Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yağı 1aydan fazladır kullanıorum bi değişiklik olmadı bide hayıtı deniyim dedim inş. bun faydasını görürüm sen nezamndr kullnıosun bu hayıtı kullnmaya başladığından beri ne kadar büyüdü?
kızlar aklıma birşey geldi lütfen yorum yapın nekadar mantıklı diyorumki şu dermaroller varya ciltte delikler açıp uygulanan ürünün deri altına 200 kat daha fazla gecmesini saglıyor ondan alsam bitane aynı zamanda çörekotu yağıylada ardına masaj yapsam nasıl olur sizce 1 aydan az zaman kaldı düğünüme gelinliğin içinde benimkiler fos kalacak yaaa
dermaroller kullanılan kremlerin etkisini bilmem kaç kat artırıyomuş mantıklı daha çok etki edebilir :)) bende alcam dermarollerdan iyi aklıma getirdin göğüs içinde denerim :))) ayyyy resmen denize düşen yılana sarılır gibi bi halimiz var :) büyüsede bari bu kadar çaba boşa gitmese. herkesin göğüslerine bakıyorum yaa bu kadar olsa keşke bu kadar var mı benim ki de bundan küçük bundan iyi mafoldumben
25 temmuzdan beri içiyorum ben hayıtı günde 3 kez. çörekotuyla masaj yapmıyorum onuda hayıtın içine damlatıyorum içerken. masaj için therma diye bi göğüs büyütücü yağ karışımı aldım geçen aktardan.. onun öncesinde narçekirdeği yağıyla masaj yapıyodum. hayıt kullandığımdan beri 2 cmlik fark var bende. göğüs dışında da bi etkisi olmadı hayıtın.. epilasyonda acı hissi azalıyo falan diyolardı ama öyle bişey olmadı bilemiyorum belki daha uzun süre kullanmak lazım.. adet dönemim eskiye göre daha hafif geçti o gerçekten işe yarıyo. yüzümde falanda bi değişme yok. ben şuana kadar gayet memnunum hayıttan. bi zararını yan etkisini şimdilik görmedim yakında hekimzadenin hapını almayı düşünüyorum. onun içinde de hayıt narçekirdeği var zaten. haplardan korkuyorum ama offffffff bıktım artık küçücük göğüslerden mafoldumben inşallah hepimiz bi sorun yaşamadan istediğimiz ölçülere getiririz arkadaşlar :Saruboceq:
ben günde bi kez kupayla içiorum zar zor tadı öd.de boğazımı çok yakıo uzun bi süre geçmio ben o themra göğüs kremini çok önceden almıştım ama bi faydasını göremedim dolgunlaşmadı bile sonrada bıraktım hatta hala yarısı duruo inş. sana etki eder ewt ya artık büyüsünler önceden bu kadar uğraşmıodum ama başkalarının ii sonuç aldığnı duydukça azim ettim büyütücem çörek otu yağını bi aydan fazladr kullnıorum bakalım nolcak
bende nar çekirdeği yağını almak istiyorum çörek otu yağı kadar etkili olurmu bilmiyorum çörk otu yağı etkili ama malesef simsiyah kıllara merhaba demek zorunda kalıyor insan hayıtıda al sen kuzeninde unut üstüne üstlük kaybolsun sanırım sabah aktara gidicem