- Konu Sahibi PammukSeker
-
Kuzum sen neler neler yaşamışsın yaaa
Kıyamam sana her şey yoluna girmiş çok şükür
Evet tatlım, çok şükür.. Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın...
Aminnn
Bir ara benim babam da sevgilimin okuduğu bölüme kafayı takmıştı ya
Kafayı yiyordum ben de
Allah'ım benimde böyle konu açıp, mutluluktan uçup, "babam, sevdiğim insanla evlenmemi kabul ettii!!!!!!" diye yazmamı en kısa zamanda nasib eyle inşaAllah. Amin.
evlendiniz mi peki? Nasıl yumusadı baban? yardıma ihtiyacım var..
Amin canım, amin inşallah... Ben hala babanın elinde geçerli bir sebebi dahi yokken istememekte niye bu kadar ısrarcı olduğunu anlamadım
daha evlenmedik sevgiliyiz canım da
sevgilimin bölümünün iş imkanlarını güzel yanlarını avantalarını filan öğrenip babama anlattım
Maşallah
Çok güzel bir haber gerçekten her daim böyle mutlu olursunuz inşallah
Allah'ım benimde böyle konu açıp, mutluluktan uçup, "babam, sevdiğim insanla evlenmemi kabul ettii!!!!!!" diye yazmamı en kısa zamanda nasib eyle inşaAllah. Amin.
ay canım kıyamamsenin baban nye istemiyo?
Baba desteği çok önemli tabi ama bütün babalar aynı sanırım benim babamda beklememizi söyledi.. bekliyoruz bakalım :) Ama uzakta olmak çok zorKızlar, o kadar mutluyum ki, şu anki mutluluğumu kelimelerle tarif edemiyorum.
Konumu okuyanlar, beni tanıyanlar az çok bilirler ne zorluklar yaşadığımızı.
Babamın sevgilim ve ilişkimiz hakkında neler söylediğini, kısa ama çok zor ayrılık dönemimizi... Sevgilimin okulu bırakması vs...
O kadar zorluğun ardından babam beklenmedik bir anda, annemin konuşmasıyla, "Bu çocuk bu kadar zorluğu çekiyorsa Büşra'yı seviyor demek, ben bu kadar ciddi olduğunu tahmin etmemiştim" demiş.
Hatta sevgilimin yaşadıklarını duyunca üzülmüş.
Ama "evlenmek için henüz erken, beklesinler birbirlerini" demiş.
Olsun canım babacımm, biz zaten beklemeyi göze almıştık. Senin rızan herşeye değer. Seni çoook seviyorum
Bana dua eden, destek olan herkese çok ama çok teşekkür ederim kızlar. İyi ki varsınız
[Bu arada bu mutluluğumu ilk burada paylaştım, sevgilimin henüz haberi yok. Ona bu mükemmel haberi nasıl ve ne şekilde açıklasam onu düşünüyorum. O yüz ifadesini görmek istiyorumm çünkü]
Baba desteği çok önemli tabi ama bütün babalar aynı sanırım benim babamda beklememizi söyledi.. bekliyoruz bakalım :) Ama uzakta olmak çok zor
teşekkürlerMaşallah
ne güzel babanızında onaylaması inşallah sevdiğinizle bir ömür birlikte olursunuz
Evet canım, uzak olmanın zorluğunu ben de bilirim.. Ama aile onayı gerçekten her şeye değer.
Allah tez zamanda kavuştursun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?