- 24 Mart 2010
- 1.004
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah şu çörek otu yağından başıma gelenler.birhevesle aldığım çörk otu çantamın içine dökülmüş ben buna yanarken akşam kuzenimin oğlunun doğum gününe gittik oğlumu fotoğraf çekeyim dedim birde ne göreyim yağ makinanın içine girmiş ekran karanlık ve alaca bulacaaaa ah çörek otu yağı
neler açtı başıma
Gerard kaçtı kaç oldu göğüslerin ?
göğüs ucu ölçüm 83 cm di şimdi 85.5 86 gbi tam net ölçemyrum ama adet olduğum zaöan tam istedğim gbi oluyolr keşke hep o şeklde kalsalar boshayallersmile
ayy çok fena talihsizlik olmuş geçmiş olsun arkadaşım:1shok:
Bende bu gece başladım çörek otuna . Hadi bakalım . hiç sızlama kaşıntı ne bilim ona benzer şeyler yok
aynen bnmde o şeklde olmştu ama 2. hafta masaj yapamadım acıdan zaten o hafta büyüdü şimdi ne acı var ne büyüme durdu yani :hulya:
ya arkadaşım bu ggus ucunu gogsun olcusunu falan nasıl olcuyosunuz ben anlamadım hıc tarıf edermisn:1no2:göğüs ucu ölçüm 83 cm di şimdi 85.5 86 gbi tam net ölçemyrum ama adet olduğum zaöan tam istedğim gbi oluyolr keşke hep o şeklde kalsalar boshayallersmile
hmm , hadi bakalım inşallah banada faydası olur teşekkürler tecrübeni paylaştığın için şeker opuyorumnanaktan