- 17 Nisan 2009
- 25
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kizlar Alman sayfalarinda hic bulamadim burada yazili olan seyleri,yani onlar daha fazla ameliyati sadece cözüm olarak görüyorlar...
dogal yollarla couzm varken niye ameliyat, ben guvenmem bu almanlara! ztn dogal yollarla sonuc elde eden oldu, ben bile sahidim.
reklam olsunlar diye diyorlardir onlar..
geçici kıllanma bir süre sonra o kıllar sararıp dökülüo sıkma kendini sen masajına devam et
tum bıtkıler ıcın gecerlı cnm o bıraz ıcıp bıraz ara vermek gerek haklısın bende zaten oyle yapmayı dusunuyorum ısırganın yagı var mı kıkızlar ben de yakında baslıcam corekotuna bı aktara gıdemedım kac gundur
ısırgan otu cayına dıkkat edın bence sureklı ıcınce bagırsak kanserı yapabılıyormus cunku ordakı faydalı mıkropları oldurebılıyormus
ısırganın sadece masajını yapalım derımm
bısey duzenlı kullanıldıgında etkılerı gorulebılıyor cunku sız de bı arastırın ıstersenız yanlıs bılgılendırmek ıstemem ama paylasayım dedım bılgınız olsun dıye
sevgılerr
yaa benım goguslerım ne yapsam buyumeye hazır sankı ıkı yıl once baya ugrasdım buyudu bıraz gerı bırakdım ya cnm hızla buyuyo yanı suan 98 cm gelıyo olctumde ne yaparsam hemen etkı edıyo yanı ınsallah kalıcı olur yırmı gun once falan 92 93 cıvarıydı yazarım tabı bozulma ıcecek olan arkadaslar ıcın denılmıs galıba cnm ben yenı aldım 3 4 gun oldu baslayalı hemen agrı sızı basladı ama aksam yatmadan da ısırgan otu ıcıyorum bır bardak bıde posasını da suzdukden sonra ınce bı tulbente koyup bır dakıka kadar gezdırıyorum goguslerımde dolgunluk olmaya basladı baya bır ay kadar ıkısıne devam edeyım dıyorum bakalım sonuc ne olacak
annem masaj yaparken gorunce sunları elleyip durma buyutcem derken sarkıtıcaksın diyo... korktum yahu
kızlar ben de yakında baslıcam corekotuna bı aktara gıdemedım kac gundur
ısırgan otu cayına dıkkat edın bence sureklı ıcınce bagırsak kanserı yapabılıyormus cunku ordakı faydalı mıkropları oldurebılıyormus
ısırganın sadece masajını yapalım derımm
bısey duzenlı kullanıldıgında etkılerı gorulebılıyor cunku sız de bı arastırın ıstersenız yanlıs bılgılendırmek ıstemem ama paylasayım dedım bılgınız olsun dıye
sevgılerr