- 28 Ekim 2022
- 6.466
- 16.357
- 28
Aynen evetGöreceğiz Seda göreceğizz
Bozulmuş diyollaPöffff, yine mi bildirim yok
YeessAynen evet
Şimdi fark ettim. Diyorum lebeniyenin şarkısı bile varmış diye şaşırmıştım. Senin çorbaya eklemişsin meğer. Zenginin hali başka, çorbasına klip bile yapmışKoca kategoriyi yerli malına çevirdiniz
Çok sıkıcı yaBozulmuş diyollabildirim gidemiyormuş
Valla ben bozmadımBozulmuş diyollabildirim gidemiyormuş
Eee sahne ışığı başka bişey tabiŞimdi fark ettim. Diyorum lebeniyenin şarkısı bile varmış diye şaşırmıştım. Senin çorbaya eklemişsin meğer. Zenginin hali başka, çorbasına klip bile yapmış
Dış güçlerin oyunuValla ben bozmadım
Az ellemeyin tadını çıkarayımÇok sıkıcı ya
Mantı ve kellenin kaplumbağa yarışını mı izleyeceğiz yav, keşke oylama gününde başlasaydıAz ellemeyin tadını çıkarayım
Şaka bir yana oylar sağanak gibi bildirimle birden artınca ne güzel oluyor, yarın belki gider bildirimMantı ve kellenin kaplumbağa yarışını mı izleyeceğiz yav, keşke oylama gününde başlasaydı
Çok severim sabah sabahSabah kelle paça çorbası içen çok sabah gitsin
İnşallah ya, panele ne oldu ya da kim abdestsiz girdi siteye bozdular ya.Şaka bir yana oylar sağanak gibi bildirimle birden artınca ne güzel oluyor, yarın belki gider bildirim
Sen dana kelleyi nereden buldun, hangi bölgesini çorbaya kattın anlatsana biraz?Sabah kelle paça çorbası içen çok sabah gitsin
Kesin sürtüşüp konu açanlar yüzündenİnşallah ya, panele ne oldu ya da kim abdestsiz girdi siteye bozdular ya.
Siteyi cenabet yaptılar yaKesin sürtüşüp konu açanlar yüzünden