- 1 Aralık 2021
- 12.605
- 42.883
- 34
Öyle seven de vardırYoğurtsuz mantı mı biz çorba yaptık zaten ya
Örnek benim çocuklar salçalı tüm çorbalar yoğurtla Yoğurtlu olanlar da salçalı sosla yeniyor
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle seven de vardırYoğurtsuz mantı mı biz çorba yaptık zaten ya
Şimdi mantıyı ben de yoğurtsuz yemem ama çorbayı içebilmek isterimÖyle seven de vardır
Örnek benim çocuklar
Geçmiş olsun naneBugün evdeyim temizlik buzluğa bir şeyler düşünüyorum
Sol kulağım ağrıyor boğazımda da vardı yatarken artmış
Hava soğuk, üşürler yoğurdu görünce, sıcak sıcak olsunYa Mantı yoğurtsuz diye oy vermiyorlar sa
Nevreste'ye diyelim diskalifiye etsin, mantı yapmış diyelimYoğurtsuz mantı mı biz çorba yaptık zaten ya
Yok, bugün mercimek yapacağım, onun sırası geldi.Gel vatandaş geeel, bu soğukta vitamin şifa deposu kelle çorbasına geeel.
Ben çay molası verdim. Dışarıda yağmur sesi, elimde telefon keyif yapıyorum Gerçi mesaj yazarken çayım soğuyor ama olsun𝗻𝗮𝗽ı𝘆𝗼𝗿𝘀𝘂𝗻𝘂𝘇?
Ben de mercimek yapacaktım ama eşim hafiften grip. Ya tavuk çorbası ya tarhana yapacağım. Onları da kız yemiyor bilmiyorum ne olacakYok, bugün mercimek yapacağım, onun sırası geldi.
Enişteye yarım litreden yap tarhanayı, diğerlerine mercimek yap Deynep’im. Ben öyle yapıyorum.Ben de mercimek yapacaktım ama eşim hafiften grip. Ya tavuk çorbası ya tarhana yapacağım. Onları da kız yemiyor bilmiyorum ne olacak
Kayseri mantısı mübarek bir kaşığa 40 taneHava soğuk, üşürler yoğurdu görünce, sıcak sıcak olsun
Nevreste'ye diyelim diskalifiye etsin, mantı yapmış diyelim
Doktorum sakatat yasak dediGel vatandaş geeel, bu soğukta vitamin şifa deposu kelle çorbasına geeel.
Gayet sağlıklı dana etiydi, sakat at değildi Bunu koymasam olmazdıDoktorum sakatat yasak dedi
Bende nescafe içtim.Ben çay molası verdim. Dışarıda yağmur sesi, elimde telefon keyif yapıyorum Gerçi mesaj yazarken çayım soğuyor ama olsun
Kelle bence sakatat değil kuşumDoktorum sakatat yasak dedi
Kelle bence sakatat değil kuşum
Bir google emmiye sorayım.
Beyin ve dil sakatatmış, o yüzden sakatata mı giriyor şimdiDoktorum sakatat yasak dedi
Gayet sağlıklı dana etiydi, sakat at değildi Bunu koymasam olmazdı