- 24 Şubat 2012
- 443
- 12
etki ediyor mu bari, tüylenme yapıyor denildiği için hiç cesaret edemedim:S
ben 4 gündür yapıyorum henüz hassasiyet var ama ölçüa ynı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
etki ediyor mu bari, tüylenme yapıyor denildiği için hiç cesaret edemedim:S
arkadaşlar çörek otu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin.. kendinizi poaça gibi hissedebilirsinz kokusundan dolayı fakat sabah uyandığınızda değişime inanamıcaksınız.. 1 haftadr yapıorum inanılmaz bi dolgunluk oldu avucumun içinde kaybolan göğüslerim şu an avucumdan taşıyor.. sürdüğünüz anda inanılmaz bir kaşıntı hissediceksiz teleşlanmayın bu kasıntı göğüslerinizin şiştine işaret.. umarım sizdede işe yarar ki ben eminim yarayacağından bana çok dua ediceksiniz:)):teytey:
Slm cnm ben 22 yasindayim daha dun basladim çörekotu yagi kullanmaya ... gece sürdüm ve butun gun ole uyudum bise sarmadim sutyen de takmadim.. peki ertesi gun soguk su ile mi yoksa sicak su ile mi yikanacak??? bide etkisi çabuk belli oluomu ... tskler :)
En etkili olan çörekotu yagı mı?
arkadaşlar çörek otu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin.. kendinizi poaça gibi hissedebilirsinz kokusundan dolayı fakat sabah uyandığınızda değişime inanamıcaksınız.. 1 haftadr yapıorum inanılmaz bi dolgunluk oldu avucumun içinde kaybolan göğüslerim şu an avucumdan taşıyor.. sürdüğünüz anda inanılmaz bir kaşıntı hissediceksiz teleşlanmayın bu kasıntı göğüslerinizin şiştine işaret.. umarım sizdede işe yarar ki ben eminim yarayacağından bana çok dua ediceksiniz:)):teytey:
Ben çörekotu yağını kullanmıstım ama öyle bir büyüme görmedim dolgunluk hissi arttı o yüzden en etkilisi o mu diye sormustum.Belkide her gün düzenli kullanmadıgım içindir.