Çorap sprey

stusem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
152
52
98
Denizli
Arkadaslar gecen gün flormar çorap sprey aldım kullananlar varmı fikirlerinizi merak edyrm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yanlış anlamadıysam Sally Hansen marka'nın vardı.
Bacaklara sprey sıkıyorsun eşit yayıyorsun hem bronz görünüm veriyor hemde pürüzsüzleştiriyor. Eğer aynı ürünse çok güzel ben kullanmıştım bembeyaz bacaklarıma yaz başlarında.
Ama penti'nin görmedim.

Ben flormarın aldım ama cok iyi oldugunu düşünmüyorum

Sally hansen gzl dye duydum ama flormar vardı aldığım yerde fiyatıda 25 lraydı

İnternetten aratınca direk Sally Hansen çıkıyor daha önce hiç kullanmadım ama internette dediği gibi yapıyorsa gerçekten güzel görünüyor ama ben yine de sonuçta o da kimyasal bir şey olduğu için onu kullanmak yerine çorap giymeyi tercih ederim :/

Flormar kullanmaya başladım Temizliğini iyi yapınca bi zararı olacağını düşünmüyorum

Sally hensen bile pek güzel ve pratik bir ürün değilken, hesaplı muadillerinin başarılı olacağını sanmıyorum.yıllar önce sally hensen inkini kullanmıştım, akmaz bulaşmaz denen ürün gayet akmış ve kıyafetimi fena halde boyamıştı.yıka yıka arınmadı.bildiğin fondötenin sprey hali.bacaklarını fondötene bular mıydın? Bronzlaşıp kuru yağ sür daha iyi.ya da direk çorap giy.incecik, neredeyse görünmeyen yazlık çoraplar mevcut penti de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…