Çorba oldum

Merhabalar ya en başından belirteyim hakaret etmeyin lütfen. Şimdi ben evliyim yani kağıt üstünde. Ama herkeste oda normal evli sanıyor beni. Sansin zaten. Sorunum şu. Zaten duygusal bosluktayim ama iyiydim yani. Bu bakışlarıyla yani iki yıl olcak nerdeyse hala aynı bakışlar ama gözlerime değilde artık arkamdan bakmaya başladı. Kendini aklıma soktu. Tabiki yüz vermedim aynı şirkette çalışıyoruz iş dışı da bişey konuşmamaya çalıştım . Ama anladimi ne oldu "aramızda bir bağ var ama gizli, burda en çok sana değer veriyorum" gibi biseyler söyledi ama sonunda sana karşı şöyle böyle hicbiseyi söylemedi. Bende ne tepki vercegimi bilemedigimden sustum. Şimdiki pismanligim niye sustum o lafları kabul etmiş gibi oldum. Şimdiyse bir kaç gündür başkalarıyla samimi ve benim yüzüme bile bakmıyor. Bakmasında. Ama niye bilmem hep aklımda. Bekarda yakında evlenir. Ben nasıl durucam onu bilemiyorum. Gururumda sanki yıkıldı oyuncak gibi görmüş herhalde. Bir adam niye böyle davranirki. İki yıl boyunca dikizlendim.

senin dikizlendiğinde hoşuna gittiğini anlamış işte kullanıyor net!!

Merhabalar ya en başından belirteyim hakaret etmeyin lütfen. Şimdi ben evliyim yani kağıt üstünde. Ama herkeste oda normal evli sanıyor beni. Sansin zaten. Sorunum şu. Zaten duygusal bosluktayim ama iyiydim yani. Bu bakışlarıyla yani iki yıl olcak nerdeyse hala aynı bakışlar ama gözlerime değilde artık arkamdan bakmaya başladı. Kendini aklıma soktu. Tabiki yüz vermedim aynı şirkette çalışıyoruz iş dışı da bişey konuşmamaya çalıştım . Ama anladimi ne oldu "aramızda bir bağ var ama gizli, burda en çok sana değer veriyorum" gibi biseyler söyledi ama sonunda sana karşı şöyle böyle hicbiseyi söylemedi. Bende ne tepki vercegimi bilemedigimden sustum. Şimdiki pismanligim niye sustum o lafları kabul etmiş gibi oldum. Şimdiyse bir kaç gündür başkalarıyla samimi ve benim yüzüme bile bakmıyor. Bakmasında. Ama niye bilmem hep aklımda. Bekarda yakında evlenir. Ben nasıl durucam onu bilemiyorum. Gururumda sanki yıkıldı oyuncak gibi görmüş herhalde. Bir adam niye böyle davranirki. İki yıl boyunca dikizlendim.
madem eşinle ayrısın boşan.
ama iş yerindeki adam olmaz. net.
egert 1 ay bireşey yaşayıp ayrılırsnız aynı iş yerinde nasıl birbirinizin yuzune bakacaksınız ? bunu düşün.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/merhaba.977562/

Burada insanları kandırmaya utanmıyor musunuz siz ya nasıl bir insansınız? aralıkta açtığınız konuda işyerinden birinden hoşlandığınızı ama onun başka kızla görüştüğünü sigarayı bile sizin önünüzde içtiklerini, dayanamadığınızı ve istifa etmek istediğinizi yazmışsınız yani siz bu adama gönül kaptırmışsınız adamın bir şey yaptığı yok!

Bir de bu konuda ben onu istemiyorum ilgilenmiyorum cevabını verseydim aldatılmış oldum demişsiniz pes yani. Peki linkini verdiğim konuda niye evli olduğunuzu belirtmediniz bekar biri gibi yazdınız. Yazık gerçekten. Eşinizden boşanın bari.
Harikasin canim :KK9:Allah bilir gercekten evlidir. kagit uzerinde evliyim diyor .

Kusura bakma da evli bi kadina ciddi anlamda bakacak bi sa.lak hic tanimadim ben.Ben evliyken biri bana surekli bakacak bende bundan mutlu olcam cok ilginc.Yani kagit ustunde de olsan evlisin ne bekliyordun sevgili olmasini mi?

No no bo duygusal boşluktan faydalanmaya çalışan erkek müsfeddesi. Uzak dur sonra daha çok pişman olursun

Böyle anlatımı bozuk konuların direkt kapatılması lazım gerçekten, bu nedir?
İnsan hiç mi dönüp açtığı konuyu bir okumaz?

Kendi kafanız gibi bizimkileri de çorba etmeye mi geldiniz nedir...
Neyse.. Cevabım, boşanın!

boşan.
ondan sonra istediğini dikizle, ayart ama bekar olsun.

X