- Konu Sahibi nutellaaa1775
-
evet ya kıl olayı çok sıkıntı
ben de başlayacaktım da Allahtan kılları çoğalttığını duydum da hiç başlamadım
ben kumralım, saçım da azdır, ama istenmeyen tüylerim esmer ve gür ne güzel değil mi ??
bi de çörek otu yağını sürersem vay halime
bu arada benim sol gügsümde bi tane iri bi kıl vardı. pko yum ben, doğum kontrol hapı kullanmaya başladım, artık hiç çıkmıyo. sende de pko varsa doğum kontrol hapı ile kurtulabilirsin :)
evet ya kıl olayı çok sıkıntı
ben de başlayacaktım da Allahtan kılları çoğalttığını duydum da hiç başlamadım
ben kumralım, saçım da azdır, ama istenmeyen tüylerim esmer ve gür ne güzel değil mi ??
bi de çörek otu yağını sürersem vay halime
bu arada benim sol gügsümde bi tane iri bi kıl vardı. pko yum ben, doğum kontrol hapı kullanmaya başladım, artık hiç çıkmıyo. sende de pko varsa doğum kontrol hapı ile kurtulabilirsin :)
kızlar benim de göğüslerimde kıllanma var ve nasıl yok edilir bilmiyorum çörek otunu kullanmak istiyorum ama daha fazla kıllanma yapar diye korkuyorum yardım edin lütfen
bende bir kaç tel çıktı aldım, bioder sürmeye başladım ve göğüslerim büyüdü sanki, acayip amasen dee dene istersen.
bal tarçın çörek otu kürünü bebiş için hergün düzenli günde 2 kez yiyorum ve bende hiç öyle bişi yok
hatta göğsümün hiçbirinde en ufak ayva tüyü bile yok
maşallah diyim
aman diyeyim. sakın denemeyin.
bir tane bile tüy yoktu siyah siyah tüyler çıkmış göğsümün etrafında. küçük göğüsü yine idare edersiniz de tüyler zor iş. ne yapıcam bilmiyorum..
canım sende pko belirtisi olarak sadece kıl mı vardı? ben endokrine gittim göğsümde kıl var diye ama hiç bişeyin yok diye sallamadı bile beni
ya ne kadardı bu tüy kıl da doktora gitme gereği duydunuz ?yani hemen herkeste olurda bendede az var bende gideyim diyorum bu yüzden..
bende bir kaç tel çıktı aldım, bioder sürmeye başladım ve göğüslerim büyüdü sanki, acayip amasen dee dene istersen.
iki göğsümdede kalın uzun siyah 4 5 tane var en az , onun dışında açık renkli uzunlarda var napcam bilmiyorum :s başka pko belirtisi yok diye umursamadı bile buraya ne insanlar geliyo dedi, ama benide bunlar rahatsız ediyo napıyım yani dimi :S hem göğüs yok hem kıl var ıyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?