Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm millet bişey sorucam bu çörek otu yağını galiba aktarlardan bulabiliyomuşuz,ne kadar alıyosunuz ve fiyatı ne kadar ?bende kullanmayı dşnyorumda
sevgili gerard.benim göğüslerim 75 beden boyum 1.76 kilom 57 aynı zmnda modellk yapıorum ancak amelyt olmak istemiorum dogal we saglıklı yollardan gögüslermi büytmek istiyorum.bana yardımcı olablrmsn?
vay be süpermiş canım.. inş kalıcıdır.. benim de bir hafta oldu baya bir dolgunluk var hadi bakalım hayırlısı :))) kaydirigubbakcemile5
kızlar ben 1 haftadır kullanıyorum. adetime de sayılı günler kaldı. göğsümün biri diğerinden daha küçük benim diğer göğsümde baya bir dolgunluk var adet öncesi semptom mu yoksa yağın etkisi mi bilemiyorumm
ben şöyle yapıyorum bnm de brisi daha büyük.büyük olna az masaj yapıyrum diğerne oranla şuan eşit gbi duruyo bu yöntemi uygulycam eşitlenr blki
Neticede gerçekten büyüme olduğuna inanan var mı? yoksa görünüşte sadece bir dolgunluk mu var?bayanssulusmile
ben denedim bi faydasını görmedim ama ozon yağı tavsiye ederim kantaronlusunu sertleşme ve dikleşme hissediyorum. yüzümde akne ve sivilce çok onun içinde ozonlu kayısı çekirdeği yağı dediler ondan da deiyecem olumlu olursa yazarım sizlere
Ben de başladım kızlar inşallah herkes faydasını görür :Saruboceq:bugün 2. günüm sizle paylaşıcam deneyimlerimi. opuyorumnanaktan Başlamama en çok gerard yardımcı oldu çok teşekkür ederim. olumunekankayizsmile
umarım canım senin gelişmeler nasıl gidiyor?umarım olumlu sonuç alırsın opuyorumnanaktan
umarım canım senin gelişmeler nasıl gidiyor?