- 28 Haziran 2011
- 60.756
- 152.978
Öncü olaraktan ilk yapıp kapıyı açması gerekiyor, biz bilemeyiz şimdi nspicazC A N O yapsın bizde gidip yiyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncü olaraktan ilk yapıp kapıyı açması gerekiyor, biz bilemeyiz şimdi nspicazC A N O yapsın bizde gidip yiyelim
Kendin söyledin, madem zor ilk sen yap bizde öğrenelim canooooggg haniimmmm
Konu açılsın ortadan kaybolayım da siz görün gıcıklık değil mi hadi bakalımC A N O yapsın bizde gidip yiyelim
AnladımBu sene 22 derece üstüne çıkmadı sıcaklık yaşadığım yerde yazın akşamları da hırka ile üşüyorduk
Sanki hiç masa kurmadın. Bunun öncüsü yancısı mı olurÖncü olaraktan ilk yapıp kapıyı açması gerekiyor, biz bilemeyiz şimdi nspicaz
Bu hoşuma gitti...Herkes en az iki gununu harcayacak düşünmeyi hiç saymadım daha
Belki ilk masa senden gelir SedoşBu hoşuma gitti...
Her an her şey olabilir .Belki ilk masa senden gelir Sedoş
Sen istedin sen istedin sen istedin Sen istedin sen istedin sen istedin Sen istedin sen istedin sen istedin Sen istedin sen istedin sen istedin Sen istedin sen istedin sen istedin senKonu açılsın ortadan kaybolayım da siz görün gıcıklık değil mi hadi bakalım
Olurrrrrrrrr ,dünya mutfağında ben oncuydum ya şimdi de sen sen sen senSanki hiç masa kurmadın. Bunun öncüsü yancısı mı olur
Ah seda ah çok masumsunBu hoşuma gitti...
KatılıyorumOlurrrrrrrrr ,dünya mutfağında ben oncuydum ya şimdi de sen sen sen sen
Dimii ama esliiiimm, ilk yap dediler yaptım ben şimdi sıra bende degillKatılıyorum
Öyle tabi sıra cano da hiç kusura bakmasınDimii ama esliiiimm, ilk yap dediler yaptım ben şimdi sıra bende degill
Aslansın Kaplansin be EsliiimmmÖyle tabi sıra cano da hiç kusura bakmasın
Ben mi istedim hepinizin sesi oldum daha ne istiyorsun sen demedin mi rüyalarıma giriyor bir sofra kursak? Nevoşa demeye çekiniyorum diyeSen istedin sen istedin sen istedin Sen istedin sen istedin sen istedin Sen istedin sen istedin sen istedin Sen istedin sen istedin sen istedin Sen istedin sen istedin sen istedin sen
YapmasaydınDimii ama esliiiimm, ilk yap dediler yaptım ben şimdi sıra bende degill
CanımsınAslansın Kaplansin be Esliiimmm
SağolAh seda ah çok masumsun