- 1 Aralık 2021
- 12.746
- 43.472
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende fasulye ol da o zaman konuşalım nanemTopik dolu herkesi az çok biliyoruz artık
Sende az yere bakan yürek yakan değilsinTopik dolu herkesi az çok biliyoruz artık
4 günde de yemekleri yaparım bir haftaya tamamO masa bir günde cikmaz
İstatistik olarak hiç de öyle görünmüyorSende az yere bakan yürek yakan değilsin
Yo nerde söyle çabuk gidip bakamMargırıtın masayı gördünüz mü Margaret Hale
İnstagramda sayfasında göremezsinizYo nerde söyle çabuk gidip bakam
Başlık at…İstatistik olarak hiç de öyle görünmüyor
İki detay paylaştım önceki sayfalarda, ışıklı falanYo nerde söyle çabuk gidip bakam
Ss lütfenİnstagramda sayfasında göremezsiniz
Kaç sayfa geriİki detay paylaştım önceki sayfalarda, ışıklı falan
Yine maşallah deriz sana kuzu biri elinde biri karninda4 günde de yemekleri yaparım bir haftaya tamam
Baktım biz katılmayalım bence
Ben buraya ilk çorba tarifi ile başlayacaktım son gün yazmıştım nevoş a olmadıydı o sene ki çorba tariflerini kaçırmışımBaşlık at…
“Herşey bir mantı ile başladı” diye
Margirit ve diğerleri olarak yerimizi alalimBaktım biz katılmayalım bence
Kedime yeni takım aldım, ilk çorba da denedim sonuç ortadaRamazan sofrasında benimde tabağım yoktu, kaşıklarım yoktu. Onu bahane etmeyelim
Ama güzelmiş hayırlı olsunKedime yeni takım aldım, ilk çorba da denedim sonuç ortada
Peripella nın mantısının üstüne mantı tanımam. K. BakmaBen buraya ilk çorba tarifi ile başlayacaktım son gün yazmıştım nevoş a olmadıydı
Ama o zaman mantı çorbası zordu zaten