Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hee bide arkadaşım çörek otu yağını rezene çayının içine kattını yazmışın?? Ama çörek otu yağı açıldıktan sonra en fazla 1 hafta dayanır hemen bozulurmuş ve zararlı maddeler içerirmiş!! Benden sölemesi aktarlardan aldığınız çörek otu tazeyse için!! Fayda göreyim derken kendini zehirleme yavastan.. Benim aktar amcam var bi tane o dedi her çörek otu yağı ii deildir dedi. Sorupta alın arkadaşım benden sölemesi
Meme - Gs Gelitirme/Bytme Masaj - Masaj Terapi Uzman - Masr Mehmet SKMEN
nette gezerken bunu gördüm ya bu msaj çok etkili ama işte bilen bi kişinin elinden olması gerekiyo
canım fotoğraflardak değişimlerde çok bariz ve şaşırtıcı:44:ama dediğin gibi işin sırrı masaj tekniği ve masajda kullandıkları bi karışım olduğu için; işi bilenin elinden olması gerekiyor illa ki
ben de 1 haftadır çörekotu yağıyla masaj yapıyorum. pek bir büyüme farketmedim, ama biraz dolgunluk oldu gibi. tabi henüz bir şeyler söylemek için erken. ama ben değişimin yağdan ziyade masajdan kaynaklandığını düşünüyorum. masaja devam edicem...