- 2 Haziran 2010
- 299
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Markayla bişi değişir miki .
benimkide ddefne doğa diye bişi , kaç ml olduğu yazmıyor bilemicem .
benm 2. hfta büyümştü bnce hemn bşla kaydirigubbakcemile5ya kızlar çok umutlandım okuyunca ama bazen olumsuz msjları görünce de çok üzülüyorumbenneyaptımkibugun çörek otu yağını almayı dusunuyorum inşallah kolay bulurum ya gerçi cok karsız kaldım mersin yağı mı alsam kı dıyebilmiyorumkismile ama galiba en çok çörek otundan fayda gorenler olmus benim kociş 2 hafta sonra askerden geliyo ve o zaman a kdr büyüsünler istiyorummmm
Canım zorladın mı ki kızarttın öyle . benim 4. gün hala sızlama kaşınma vs yok . Ama gözle görülür derecede şişkinlik var .az once çörek otu yagımla yaptım masajımı ama bende bahsedilen kaşıntı falan hiç olmadı sadece masaj dan dolya kıpkırmızı oldumafoldumben ve hıc yogun kokusu falan yok acabi sahtesi falan mı dıye aklıma geldi carden markayı bulamadım talya varmış aslında o da kotu degıl ama kokusu olmayınca kuskuya gırdıbilmiyorumkismile bu markayı kullanan oldu mu acep bu arada 56.gunun mus tebrık edıyorum senıvereliniortak baya sabır lazım pekı bgune kdr gelısmeler nasıl
Sarkma yapacağını sanmıyorum canım gayet güzel dolgunluk veriyor bayanssulusmilekızlar benim göğüslerim küçük sayılmaz 85B sütyen kullanıyorum ama daha seksi ve dolgun görünmeleri için kullanmayı düşünüyorum, acaba sarkma yapar mı bu? bide göğüs etrafındaki ufak tüyler için karınca yumurtası yağı kullanıcam acaba ikisini birden kullanmak zarar verir mi ki?
kızlar benim göğüslerim küçük sayılmaz 85B sütyen kullanıyorum ama daha seksi ve dolgun görünmeleri için kullanmayı düşünüyorum, acaba sarkma yapar mı bu? bide göğüs etrafındaki ufak tüyler için karınca yumurtası yağı kullanıcam acaba ikisini birden kullanmak zarar verir mi ki?
evet canım ya anlatması bıraz zor aslında vıeoya koymak lazım:sm_cool:ben de 2 haftayı geçti kullanıyorum, hiç kaşıntı falan yapmadı, kokusu da bana yoğum gelmiyo, karden değil benimki de, hekimzade.. masajı da sağ elimle sol göğsüme, sol elimle de sağ göğsüme yapıyorum canım, zemuszemus bu smileyin tersi gibi düşün, yani yön olarak tersi, içeri doğru olacak yönleri çünkü, zemuszemus avcunu göğsünün üstüne koy, etrafında yuvarlak çiz.. daha nasıl anlatılır bilmem.. kolay gelsin hihoyyyt
cnm ihtiyacın yoksa uğraşma derim banyoda soğuk su masajıyla gerekli dikliği sağlayabilirsin