Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

kızlar bnm göğüslermde de kırmızı kırmızı şeyler çıktı yaaeyvahedigeldismile

anam nie öyle oldu ya.. tam da etkisini göstermiştirdi.. yıkamıoz ondan mı ki

bende de yok 1 hftayı geçti ağrıo ama adet olcm yakında :)
ayrıca ben bu gün mersin yağı aldırm rezalaet kokuo bu şey ikisini karıştırsam mı yoksa ayrı ayrımı sürsemki
çemen tuhumuda alıcam 5 cm büyüse dünyalar benim olcak sağ göğsüme sürüom ben sadece çörek otunu o minnacık çnkü

soğuk duş etkisi yapmıştım ben de.bi sıcak su bı soğuk su tutuyodum dustayken göğüslerime.bir de bi bez parçasının ıcıne buzları koy onunla masaj yap demıstı arkadasım.denedım 3 defa.ardından ansızın bı sancı gırdı sol göğsüme.bi baktım ki mor bi damar göğsümün üstünden başladı altına kadar.doktora gittim memegrafi felan istedi.kitle çıktı.bida tovbe...!

küçük küçük pütür şeklinde aknemsi bi şeylerse bende de bebe yağı yapmıştı. çok yağlı olduğu için. ama bu yağlar yapmadı. belki size de ağır gelmiştir.

bişe olmaz diyosun yani...
kızlar ben bu şerbetçi otunu demledim krem filan koydum ama biraz cıvık oldu dolaba koydum:S
bu arada kitle çıkan ark a geçmiş olsun...

ay çok korktum şimdi yaa. ben de buz masajı yaparken sırtıma ve ciğerime sancı saplanır gibi olmuştu. kaslarımı üşüttüm deyip bıraktım sonra ağrı geçti. bende mor damar da var ama benim hep öyle gözükür hafif. kollarımda da belirgindir biraz. belki de sende zaten vardı 3 kerede hemen kitle oluşmaz ki. ay ne bileyim. korktum gene de.

ben istesem de buz masajı yapamıyorummmm hele bide bu havadaa ayy sempatiksalakcinni soğuğa dayanıksızımmm ..

ben istesem de buz masajı yapamıyorummmm hele bide bu havadaa ayy sempatiksalakcinni soğuğa dayanıksızımmm ..

tüm zayıflar gibi... :1rolleyes: ben de öyle dayanamdım hemen üşüttüm göğsümü zaten perişan oluyordum sürene kadar. biraz daha yapsam bronşit olacaktım valla.

ben sürmeyi degilde,çörek otunu dire yemeyi denicem,sevmiyorum vücudumda yag hissini,bide rezene çayı içicem,yazarım gelişmeleri,bide göguslerinde agrı olanlar,bu büyüdügüne işarettir,devam edin derim,regli öncesi agrır benimde ve 2 cm lik büyüme olur hep,normal meme ucundn ölçüm 82 regli öncesi 84 85 oluyorum :)))bitince fıssss tabi,agrıda bitiyor büyümede(((

ya kızlar bana bz masajı iyi geliodu ama siz öyle diince bıraktım.. mafoldumben
eet benim hep ağrım var hele masaj yaptıkça artıorzemuszemus

ya kızlar bana bz masajı iyi geliodu ama siz öyle diince bıraktım.. mafoldumben
eet benim hep ağrım var hele masaj yaptıkça artıorzemuszemus

canım yapma sakın.bırak..benım aynı hep olan mor damar değildi.mor bı damar belirginleşti sancıdan duramadım,göğüs ucum felan iğne iğne oldu. acile götürdüler.ertesi günde göğüsçüye çıktım.böyle teshis koydular kitle diye.yapma bırak boşver.

bilmiyorumkismile
kızlar ya ben serbetcı otunu kulllanıorm sabahlarıda onun verdgı kasntıyı gecrsn dıe sabahları bucorek otu yagını sursem nasl olur szce?

brı bana cevap verebılır mı? serbeetcı otu bende kızarıklık yaptı bayaaa hemdeeeeee corek otunu yagını hc kullanmadm ama ne yapsam karar veremedm?

az once ölçtümde merak edip :) göğüs altından 75 cm göğüs ucundan 85 ? kilom 55 .. normal mi ki bu.. dik ve yuvarlaklar.. ama hani az daha büyük olsa fena olmazdı :)))) bende denicem..

kızlar bende mersin yağı bitince çörek otu yağı alcam kokusu nasıl ben yurtta olacağım için kimseyi rahatsız etmemesi lazım mersin yağı ağır kokuyo ilaç gibi sizce çörek otu yağı kullansam birilerini rahatsız eder miyim? artık oda olmazsa çilek yağı çilek kokarm :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…