini alıodu ama şimdii 3 haftadırr mersin yağıı kullanıyorumm.bendede kaşıntı yada v.s. bi durum olmuo sadece sürekli ağrıo vee içlerinin dolduğunu hissediorum daha önce suu gibilerdi yaa şimdi toparlandıı sırt üstü yattığımdaa kaybolurlardıı şimdii hissediliyorlarr.bu kadarıı bilee inanılmazz mutlu edioo beniiopuyorumnanaktanYaaa nurumm burdan tekrar tekrar teşekkür ederimmm sanaaa 75i dolduruyorum daha önceleri göğüsümün üst kısımları sönük ve düşüktü şimdi hafif bir çatalım varzemuszemus asla bırakmam bu yağıı devam edicemm.

bende 1 hafta oldu başlayalı ama hala bir etkisi yok çıldıriiciimm =( kızlar çörek otundan başka hangi yağları kullanıyosunuzzmafoldumben

Ben çörek otu yağı,mersin yağı ve portakal kabuğu yağını karıştırdım.Fakat düzensiz kullandım çok sıkılganım.Etkisini maalesef göremedim.Şimdi yeniden başladım. ınş.olur bilmiyorumkismile

kızlar bende başlicam artık hadi bakalımm yaa ben birde şeyi merak ettim konuyu açan arkadaş yazmamış ne zamandır noldu acaba gelişmeleri yazsa iyi olur:uhm::uhm:

ya valla ben çörekotu yağını kullanıyordum... ama en başlarda dlgunluk yaptı sonra tekrar indi... şmdi çilek yağı kullanıyorum acaip kaşındırıyo.. bi de çörekotu yağı sivilce yaptı ya... büyüme yok ama dolgunluk var ki o da masajdan bence... ya bu arada ben küçü suyla hiç yutamadım midem bulandı.. yoğurtla denicem en son...

bende bugün başlayacağım ama kalıcı değilmi. dolgunlıuk.
ben küç te yutuyorum 2 aydır.masajada bugün başlayayım bari.son bir umut. yaş 33 bakalım faydası olursaa.

küçü suyla mı yutuyosun nasıl dayanıyorsun.. ben bi de sevmediğim şey ne kdr etkili olur ve ne kdr düzenli kullanrıım bilemiorm

valla başta çok zorlandım ama suyla hemen yutuyorum alıştım. artık zorlanmıyorum.

küçü ben de suyla yutamıyorum :sinifsinif: ağzımın içine yapışıyor boğazıma yapışıp kalıyor sanki...alıştım,yoğurtla yiyorum her akşam.
bu arada benim fark 10 cm'e tamamlandıı..5 cm daha büyür mü acaba yaaopuyorumnanaktan

ya of ya... tarçınlı kurabiye sen şimdi sadece çörekotu yağı mı yapyodun ya... bende şimdi evde;
-adaçayı
-şerbetçi otu
-rezene çayı
-çörekotu yağı
-çilek yağı
-küç
var... ben bu yağları karıştırıp mı kullansam bilemiorm kokusu kötü olur die.. çörekotu yağından sonra çilek yağı mı sürsem acba onu da bilemiorm... adaçayı filan da içiemiorm pek ama alışmam lazım... yalnız rezene çayına ömür boyu alışamicam galiba... bana akıl vern yahu...
bilmiyorumkismile

slm....yeni katıldım aranıza...bende 2 gündür rezene çayı ve çörek otu yağını kullanıyorum...kaşıntı falan yok ama ağrı var..bu iyiyemi işaret????bilmiyorumkismile

küç nedir... ne etkisi var ben. sadece çörek otu sürüyorum... küçü yesem daha mı etkili olur ki...

ya kızlar valla çilek yağı bende çok kaşıntı yapıyo.. bende bugün çörekotu yağını sürüp üstüne sürdüm şimdi çok kaşıntı yok hadi hayırlısı...
küç çok fena bişe ya yenmio vallaha yoğurt aldırdım anneme bakalım yicez akşama inş

slm....yeni katıldım aranıza...bende 2 gündür rezene çayı ve çörek otu yağını kullanıyorum...kaşıntı falan yok ama ağrı var..bu iyiyemi işaret????bilmiyorumkismile
Hoşgeldin aramıza canım ağrı warsa büyüyordur canım düzenli yapmaya calış tatlımopuyorumnanaktan
küç nedir... ne etkisi var ben. sadece çörek otu sürüyorum... küçü yesem daha mı etkili olur ki...
KÜÇ kara üzüm çekirdeği tozudur çok etkisi war saymakla bitmez ama memişleri büyütüyor bunu biliyoruz damarları acıyor kansızlığa iyi geliyor cildi güzelleştiriyor tawsiye ederim sende kullan sabah akşam bir tatlı kaşığı suyla yutucaksın masajla birlikte küç yersen daha etkili olur canımopuyorumnanaktan

Üstüne sürebilirsin canım bir muddet sonra kaşıntı geçer masaja dewam küç ün tadınada alışırsın sonra suyla yutarsın merak etme bende başlayınca yiyemem diyodum şimdi suyla yutuyorum zamanla alışılıyor opuyorumnanaktan

ay benim de ne yazık ki öyle bir durum var. 41 kilodan 49 kiloya çıktım. hafif bir göbek oluştu ve belim kalınlaştı yanlardan bir de popom büyüdü. popo ve kalça 4'er cm büyüdüler. bacaklarım zaten kalındı vücuduma göre daha da kalınlaştılar. omuzlarım etlendi biraz (bu iyi oldu tabi). ama göğüs kısmında hiçbir değişiklik olmadı. o zaman kötü durmaya başladı. eskiden 76 cm göğüslerimle 0 bedendim ve halimden memnun sayılırdım, kilo alınca 76 cm göğüslerimle 34'ü zorlamaya başladım. kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

yaaa nasıl aldın o kilolarıı? :bbo::bbo:
Ben almak bi yana günden güne zayıflıyorum.22 yaşındayım ama lise 1 den büyük gösterdiğimi söyleyen çıkmadı dahaa senağlamasenağlama
Benim ay içinde göğüs ölçülerim rahatlıkla 5-6 cm değişiyor valla akannehir
O yüzden benim takiplerim her ayın aynı günüde olmalı sanki fisfisfisfisfisfis
bende yarın alıp başlayacağım çörek otuna.İnşallah faydalı olur da... :sm_cool:
Bi de kalıcı olsun lütfen... mafoldumbenmafoldumben

valla canım ben sadece küç ve çörek otu yağı kullandım...başka da bişey kullanmadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…