Çoookk mutluyum kızlar!! Sonunda babam ilişkimize onay verdii! Şükürler olsun :))

Allah'ım benimde böyle konu açıp, mutluluktan uçup, "babam, sevdiğim insanla evlenmemi kabul ettii!!!!!!" diye yazmamı en kısa zamanda nasib eyle inşaAllah. Amin.

Allah'ım benimde böyle konu açıp, mutluluktan uçup, "babam, sevdiğim insanla evlenmemi kabul ettii!!!!!!" diye yazmamı en kısa zamanda nasib eyle inşaAllah. Amin.

Amin canım, amin inşallah... Ben hala babanın elinde geçerli bir sebebi dahi yokken istememekte niye bu kadar ısrarcı olduğunu anlamadım

Amin canım, amin inşallah... Ben hala babanın elinde geçerli bir sebebi dahi yokken istememekte niye bu kadar ısrarcı olduğunu anlamadım

gecerli bi sebep yok cunku canım

daha evlenmedik sevgiliyiz canım da

sevgilimin bölümünün iş imkanlarını güzel yanlarını avantalarını filan öğrenip babama anlattım

hadi hayırlısı canım inş

Maşallah
Çok güzel bir haber gerçekten her daim böyle mutlu olursunuz inşallah

Baba desteği çok önemli tabi ama bütün babalar aynı sanırım benim babamda beklememizi söyledi.. bekliyoruz bakalım :) Ama uzakta olmak çok zor

Baba desteği çok önemli tabi ama bütün babalar aynı sanırım benim babamda beklememizi söyledi.. bekliyoruz bakalım :) Ama uzakta olmak çok zor

Evet canım, uzak olmanın zorluğunu ben de bilirim.. Ama aile onayı gerçekten her şeye değer.
Allah tez zamanda kavuştursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…