Çoookk mutluyum kızlar!! Sonunda babam ilişkimize onay verdii! Şükürler olsun :))

darısı bana ınnsallah ve tum sevenlere

Çok sevindim senin adına..:) Seninle benzer durumda olan biriyim.. Babam izin vermiyor evlenmemize.. Zor günler geçiriyorum. İnşaallah bende görürüm babamın evlenmemize izin verdiği günleri..

Canım benim, senin için dua ediyorum söz verdiğim gibi.. Rabbim babanın gönlüne yumuşaklık versin ve tez zamanda kavuşun inşallah.

Ben de benzer durumları yaşıyorum kızlar. Benim için de dua edin Senin adına da çok sevindim canım. Darısı tüm sevenlerin başınaaaaaa

Amin tatlım. Çok üzülüyorum benim yaşadıklarımı yaşayanları gördükçe. Çok iyi anlıyorum çünkü o duyguları. En kısa zamanda engeller ortadan kalkar da kavuşursunuz inşallah.

Seni tanımıyorum ama yinede çok sevindim canım amaç sevenler kavuşsun mutluluklarr inş. böyle nişan düğün haberlerinide verirsin

Amin canım inşallah, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...

hayırlı olsun kardeşm allah mesut etsin ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİM

çok teşekkürler turkuazcım. Amin inşallah..

İyi dileklerin için çok sağol.
Ama bazı sebeplerden dolayı şimdilik resim paylaşmayı düşünmüyorum, özelden yazabilirim sebebini :)
Teşekkür ederim tekrardan

ne mutlu sana, çoook sevındım canım gercekten.

Allah mutluluğunuzu daim etsin.Nazar değmesin Hayırlı, huzurlu evllilikler :)

Ne güzel bir mutluluk ve huzurdur bu...
Maşallah çok sevindim senin adına canım, güzel haberlerinizi de alırız inşallah.
Darısı başıma

Hayırlı uğurlu olsun
Düğün fotolarınızı görmek dileğiyle :)
Amin, çok çok teşekkür ederim. İnşallah düğün müjdemi de ilk burada vereceğim.

Ne güzel bir mutluluk ve huzurdur bu...
Maşallah çok sevindim senin adına canım, güzel haberlerinizi de alırız inşallah.
Darısı başıma
Amin canım benim, darısı tüm kavuşamayanların başına inşallah.
Bu arada sana mesaj atacaktım ama msj kutun dolmuş, bir boşaltabilir misin sana zahmet.

Rabbim ömür boyu mutluluk nasip etsin inşallah...Umarım bende bu mutluluğu yaşayabilirim...

İnşallah canım, gerçekten çok zor bir durum olduğunu yaşayıp gördüm, o yüzden hep dualarımda sevenlerin kavuşması. Darısı sizin de başınıza inşallah

Canım bende seni tanımıyorum,yaşadıklarınıda bilmiyorum.Belli ki zor zamanlar atlatmışsın ama sonunda Rabbim kabul etmiş dualarınızı..İnşallah devamı hayırlısı ile gelir...Çok sevindim..mutluluklar :)

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun canım iyi dileklerin, duaların için.

bacım gözün aydınn Sabreden büşra muradına erermiş

ohh ya şuan senden mutlus yoktur rhat rahat gidersin yanına allah razı olsun babadan seni bakadar mutlu etti:118: :118: :118:

Son düzenleme:
bacım gözün aydınn Sabreden büşra muradına erermiş

ohh ya şuan senden mutlus yoktur rhat rahat gidersin yanına allah razı olsun babadan seni bakadar mutlu etti:118: :118: :118:

Sağol kuzum Kesinlikle vicdanım çok rahat artık. Bir de şu kpss'yi atlatsak herşey daha güzel olacak
Evlendiğimiz günü de böyle müjdelerim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…