Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben bi haftadır deniorum çörek otunu ama gögüslerim dolgunlaşçağı yerde biraz daha ufaldı ben bırakmayı düşünüyorum gerçekten deneyip olumlu sonuç alan var mı kullanmaya devamm mı edeim yoksa bırakaım mı ayrıca sürüp masaj yaptıktan sonrada kaşıntı falan olmuo ne olur yardımcı olun şerbetçi otunuda kullanıyorum şu an acaba son çare olarak doktora mı gitsem bu konuda çok muzdaribim ne olur yardım edinn :S
kuculme oluyor diyorsun, nasil bir kuculme? regl donemin sonunda olmayasin?
bence devam et.. ben ilk denedigimde sonuc iyidi, ikincisinde de bendede kuculme olmus gibiydi ama kilo da verdim yani kesin birsey diyemem
Hediye22 canım, masajı aşağı doğru yapmıyorsun değil mi? yukarı doğru yapman gerekiyor, nasıl yaptığın da önemli sonuçta, şişireceğine sündürmeyesin sonra
Ben geçen sene kullanmıştım çörek otunu, yaklaşık bir ay kadar, etkisini de görmüştüm dolgunluk olarak ama sabırsız olduğum için devam edemedim
Ayrıca herkeste kaşıntı yapmıyor, acıtmıyor, illa kaşınacak acıyacak diye beklemeyin.. ayrıca abartmayın da, ağrıtmayın yazık..
her birine 5 dakikadan fazla yapmayın mesela..
ben bıraktıktan sonra eski haline döndü mü dönmedi mi bilmiyorum, ama 81den 83e çıkmıştı o zamanlar..
Sonra nisan aylarında yaklaşık 9 kilo aldım ev arkadaşım çok yemek yapıyordu, israf olmasın diye doymamıza rağmen yiyorduk
şimdi 87 santim, üstelik 4 kilo da verdim ama küçülmedi çok şükür
Zayıfsanız bi yolunu bulup kilo alın derim
tüğlenme yapıomu kızlar
kesinlikle faydası var, ben çok fayda gördüm ve memnunum.. ama hergün yapmanız lazım.. yorulsanızda, uykunuzda olsa sürmeden yatmayın.. ben çok memnunum göğüslerimden, iyiki buldum bu yolu:)))
ben zayıfım die büyümez mi sence 40 kiloyum 22 yaş bi kızım var 1 yaşında emzirme donemı bitince eridiler sence bende bi işe yarar mı cnm
toparlayabilir diye düşünüyorum.. denemekte fayda var, benim hafif sarkmştı toparladı. düzenli olarak kullanıldığnda işe yarar mutlaka. ama mersin yağı daha bi etkili, ben onu sürünce daha etkisini gördüm. çörek otu yağıyla birlikte sürersiniz. hergece sürün, denemekte fayda var bi şekilde düzelir bence etkili çünkü..:))