• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler çörekotu yağı kullananlar lutfen yardim edin!!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Mishel

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
29
0
16
- Yurtdışı
Duyduguma gore çörekotu yağı kullanimi sivilceler icin iyi geliroy ve zamanla yok ediyormush.

Kullanipda etkisi goreniniz varsa lutfen tavsiyelerinizi esirgemeyin...

Onceden yardim eden her kese teshekkur ederim.

vallahi tatlım sivilceler için kullanmadığım ot mot şu bu kalmadı, çörekotu yağını değil ama kendisini çiğneyip yuttum günlerce
yok yani hiçbir şey dove sabun kadar iyi gelmedi
son 2 haftadır dove beyaz sabunundan kullanıyorum resmen pes etti sivilcelerim
şaşkınım
inan daha önce çenemdeki sivilceler ayrı birer cumhuriyet olmuş bağımsızlıklarını ilan etmişlerdi, o derece:17:

Son düzenleyen: Moderatör:
vallahi tatlım sivilceler için kullanmadığım ot mot şu bu kalmadı, çörekotu yağını değil ama kendisini çiğneyip yuttum günlerce
yok yani hiçbir şey dove sabun kadar iyi gelmedi
son 2 haftadır dove beyaz sabunundan kullanıyorum resmen pes etti sivilcelerim
şaşkınım
inan daha önce çenemdeki sivilceler ayrı birer cumhuriyet olmuş bağımsızlıklarını ilan etmişlerdi, o derece:17:

Adiniza cox sevindim amma ben sabun kullanmanin tarafdari diyilim hic,sabun bakteriler olushmasina yol aciyor.yani dikkatli ol derim zamanla cildin zarar goremesin..

Corek otunun kendisi cignemek zayiflamak icin cox iy bildiyim kadariyla.sivilceler icin yaginin daha etkili oldugunu duydum amma ne kadar dogru bilmem vallahi.

Sen cildin icin Biodermadan sebium jel var yuz yikamak icin onu kullan sabundan daha iyi.

Back
X