- 24 Mart 2010
- 1.004
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi ya hiç gelişme olmadı mı kızlar, kaç gün kullandınız?, ben de şimdiden bi hayal kırıklığı oluştu. mafoldumben
ewt masajda yaptım haşat olcak göğüsler mıncıklamaktan artı tüylenmede yaptı büyüme yok hayıtta bi işe yaramıcak gibi görünüo acaba şu hekimzadenn oryantelist kağsülünden alsammı? kullnn arkdşlr yorumlarınızı bekliorum
ben de kullanıyorum bu çörekotu yağını ama göğsümün ucu çok sızlıyo sürdükten sonra sanki açık yara varmış gibi ya
ben de kullanıyorum çöret otu yağını, baştan göğüslerime sürüp masajla yediriyordum ama içmenin daha faydalı olduğunu söylediler 1 hafdadır içiyorum sabahları aç karına hemde zayıflatıyomuş sanırım kaydirigubbakcemile3 şimdi tereddütte kaldım acaba içsemmi sürsemmi sizce hangisi daha etkilidir kızlar?
ikisinde yap bnce nasıl olsa bi zararı yok hem belkide 2 kat etkili olr :roflol:
1 şişe kullandım cnm 10 dk masaj yaptım gözle görülür şekilde dolgunlaştı ölçtüğümde de 2 cm büyüme olduğunu gördüm. aynı zamanda kilo da aldım onun da etkisi olmuş olabilir ama tatlım dolgunluk yapması bile güzel bence ben 1 hafta oldu kullanmıyorm eski haline dönmedi yani. bakalım şimdi de mersn yağını denemeyi düşünüyorm bırakmıycam bu işin peşinikaydirigubbakcemile3 sırayla deniyoruz bakalımm =))
cnm bu mersin yağını da mı çörek otu yağı gibi masajla uyguluyacağız.. günde kaç dk fln.. bilgi veririmisin?
tüm bluzlerimin göğüs kısmı çörek otu kokmasa hiç düşünmeden 2sinide yapcamda :teytey: