6 yıldır kalamadım doktorla ilaçla falan hiçbir sorun olmamasına rağmen birde doğal yöntemlere geçmek istedimBu kürleri kafadan kullanmak doğru değil gebe kalanlar rastlantisaldir. Çok umut bağlamayın derim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çörekotu bal tarçın
- Konu Sahibi hiraboz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?olmazsa gonalf ve çatlatma iğnesine geçicem6 yıldır kalamadım doktorla ilaçla falan hiçbir sorun olmamasına rağmen birde doğal yöntemlere geçmek istedim
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.479
- 548
- 33
Devamında da baksaydın konularıma kıaaaz Şu an çocuğum 4 ay sonra 3 yaşında olacak. Tövbe ettim daha kür denemedim. Tüp bebek yaptırdım negatif oldu. sonra bi daha yaptıracaktım histereskopi sonrasi gebe kaldım doğal.merve 2020 de ilk yazmıssın bu tarifiii gebe kaldınmı 2020 den beri
sadece bu küre baktım canım peki herhangi bir sorunun varmıydıDevamında da baksaydın konularıma kıaaaz Şu an çocuğum 4 ay sonra 3 yaşında olacak. Tövbe ettim daha kür denemedim. Tüp bebek yaptırdım negatif oldu. sonra bi daha yaptıracaktım histereskopi sonrasi gebe kaldım doğal.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.479
- 548
- 33
Amh düşüktü yerlerdeydi.sadece bu küre baktım canım peki herhangi bir sorunun varmıydı
- 2 Temmuz 2024
- 2.541
- 4.407
- 48
- 26
Ben 3 yılı geçti kalamadm hepsini de denedim süt buharina kadar bos.6 yıldır kalamadım doktorla ilaçla falan hiçbir sorun olmamasına rağmen birde doğal yöntemlere geçmek istedim
herhangi bi sorunun varmıBen 3 yılı geçti kalamadm hepsini de denedim süt buharina kadar bos.
- 2 Temmuz 2024
- 2.541
- 4.407
- 48
- 26
Hayir ikimizde de hiçbir sorun yok, 2 aşılama denedik olmadi 3 ay femara çatlatma iğnesi denedim yine olmadiherhangi bi sorunun varmı
benim ilk çocugum tedavisiz ikinci ayımda kaldm ikinci olmuyor benimherhangi bi sorunun varmı
instangramdan bir gebenin günlüğü sayfasını takip etmeni öneririm canımHayir ikimizde de hiçbir sorun yok, 2 aşılama denedik olmadi 3 ay femara çatlatma iğnesi denedim yine olmadi
instangramdan bir gebenin günlüğü
sorun yoksa yumurta kalitene destek vermen gerekir dedi bana instagramdan yazdm ebru ceylan bir gebenin günlüğü önerdiği takviye bana biraz pahalı geldi bunuda deneyip en son önerdiği takviyeyi alıcamHayir ikimizde de hiçbir sorun yok, 2 aşılama denedik olmadi 3 ay femara çatlatma iğnesi denedim yine olmadi
uzun ömür versin rabbim evladına senim adına sevindim evlat sahibi olmanaAmh düşüktü yerlerdeydi.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.479
- 548
- 33
Sen ne tedaviler gördün de buna geldi sıra?uzun ömür versin rabbim evladına senim adına sevindim evlat sahibi olmana
6 kere femara kullandım çatlatma iğnesi 2 kere olduSen ne tedaviler gördün de buna geldi sıra?
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.479
- 548
- 33
6 sene demişsin sadece bu mu6 kere femara kullandım çatlatma iğnesi 2 kere oldu
doktor geçirmiyor başka birşeye ilk seneler zaten gitmedim zçocugum var acelem ne diye6 sene demişsin sadece bu mu
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.479
- 548
- 33
He 2. Için miiidoktor geçirmiyor başka birşeye ilk seneler zaten gitmedim zçocugum var acelem ne diye
evet evet burdaki şehir hastanesinde bi tane infertilite ile ilgilenen doktor var herşey temiz çıkınca ilkimde tedavisiz olunca doktor rahat davrandı ve femara ile devam et dedi şükür artık gonal f geçicez dedi bende gonal f geçmeden kadınlar klübü doğal kürler yazdm sen çıktın öyle dedim uyguliyimHe 2. Için miii