benim 7 günü geçti ama dokunamıyorum çok sancıyor bilmiyorumkismile
arkadaşlar çörek otu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin.. kendinizi poaça gibi hissedebilirsinz kokusundan dolayıfakat sabah uyandığınızda değişime inanamıcaksınız.. 1 haftadr yapıorum inanılmaz bi dolgunluk oldu avucumun içinde kaybolan göğüslerim şu an avucumdan taşıyor.. sürdüğünüz anda inanılmaz bir kaşıntı hissediceksiz teleşlanmayın bu kasıntı göğüslerinizin şiştine işaret.. umarım sizdede işe yarar ki ben eminim yarayacağından bana çok dua ediceksiniz:)):teytey:
ay canım çok sağoll yaaamasaj nasıl yapıcam azcık konuyu açsan benim için birde bunların hepsini aktardanmı alıcam?kusura bakma başını ağrıttım ama napim eşim çok memnunmuş zaten küçüklerden hoşlanıyomuş hıh bende inandım hangi erkek küçük sever hem bende istiyom gömlek vs giyemiyorum yaaasenağlamasenağlamaeet cnm büyümeye işaret... ama bence önemli olan masaj yapmak... yağ sadece işini kolaylaştırıo.. ben adaçayı ve şerbetçiotunu karıştıırıp demleyip çay olarak içiorm bi de cnm...yerimseniben
cnm göğüslerini ov yukardan aşağıya doğru sol göğsünü saat yönünde dierini de ters yönde ov böylece yağı yedirmiş olursun.. bi de yapabildiin kdr en fazla 100 filan yap tbigöğüslerini ortada birleştr bırak birleştir bırak... ben böyle yapıorm en azndan.. eet cnm aktarda satılıo hepsi hem de ucuz..
çok sağol canımmm:1hug::1hug:cnm göğüslerini ov yukardan aşağıya doğru sol göğsünü saat yönünde dierini de ters yönde ov böylece yağı yedirmiş olursun.. bi de yapabildiin kdr en fazla 100 filan yap tbigöğüslerini ortada birleştr bırak birleştir bırak... ben böyle yapıorm en azndan.. eet cnm aktarda satılıo hepsi hem de ucuz..