ben yaklasık 4 gündür kullanıyorum bi faydası yok gibi geliyor , bazılarına 2 günde etki etmis . sizce kullanmaya devam etmelimiyim ? :44:
dewam et canm hemen pes etme herkezde hemen etki etcek diye birşey yok ama inanarak devam et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yaklasık 4 gündür kullanıyorum bi faydası yok gibi geliyor , bazılarına 2 günde etki etmis . sizce kullanmaya devam etmelimiyim ? :44:
masajı avcumun içinde böyle yuvarlar şeklde yapıorum her birine 5er dk yapıorum aksatmadan bir hafta kullandım gögüslerimin küçüklüğü zayıf olmamada bağlı ama yaşım 19 inanın 13 14 yaşındaki çocukların gögüsleri kadar
büyüklüğü:18: 75 beden sütyeni bile dolduramıorum acaba doktora gtsem handi bölüme görünmem gerekir :97:
Valla benim de öyle. 18 yaşındayım 75 beden anca doluyor. :84: Ama zayıfım da ondan kaynaklanabilir. Kardeşimin benimkinden büyük.[/QU
evet bu sayfaya girdkten sonra yalnız olmadğmı anladmm sende bzdensin bence sende kullan denemekte fayda var
Valla benim de öyle. 18 yaşındayım 75 beden anca doluyor. :84: Ama zayıfım da ondan kaynaklanabilir. Kardeşimin benimkinden büyük.[/QU
evet bu sayfaya girdkten sonra yalnız olmadğmı anladmm sende bzdensin bence sende kullan denemekte fayda var
: bn Zayıf bi insan dğilim ama innki 13 aşındaki kıızn göğüseri bnden byuuk..! bunu denycem yazucamm :)
ya gerçekten etkili bir çözüm yok mu ya?? benimkiler de küçük.. 166 boy 45 kilo zayıfım acaba kilodan mı ki yaa.. çok kötü duruyor moralim bozuluyor. 18 yaşındayım.. Birçok yaşıtımın büyük..Sürekli küçük göğüslü biri var mı benim gibi diye internetten bakıyorum ya da bi bayanın göğsüne bakıyorum.. Takıntı haline geldi artık. Zaten küçük de gösteriyorum. İlerde büyümezse ve evlenirsem halim nolur bilinmez ben en iyisi evlenmeyeyim 75 Beden bile dolmuyor tam anlamıyla göğüs altı 72 göğüs üstü 78 79 offf Biri bana yardım etsin!!
Hayıt tohumunu duydum ona başladım bugün Baya araştırdım çok iyiymiş. Bir de kilo almaya çalışıyorum bebe bisküvisi aldırıyormuş ondan yiyorum mama yaparak ya da hiçbir şeye katmadan o kadar vitamin ve mineral var işe yarar
denemeyi çok isterdim ama çalışan bir bayan olaraktan koku olayı beni tatmin etmedi
her sabah duş mu alıcam yani :78:
Selam kızlar.. Ben de geçen sene başlamıştım hatta bu konuya yorum filan yazmıştım :79: Ama sonra bıraktım. Şimdi evde buldum. Ben de çörekotu ve çilek vardı, ikisini karıştırmışım, şimdi yapmaya başladım tekrar, mis gibi çilek kokusunu alıyorum :93:
Şuan ben;
Hayıt+ısırgan otu çayını içiyorum.
Telkin yapıyorum.
Bi de çörekotu+çilek yağıyla masaja başladım.
Gelişme olursa haber vericem.
Hepinizde gelişme olur umarım :81:
Mrb ben araniza Yeni katildim ama data onceden de takip ediyordum. Bana hak verecginizi dusunuyorum sizin de... bu konuyu acan kisi sizler bizler dahil olmak uzere o kadar umut verdi ama ortalarda gozukmuyor yani keske bi bildirseydi son durumunu bizlere de ...
neredeyse herkes oyle canim, ben dahil.. ztn ben bir ay yaptim biraktim, tekrar iki hafta yaptim biraktim :-S oyle oyle
satılıyo tatlım pahalı bişey değil 5 tl flan