Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soğuk duş etkisi yapmıştım ben de.bi sıcak su bı soğuk su tutuyodum dustayken göğüslerime.bir de bi bez parçasının ıcıne buzları koy onunla masaj yap demıstı arkadasım.denedım 3 defa.ardından ansızın bı sancı gırdı sol göğsüme.bi baktım ki mor bi damar göğsümün üstünden başladı altına kadar.doktora gittim memegrafi felan istedi.kitle çıktı.bida tovbe...!
ya ben şimdi buz masajı yapiim mi yapmiim mibilmiyorumkismile
ama ne alaka onu çözemedm ben baya yapıodm hiç bişe hissetmedm
cnm göğüslerini ov yukardan aşağıya doğru sol göğsünü saat yönünde dierini de ters yönde ov böylece yağı yedirmiş olursun.. bi de yapabildiin kdr en fazla 100 filan yap tbi göğüslerini ortada birleştr bırak birleştir bırak... ben böyle yapıorm en azndan.. eet cnm aktarda satılıo hepsi hem de ucuz..
ney ne alaka canım anlayamadım?
canım sen sabah akşam mı yapıyorsun? yoksa sadece akşamları mı..
ben sabah akşam yapıyordum, kırmızı kırmızı minik nokta gibi şeyler çıkınca günde 1'e düşürdüm..
buz masajının büyümeye etkisini anlamadım
valla canım sebebini bilmiyorum ama büyütüyor.üstelik ben o anda yaparken büyüdüklerini görüyorum, şişiyorlar resmen. bence de ilginç. galiba buz süt bezlerini uyarıyor olabilir veya kan dolaşımına iyi geliyor olabilir, böyle birşeyler okumuştum. ama herşey herkesde aynı etkiyi göstermiyor tabi. yaşla da ilgili bence, siz hep göğüslerinizin ağrıdıgından bahsediyorsunuz.ben ne yaprsam yapayım hiçbir ağrı yok.4 aydır küç yiyorum, uzun süre masaj, çaylar, egzersiz hatta ağırlık çalışıyorum ama...senağlama bu da bende büyümenin çok yavaş oldugunu gösteriyor bence. gelsomina'ydı galiba 5cm büyütmüş mesela ama benim kolay kolay büyümüyor.tekrar buza başlicam işte, bakalım...
merwee :)
tmm kızlar artık çörek otu yağından denerim ben şerbetçi otunu kaynayan suya atıyorum 5 dk demleniyo sonra içiyorum göğüslerim büyüdü yalnız ben adet dönemimdeydm o yüzdende biraz daha dolgunlar sanırım hem mersin yağıylada masaj yapıyorum bitince çörek otu yağı alcam küçe de başlıyorum inş. :) benm göğsümün yanlarından ağrıyor sizinde öle mi?