Yani sorun olmaz dimi canım bende başlıyım o zaman sende 4-5gün bekletmişsin zaten ama benimki neredeyse hiç güneş görmedi gibiAçıkçası bende pek güneşte beklettemedim.Güneşte en fazla 10-15 saat kalmıştır.Zaten en az 10 saat gerekli güneş için.Ben yaklaşık 4-5 gün beklettim.Bir şişe daha yaptım 8 gündür öyle bekliyor :) Kullandığım bitsin başlıyacağım...
Yani sorun olmaz dimi canım bende başlıyım o zaman sende 4-5gün bekletmişsin zaten ama benimki neredeyse hiç güneş görmedi gibipencerenin önüne koydum ama yinede güneş pek göremiyo ölçtünmü cm olarak ne kadar büyümüş?
Ben güneşte beklet öyle kullan derim yani bi 9-10 saat bile kafi.Güneşle dahada özleşiyo o yüzden.Yok daha ölçmedim ama en kısa zamanda ölcüp söylicegim tatlım. :)
Canım ölç mutlaka çok merak ediyorumm :)
Aldım az önce hemen denicem inşallah iyi gelir fındıklara
Senin icin ölctüm 2 cmden 75 e cıktı 1 ayda bu arad beni dinle güneste bekle yoksa fayda göremessin diyim canm :)
İnşallah canm normalda fıındklarn boyu kaç ?
Canım güneş vurmuyoki eve cepheden dolayı,nerden bulcam güneş72den mi 75cme çıkmış canım?
Yaaaa üzüldüm ama o zaman baya çalkala şişeyi bu arada yağı kendin mi yaptın ? Yok canım eskiden sütyen bile takmıyodum 1-2 ayda 75 olduu tabi kilo almadada etki var ben 5 kilo aldım öyle oldu yani :44:
5kiloda az değil oda etki etmiştir evet yağı kendim yapmıştım canım
Canım ben çörekotunu toz haline getirip zeytinyağıyla karıştırmıştım,bende 2,3kilo almak istiyorumNasıl yaptın benimkile aynımı diye sordum.Evet yani 5 kilo az değil daha da almaya çalısıyorum :89:
Canım ben çörekotunu toz haline getirip zeytinyağıyla karıştırmıştım,bende 2,3kilo almak istiyorum
Hııı bende öyle yaptım zaten.İstersen sana 1 ayda 4 kilo olmanın sırrını verebilirim:) :82:
Ver bakalım canım
bununla ilgili konuda var
[/FONT]
- BEBEK BİSKÜVİSİ
- TAM YAĞLI SÜT
- BAL YA DA PEKMEZ
Yanız hiç bir gün devamsızlık yapmamak şartıyla ve sabah aç akşam aç ve yatarken iç
Sütü ısıt (sıcak ama en fazla elini yakmayacak)15-20 büskiviyi içine at büyük bi kaba sütü dök 1 tatlı kaşığı baal veya pekmez büskiveleri hafif ez.Muazzam...
Afiyet olsun :) göğüsler ne alemdeŞuan yiyorum tadı harikaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?