Ben bişey ummadim yahu yok anlatamicamkağıt üstünde de olsa evlisin ve adam da böyle biliypr. buna rağmen sana yaklaşıyor. şu duurmda ne umdun bilmiyorum ama hata üstüne hata gibi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bişey ummadim yahu yok anlatamicamkağıt üstünde de olsa evlisin ve adam da böyle biliypr. buna rağmen sana yaklaşıyor. şu duurmda ne umdun bilmiyorum ama hata üstüne hata gibi.
Bunu biliyorum ama anlasilmadim nedense hincimi alamıyorum. Yoksa istesem hiç olmadı soylerdim
Sanırım anlayan birini buldum. Evet ofkem çok buyuk. Ama başkasından belasını bulsun demek mantıklı tesekkurlerboşver ne hali varsa görsün, bu duygular seni aşağı çeker sadece, bu tip sapıklar eninde sonunda belasını bi yerden buluyor merak etme.. kafanı meşgul edecek bişeyler bul, işine gücüne dört elle odaklan derim
çünkü bu bedelini ödemedi ödemeli duygusu gerçekten insanın içini kemirir, değmicek bi insan için kendine bu kötülüğü yapma derim
Hayır bunun ise baslamasi iki yılAnlamadım
kağıt üzerinde olan evliliğiniz taa 2 yıl öncesine mi dayanıyor.
Daha çok evlisin ama başkasına kapılmış gibisin.
Adamın ilgisini kaybedince de öfkelenmişsin.
Böyle bakmamistim haklisinelin evli kadınına "aramızda bir bağ var ama gizli, burda en çok sana deger veriyorum" diyen adam, zaten ne kadar karaktersiz ve yav..k olduğunu kendi ağzıyla söylemiş oluyor. daha fazlasına gerek yok bence unutmanız için.
Ben bişey vermek istemiyorum. Tersleyince olmuyor daha inat ediyor. Aynı yerde calisiyorum. Kesinlikle o anlamda konuşmamız dahi olmadı. Kaldiki bosansam bile o adam olmaz. Zaten dikkat ediyorum hep kadınlarla. Sanırım karakteri bu.Sız evlisiniz, bekar birine ne verebilirsiniz ki? Adam sizinle gelecek hayali kuramaz ki.
Neden bosanmiyorsunuz??? O zaman istediginizi yasamakta ozgur olursunuz.
kağıt üzerinde evlilik nasıl oluyor?Merhabalar ya en başından belirteyim hakaret etmeyin lütfen. Şimdi ben evliyim yani kağıt üstünde. Ama herkeste oda normal evli sanıyor beni. Sansin zaten. Sorunum şu. Zaten duygusal bosluktayim ama iyiydim yani. Bu bakışlarıyla yani iki yıl olcak nerdeyse hala aynı bakışlar ama gözlerime değilde artık arkamdan bakmaya başladı. Kendini aklıma soktu. Tabiki yüz vermedim aynı şirkette çalışıyoruz iş dışı da bişey konuşmamaya çalıştım . Ama anladimi ne oldu "aramızda bir bağ var ama gizli, burda en çok sana değer veriyorum" gibi biseyler söyledi ama sonunda sana karşı şöyle böyle hicbiseyi söylemedi. Bende ne tepki vercegimi bilemedigimden sustum. Şimdiki pismanligim niye sustum o lafları kabul etmiş gibi oldum. Şimdiyse bir kaç gündür başkalarıyla samimi ve benim yüzüme bile bakmıyor. Bakmasında. Ama niye bilmem hep aklımda. Bekarda yakında evlenir. Ben nasıl durucam onu bilemiyorum. Gururumda sanki yıkıldı oyuncak gibi görmüş herhalde. Bir adam niye böyle davranirki. İki yıl boyunca dikizlendim.
Ben bişey vermek istemiyorum. Tersleyince olmuyor daha inat ediyor. Aynı yerde calisiyorum. Kesinlikle o anlamda konuşmamız dahi olmadı. Kaldiki bosansam bile o adam olmaz. Zaten dikkat ediyorum hep kadınlarla. Sanırım karakteri bu.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/merhaba.977562/
Burada insanları kandırmaya utanmıyor musunuz siz ya nasıl bir insansınız? aralıkta açtığınız konuda işyerinden birinden hoşlandığınızı ama onun başka kızla görüştüğünü sigarayı bile sizin önünüzde içtiklerini, dayanamadığınızı ve istifa etmek istediğinizi yazmışsınız yani siz bu adama gönül kaptırmışsınız adamın bir şey yaptığı yok!
Bir de bu konuda ben onu istemiyorum ilgilenmiyorum cevabını verseydim aldatılmış oldum demişsiniz pes yani. Peki linkini verdiğim konuda niye evli olduğunuzu belirtmediniz bekar biri gibi yazdınız. Yazık gerçekten. Eşinizden boşanın bari.