Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli Ciltlerçörekotu yağı kullananlar lutfen yardim edin!!!!
vallahi tatlım sivilceler için kullanmadığım ot mot şu bu kalmadı, çörekotu yağını değil ama kendisini çiğneyip yuttum günlerce
yok yani hiçbir şey dove sabun kadar iyi gelmedi
son 2 haftadır dove beyaz sabunundan kullanıyorum resmen pes etti sivilcelerim
şaşkınım
inan daha önce çenemdeki sivilceler ayrı birer cumhuriyet olmuş bağımsızlıklarını ilan etmişlerdi, o derece
vallahi tatlım sivilceler için kullanmadığım ot mot şu bu kalmadı, çörekotu yağını değil ama kendisini çiğneyip yuttum günlerce
yok yani hiçbir şey dove sabun kadar iyi gelmedi
son 2 haftadır dove beyaz sabunundan kullanıyorum resmen pes etti sivilcelerim
şaşkınım
inan daha önce çenemdeki sivilceler ayrı birer cumhuriyet olmuş bağımsızlıklarını ilan etmişlerdi, o derece
Adiniza cox sevindim amma ben sabun kullanmanin tarafdari diyilim hic,sabun bakteriler olushmasina yol aciyor.yani dikkatli ol derim zamanla cildin zarar goremesin..
Corek otunun kendisi cignemek zayiflamak icin cox iy bildiyim kadariyla.sivilceler icin yaginin daha etkili oldugunu duydum amma ne kadar dogru bilmem vallahi.
Sen cildin icin Biodermadan sebium jel var yuz yikamak icin onu kullan sabundan daha iyi.