Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim msaji kucuk daire seklinde ovaliyorsun,distan ice icten disa dogru ve altan uste dogru yapiyorsun. Arkadas micikliyorum demis ben tavisye etmem cunku kilcal damarlar zedeleniyor ve mormuklara neden oluyor. Sadece aksam veya aksam ile sabah 10 15 dak masaj yapiyorsun ...
bnm aldığımın üzerinde haftada 3 kere kullanılması yazıyor??
mrb canım ben daha yeni üye oldum benımde tek sorunum göğüslerim sizn gibi :) gecen gun cörek otu yağını aldım ama bi fıncan suyun içine 3damla damlatarak kullanın yazıyo sen nasıl yaptın yağı direk sürdün mü ? bana bu konuda bilgi verirmsin ?
senin aldigin corekotu yagi hususu gogus buyutmek icin mi? bu konuda pek bilgim yok, ben burdan gordum her gun yapilacagini, kimseden de farkli birsey gormedim.
e yani çaktırmamak gerekiyo ne diyeblrz ki anne baba ben memelerimi büyütmek istiyorum mu:umursamaz: şu koku olayı olmasa çoktan denicem ama puffff:sinifsinif:
dudaklara da sürsek dolgunlaştırır mı acaba :)))))
tatlım , çörekotunun pek yağı yoktur onu saf zeytinyağının içinde bekleterek elde ederler yanlış bilmiyorsam. sen aktardan çörekotu yağı dedinmi o verir zaten hazır oluyor onlar .
Masaj diğer arkadaşlar nasıl yapıyor bilmiyorum da ben doğaçlama yapıyorum. aşağıdan yukarı ve mıncıklama felan bide müzik olsa tam striptiz yani
ablam çörekotu yağını kullandı ama maalesef hiçbir işe yaramadı hiçbir dolgunluk bile olmadı.
kızlar bende basladım ılk surdugum anda baya kasıntı oldu bugunde agrı oldu bıraz tabı ısırgan otu da ıcıyorum bakalım sonucu paylasırım
ohh iyii etki yapmis sana bende hic bisi olmadi ya :26: :26: kullandiktan sonra yaz unutma bekliorm :))
cörek otu yagsi zamanla bozulan biseymi kizlar ya: bendeki baya eski cunku ondan etkki yapmio olabilirmi acep recepler