- 28 Haziran 2011
- 60.756
- 152.978
Bence buna sen bile inanmadin canomBen mi istedim hepinizin sesi oldum daha ne istiyorsun sen demedin mi rüyalarıma giriyor bir sofra kursak? Nevoşa demeye çekiniyorum diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence buna sen bile inanmadin canomBen mi istedim hepinizin sesi oldum daha ne istiyorsun sen demedin mi rüyalarıma giriyor bir sofra kursak? Nevoşa demeye çekiniyorum diye
Buradaki herkes canavar gibi, o masalar öyle çok basit olmuyor Sedosum
Yapcam dedim yaptimYapmasaydın
Ben yapar çıkarım. Peki sen napcanBence buna sen bile inanmadin canom
İstemeye istemeyeBen yapar çıkarım. Peki sen napcan
Korkutma kızı Antep kızı o her türlü yaparBuradaki herkes canavar gibi, o masalar öyle çok basit olmuyor Sedosum
Margaret der susarimKorkutma kızı Antep kızı o her türlü yapar
eee tabiki sonuçta yarışma.Buradaki herkes canavar gibi, o masalar öyle çok basit olmuyor Sedosum
Elimden geleni yaparımKorkutma kızı Antep kızı o her türlü yapar
Ramazan sofrası gibi canım iki tarifi ayrı ayrı çekeceğiz. Sonra sofrada sunum yapacağız.Masa kurup tabağıda ayrı falan çekecez sanırım tahminim?
Aslansın seneee tabiki sonuçta yarışma.
Basit olmayacağını zaten bilirim.
Biz bu sene 50 senelik yandıkBu sene 22 derece üstüne çıkmadı sıcaklık yaşadığım yerde yazın akşamları da hırka ile üşüyorduk
Seda yanımda durman gerekiyordu teessüf sanaeee tabiki sonuçta yarışma.
Basit olmayacağını zaten bilirim.
Bana bi kere aslansın demedin hain nevosbalıAslansın sen
Ne istersen onu yapim söyle.Seda yanımda durman gerekiyordu teessüf sana
Sen zaten aslansınBana bi kere aslansın demedin hain nevosbalı
İki tarifden hariç sofraya hazır aldığımız bir şey bırakabiliyor muyuzRamazan sofrası gibi canım iki tarifi ayrı ayrı çekeceğiz. Sonra sofrada sunum yapacağız.
Hazır olmaz biz yapacağız. Mesela ne diyorsun.İki tarifden hariç sofraya hazır aldığımız bir şey bırakabiliyor muyuz
Kolaya kaçmak istedim, olmadı mesela kurabiye gibiHazır olmaz biz yapacağız. Mesela ne diyorsun.
Kolaya kaçmak istedim, olmadı mesela kurabiye gibiHazır olmaz biz yapacağız. Mesela ne diyorsun.