yaklaşık 1 ayda bi beden sadece yağla mı büyüdü vuu süper maşallah yaaa
darsı szin bşınıza :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaklaşık 1 ayda bi beden sadece yağla mı büyüdü vuu süper maşallah yaaa
bende bugun tekrar basladım eğer bir etki görürsem bırakmayacam dierinde etkisini gördüğüm halde üşendiğimden ve kıllandırmasından dolayı bıraktım aman canım napim kıllanırsada alırız :) birde hayıt içmeye başladım kızlar bana güleceksiniz ama hayıt içtikten birkaç saat sonra göğsüm sızılamaya basladı :S
gerard kullanmadan önceki ölçülerin nasıldı? çok mu küçüktü benmkiler gibi sonuç aldığına çok sevindim.. darısı başımıza
Yaa bişey dicem 3 gunndur yapıodum 2 cm buyumuş böle hemen
büyürmü yaa anlamadım :S
göğüs altından ölçüm 70 ucundan 83 cm di zaten desteksiz 75 kullanıydum şuan 86 cm ve 75 bden sütyenlerm sıktı çok onlrı anneme verdm 80 bden aldım 80 desteksizi tam dolduruyo çok şükür :Saruboceq: bugün 29. günüm yarın tam bie ay olucak
vay be süpermiş canım.. inş kalıcıdır.. benim de bir hafta oldu baya bir dolgunluk var hadi bakalım hayırlısı :))) kaydirigubbakcemile5
ayy kızlar yaa bende başladım inşallah işe yarar :Saruboceq::Saruboceq:
canım ne güzel işte herkeze göre farklılık gösterio 1haftada büyüdü diyende var benim gibi bir aydır büyütemeyende:) sen yağmı kullnıosun?
Canım aslnnda çörek otu yagıyla masaj yapıp hayıt tohumunuda içitm ama yağdan kokrtum açıkcası kıllannma yapıo dediler bende onun yerınde
şerbetçi otlu tarıfı uyguladım geçen sene rezene ve serbetçi otu çayıyla baya buyuttmuştum bu senede şerbetçi otyla masaj yapıp çayı içiorum bakalım nolcak bide 84 göğslerm scaktann 79 a düşmüştü delircektim şimdi 81 çok şükür ve aşırı agrı gıo arada göğslerıme sannnırım bu ii bşey =))