- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
Mersin yagı ile karıstırmanı öneririm.
Canım ben kendi kullandıklarımı anlatayım sana.yasım 18, ölcüm 80di suan 85i geciyor.Hergün serbetciotunu yagsız bir kremle karıstırıp masaj yaptım ve çay olarak da ictim.Birde yatmadan önce mersin yagı ve çörekotu yagını karıstırıp sürdüm.Ama karıştırmadan da kullanabilirsin tabi önemli olan düzenli olarak her gün uygulaman ve masaj yapman.
Rica ederim canım:) Senin sorunu okuyunca yagın üstüne tekrar baktım ama ucucu , ucucu degil diye bir yazı göremedim bu konuda yardımcı olamayacagım üzgünüm
arkadaşlar çörek otu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin.. kendinizi poaça gibi hissedebilirsinz kokusundan dolayıfakat sabah uyandığınızda değişime inanamıcaksınız.. 1 haftadr yapıorum inanılmaz bi dolgunluk oldu avucumun içinde kaybolan göğüslerim şu an avucumdan taşıyor.. sürdüğünüz anda inanılmaz bir kaşıntı hissediceksiz teleşlanmayın bu kasıntı göğüslerinizin şiştine işaret.. umarım sizdede işe yarar ki ben eminim yarayacağından bana çok dua ediceksiniz:)):teytey:
Canım aslında 1 ayda etki etmesi lazımdı bana kalırsa sen serbetci otunu deneyebilirsin.
tatlım üzülmemek için bi kaç gün ölçmemiştim, 1 cm fark etmiş bile ama 40 gündedevamı gelecek biliyorum+ezgersizlerle de desteklicem bundan sonra
canım yeri gelmişken şerbetçi otu mu, yoksa hayıt mı vücutta tüylenme yapıyor? ikisini karıştırıyorum bi de hiç kullanmadım nasıl kullanılır bilmiyorum bile:)) kullansam bile haricen kullanırım heralde
tatlım hayıt tohumunu kullanmadım ne desem yanlıs olur. Ama serbetci otu tüylenme filan yapmıyor icin rahat olsun:) Krem olarak yada çay olarak kullanabilirsin kesinlikle etkili.
daha hızlı sonuç almak için krem/macun kıvamına getirip denemek istiyorum aslında, bakalım:))
denemeni öneririm:)
Yanlıs yönlendirmek istemiyorum ama hic duymadım uzun zaman kullandım cok sükür saglıklıyım.kızlar başka bi başlıkta krem olarak sürünce kiste ve meme kanserine yol açtıgını okudum kanser olmaktansa gögüssüz bile yaşarım yengemi kanserden kaybettim çok korkuyorum bi bilginiz varmı krem gibi sürme hakkında ?
denemeni öneririm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?