• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çörekotu bal tarçın

merve 2020 de ilk yazmıssın bu tarifiii gebe kaldınmı 2020 den beri
Devamında da baksaydın konularıma kıaaaz 🤣🤣 Şu an çocuğum 4 ay sonra 3 yaşında olacak. Tövbe ettim daha kür denemedim. Tüp bebek yaptırdım negatif oldu. sonra bi daha yaptıracaktım histereskopi sonrasi gebe kaldım doğal.

Devamında da baksaydın konularıma kıaaaz 🤣🤣 Şu an çocuğum 4 ay sonra 3 yaşında olacak. Tövbe ettim daha kür denemedim. Tüp bebek yaptırdım negatif oldu. sonra bi daha yaptıracaktım histereskopi sonrasi gebe kaldım doğal.
sadece bu küre baktım canım peki herhangi bir sorunun varmıydı

instangramdan bir gebenin günlüğü
Hayir ikimizde de hiçbir sorun yok, 2 aşılama denedik olmadi 3 ay femara çatlatma iğnesi denedim yine olmadi
sorun yoksa yumurta kalitene destek vermen gerekir dedi bana instagramdan yazdm ebru ceylan bir gebenin günlüğü önerdiği takviye bana biraz pahalı geldi bunuda deneyip en son önerdiği takviyeyi alıcam

He 2. Için miii
evet evet burdaki şehir hastanesinde bi tane infertilite ile ilgilenen doktor var herşey temiz çıkınca ilkimde tedavisiz olunca doktor rahat davrandı ve femara ile devam et dedi şükür artık gonal f geçicez dedi bende gonal f geçmeden kadınlar klübü doğal kürler yazdm sen çıktın öyle dedim uyguliyim

Back
X