Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende deneyecem bugün =) evde var boş boş duruyo öyle hemde kolaymış uygulaması... teşekkürler tatlım inşallah geçici değildir
arkadaşlar çörek otu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin.. Kendinizi poaça gibi hissedebilirsinz kokusundan dolayı:d fakat sabah uyandığınızda değişime inanamıcaksınız.. 1 haftadr yapıorum inanılmaz bi dolgunluk oldu avucumun içinde kaybolan göğüslerim şu an avucumdan taşıyor.. Sürdüğünüz anda inanılmaz bir kaşıntı hissediceksiz teleşlanmayın bu kasıntı göğüslerinizin şiştine işaret.. Umarım sizdede işe yarar ki ben eminim yarayacağından bana çok dua ediceksiniz:)):teytey:
arkadaşlar çörek otu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin.. Kendinizi poaça gibi hissedebilirsinz kokusundan dolayı:d fakat sabah uyandığınızda değişime inanamıcaksınız.. 1 haftadr yapıorum inanılmaz bi dolgunluk oldu avucumun içinde kaybolan göğüslerim şu an avucumdan taşıyor.. Sürdüğünüz anda inanılmaz bir kaşıntı hissediceksiz teleşlanmayın bu kasıntı göğüslerinizin şiştine işaret.. Umarım sizdede işe yarar ki ben eminim yarayacağından bana çok dua ediceksiniz:)):teytey:
Arkadaşlar bütün sayfaları baştan sona okuyamadım k.bakmayın bende kullanmak istiyorum fakat ek olarak çay bişey içiyormusunuz ayrıca bu tüylenme olayı gerçekden oluyormu yaa ben tüylenme sorunu yaşamak istemem büyüteyim derken
Masajla 1 haftada büyürmü ki ? :44:Bence yağlarında çok etkisi var hem pahalı değil 6-7 lira bişey. Çayınıza katıpta içebilirsiniz . Sadece göğüs büyütmede yararlı değil çörekotu yağı
Bu konuyu okuduğumda kafama koymuştum sonunda aldım ve denedim 1 hafta 3 gün oldu muhteşem inanılmaz halamlar falan hayret kaldı .. benm zaten göğüslerim fazla küçük değil avuçlarımdan taşıcak şekildeydi ama ben göğüs meraklısı olduğum için
Netice sonuç harika kızlar bayanlar hem dikleştiriyo hem sertleştiriyo hem büyütüyo yapmanız gereken konu sahibinin dediği gibi çörek otu yağını masajla yedirceksin ben 5 dk sabredemiyorum .. 2-3 dk masaj yapıyorum giyiniyorum. sabah akşam yaptım düzenli sadece 1 kere buz gezdirdim duymuştum onuda buzda dikleştiriyo. valla şuan büyüdü yaza kadar nasıl büyür bilemiyorum
Ha bu arada tüylenme falan olmadı tüyleri karartmada olmadı