Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

canım çörek otu yağı kaşıntıyı gidermez..hatta benim çörek otundan sonra da kaşınıyor..ama şerbetçi otuna biraz ara ver istersen, bir de çörek otu yağını kullan derim.[/B][/QUOTE]

arkadaşlar bende çörek yağını kullanıyorum ama herhangi bir kaşıntı olmadı 3 gündür yapıyorum. ağrıda yok sizce bi gelişme yokmu dersiniz :KK43:((bilmiyorumkismile

kızlar çörek otu yağını kullanalı 2 gün oldu masaj yapıyorm evde varmış daha önceden çörek otu yağı -neyse sürdüğümde kaşıntı hissetmedim ve dolgunlukta yok.... :KK43:(((

Son düzenleme:
70 bazen değişik çıkıyo ama ort 70 filan... bi de bana sadece dolgunluk vercekmiş gibi geliyo... adaçayı filanda içiyorum şerbetçiotuyla hemde günde 3 kere filan.... ama sadece dolgunluk...

bende mi yapsam acaba bunu bende aynı dertten muzdaribim adet olmama yakın ne güzel şişiyorlar keşke öyle kalsalar evde vardı denemekte fayda var yarın başlıyım en iyisi umarım işe yarar hepimizin

kızlar bende adaçayı içip küç yiyodum bide çilek yağıyla masaj yapıyodum..fakat hormonlarımı mı bozdum naptım adet olmuyorum 2.5 aydır.. dr a falan gittim vazgeçtim bu işlerden.. çok abartmayın

70 bazen değişik çıkıyo ama ort 70 filan... bi de bana sadece dolgunluk vercekmiş gibi geliyo... adaçayı filanda içiyorum şerbetçiotuyla hemde günde 3 kere filan.... ama sadece dolgunluk...

canım sen daha yeni başladın bu işlere. biraz sabırlı ol yaa. bak ben aylarca küç yedim ondan sonra başladı büyümeye.

arkadaşlar masaj yaparak diyorsunuz peki siz nasıl bir masaj uyguluyorsunuz??biraz açılım yaparmıısınız acaba. birde çörek otu yağı kokuyormu benim aldığımda bi koku yok arkadaşlar.

arkadaşlar masaj yaparak diyorsunuz peki siz nasıl bir masaj uyguluyorsunuz??biraz açılım yaparmıısınız acaba. birde çörek otu yağı kokuyormu benim aldığımda bi koku yok arkadaşlar.

evet tatlım kokuyor..bildiğin çörek otu kokuyor ağır ağır..
Masajı da göğüse aşağıdan yukarı doğru, ve dairesel hareketlerle yapabilirsin...

Ben de çörek otu yağıyla masaj yapıyorum ve küç yiyorum.
Keramet masajda mı yağda mı bilemicem ama kesinlikle dolgunlştırıyor:lepi:
Sadece küç tükettiğim masaj yapmadığım zamanlarda yoktu bu dolgunluk.
Umarım cm olarak da büyür...:eek:

X