Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki ben ne yapim kızlar bir fikir bir akıl lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn:79:
Şimdi telkinli müzik dosyasını deniyorum.
Nasil birsey o ..bizede anlatirmisin...deneyelim
tesekkür ederim Jut :13:
kızlar hepsini okuyamadım ama göz attım sadece.. acaba yagın cidden faydası varmı yoksa masajdan dolayı mı bi büyüme oluyo..
bende geçen sene bi topicte görmüştüm sanrım, duşta soguk su tutuyodum gögüğlerime ,aklıma geldkçe masaj yapıyodum akşamları falan, bi dolgunlaşma olmuştu . acaba buda masaj kaynaklı mı ki..? öyleyse yagdan daha faydalı gibi geliyo bana ama bielmedimkii:44:
valla yağın etkisi var mı bilmiyorum. Ama ben iki hafta da masaj ile yağ kullanmadan 2 cm büyütmüştüm.
Sana etki edermi yağ kullanmadan orasını bilemem tabii. :18:
Birde yağlar kıllanma yapıyor ben o sebepten kullanmamıştım. Istersen yağsız bir dene olmuyorsa yağ ile denemeye başla bence.
canım kıllanma ıstemıyorsan bebek yagı ıle masaj yapılabılır kuru kuru derı tahrıs olur
Kızlar ben kullandığımdan bu yana hafif şişme oldu ve çok ağrı var. Bu normal bir durum mu sizce :26:
Valla yağın etkisi var mı bilmiyorum. Ama ben iki hafta da masaj ile yağ kullanmadan 2 cm büyütmüştüm.
Sana etki edermi yağ kullanmadan orasını bilemem tabii. :18:
Birde yağlar kıllanma yapıyor ben o sebepten kullanmamıştım. İstersen yağsız bir dene olmuyorsa yağ ile denemeye başla bence.
canım kıllanma ıstemıyorsan bebek yagı ıle masaj yapılabılır kuru kuru derı tahrıs olur
canım ne kadar zamandır kullanıyosun yağı?öğrenebilir miyim acaba
İki gündür yapıyorum ama ben de baya bi ağrı oldu. :18: Acaba bu fazla mı yoksa normal mi? Ya da şöyle soriyim bu büyüyor mu demek??