Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çörek otu yağıyla masaj yapıyorum ve küç yiyorum.
Keramet masajda mı yağda mı bilemicem ama kesinlikle dolgunlştırıyor:lepi:
Sadece küç tükettiğim masaj yapmadığım zamanlarda yoktu bu dolgunluk.
Umarım cm olarak da büyür...
Benim göğüslerim normaldi 3 senedir tam dolgunlaştı ihtiyacım yok:) ama şuna ihtiyacım var kızlar sanki biraz yumuşadılar,bunun için bi çözüm varsa bekliyorumm...
bilmiyorum ama benim şuan gözle görülür değişiklik var :)
adaçayı içmiyorsan onu da iç islandçığım. ben bi de üstüne azıcık anason eklemeye başladım. fincanıma bir tutam atıyorum. hem tadı süper oluyor hem o da östrojen içeriyor. bu arada senin alt ve uç ölçülerin kaç? hiç büyüme oldu mu? hedefin nedir?
afedersiniz burda yeniyim arkadaşlar ama çörek otu kullanan arkadaşım yaşın kaç aceba benim yaşım 29 işe yarar mı bilmiyorum gec kalmamışımdır umarım........a.s
Adaçayı içiyorum canım ama düzenli olarak değil. Tadını seviyorum bir de faranjitim var o yüzden içiyorum, göğüs büyütücü etkisini görmedim sanırım düzenli içmediğim için.
Ölçülerimi tam olarak bilmiyorum canım 1 kere ölçmüştüm sanırım 10 cm fark vardır max o da:gitme:
Anasonu hiç duymamıştım sende etkili oluyor mu?
Küç de yiyorum ama tek başına kesinlikle büyütmüyor, masajın etkisini görüorum ama dolgunlaşma oluyor sadece.
O bile çok farkediyor ölçülerimin arasında 15 cm olsun isterdim, umarım kalıcı büyüme sağlayabiliriz.
ben de 27 yaşındayım. ben de uyguluyorum bir sürü şey. 6 cm. büyüttüm. herkesin bünyesi farklı cevap veriyor ama vaktin varsa denemeye değer.
Anasonu eklemeye yeni başladım. tek başına büyütücü bir etkisi yok çünkü ben eskiden rahatlatması amacıyla bir de tadını sevdiğim için içerdim. östrojen içerdiğini de bilmiyordum. ama göğüslerimi büyütmediğine eminim. inernette östrojen içeren bitkiler diye araştırınca çıkan listede adaçayı da var anason da var. ben de onu da ekleyeyim dedim. tadını çok seviyorum.
benim de hedefim 15 cm. şu anda 12 cm'deyim. 6 cm ile başlamıştım. fakat şunu söyleyebilirim düzenli küç ve adaçayı ikisi birlikte büyütüyor. ama çok uzun süre kullandıktan sonra sonuç alıyorsun. belki 4-5 ayda.
ya kızlar bayadır süremedim nolcak yaaaa çok yoğun geçiyo günlrim geçelerim birtürlü yapamıyrum masaj offf offfff:1no2:
nur ummm nerelerdesin yahu?