Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

yok cnm ya bana en başta ağır geliodu da şimdi hiç almıorm... ama üstüne çilek yağı sür istersen...
ben şerbetçi otu karışımını yaptım o kdr pis koktu ki attım çöpe.. sadece adaçayıyla karıştırıp kullanıorm sadece şerbetçi otunu...
yahu bnm göğüs altım ve üstüm habire değşio valla hp de doru ölçüorm ama anlamadm yakaydirigubbakcemile3

benim 7 günü geçti ama dokunamıyorum çok sancıyor bilmiyorumkismile

Allah seni davul etmesin... iyki okumuşum.. :mymeka:
Ben ufaltmaya çalışıyorum bunun için bir formülün var mı acepp :uhm:

Dün gece ilk denememi yaptım, sürdükten sonra kaşıntı yaptı, sabah kalktığımda bir değişim olmadı, bu gece de yapıcam bakalım..

slm kızlarr yaa bende büyütmek istiyorum yaaaasenağlamasenağlamasenağlama yanlız hiç bişey denemedim henüzz şimdi bana ne önerirsiniz sadece çörek otu yağındanmı sürücem ay bide çok ağrıyo sancı yapıyo falan yazmışsınız bunlar normalmiki aceppkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

eet cnm büyümeye işaret... ama bence önemli olan masaj yapmak... yağ sadece işini kolaylaştırıo.. ben adaçayı ve şerbetçiotunu karıştıırıp demleyip çay olarak içiorm bi de cnm...yerimseniben

eet cnm büyümeye işaret... ama bence önemli olan masaj yapmak... yağ sadece işini kolaylaştırıo.. ben adaçayı ve şerbetçiotunu karıştıırıp demleyip çay olarak içiorm bi de cnm...yerimseniben
ay canım çok sağoll yaaamasaj nasıl yapıcam azcık konuyu açsan benim için birde bunların hepsini aktardanmı alıcam?kusura bakma başını ağrıttım ama napim eşim çok memnunmuş zaten küçüklerden hoşlanıyomuş hıh bende inandım hangi erkek küçük sever hem bende istiyom gömlek vs giyemiyorum yaaasenağlamasenağlama

cnm göğüslerini ov aşağıdan yukarıya doğru sol göğsünü saat yönünde dierini de ters yönde ov böylece yağı yedirmiş olursun.. bi de yapabildiin kdr en fazla 100 filan yap tbi göğüslerini ortada birleştr bırak birleştir bırak... ben böyle yapıorm en azndan.. eet cnm aktarda satılıo hepsi hem de ucuz..

Son düzenleme:

oohh yarasın,süperzemuszemus bende birazdan çıkıp aktardan hemen çörekotu yağı alıyorum veee akşam başlıyorumopuyorumnanaktan

ya bence iş çörekotu yağında değil herhangi bir yağ uygulasak da olur ben çrekotu yağm bitsn çilek yağı alıcamzemuszemus

çok sağol canımmm:1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…