Çoookk mutluyum kızlar!! Sonunda babam ilişkimize onay verdii! Şükürler olsun :))

PammukSeker

Bütün dünyayı gezelim elele<3
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
3.377
1.268
173
Kızlar, o kadar mutluyum ki, şu anki mutluluğumu kelimelerle tarif edemiyorum.:16:
Konumu okuyanlar, beni tanıyanlar az çok bilirler ne zorluklar yaşadığımızı.
Babamın sevgilim ve ilişkimiz hakkında neler söylediğini, kısa ama çok zor ayrılık dönemimizi... Sevgilimin okulu bırakması vs...
O kadar zorluğun ardından babam beklenmedik bir anda, annemin konuşmasıyla, "Bu çocuk bu kadar zorluğu çekiyorsa Büşra'yı seviyor demek, ben bu kadar ciddi olduğunu tahmin etmemiştim" demiş.
Hatta sevgilimin yaşadıklarını duyunca üzülmüş.
Ama "evlenmek için henüz erken, beklesinler birbirlerini" demiş.

Olsun canım babacımm, biz zaten beklemeyi göze almıştık. Senin rızan herşeye değer. Seni çoook seviyorum:16::16::16:

Bana dua eden, destek olan herkese çok ama çok teşekkür ederim kızlar. İyi ki varsınız :16:

[Bu arada bu mutluluğumu ilk burada paylaştım, sevgilimin henüz haberi yok. Ona bu mükemmel haberi nasıl ve ne şekilde açıklasam onu düşünüyorum. O yüz ifadesini görmek istiyorumm çünkü :69: ]

Ay ne güzel ya böyle mutlu haberleri paylaşınca siz ben de çok seviniyorum :1: Allah hep mutlu mesut etsin sizi :16:

Çok sevindim.. Maşallah diyelim.. Darısı sevipte kavuşamayanlara :))

seni tanımıyorum ama konularından biliyorm canm. bu yazdıklarını görünce o kadar sevindm ki anlatamam:)
En büyük engeli aşmışsınız :)
inşallah daha nice güzel haberlere :)

Kızlar çok çok teşekkür ederimm:16:
darısı sözün, nişanın, düğünün başına inşallah:16:

herşey dilediğince gerçekleşir inşallah.
senin adına çok sevindim.

bundan sonra ayağınız taşa takılmasın inşallah.

Çok sevindim senin adına..:) Seninle benzer durumda olan biriyim.. Babam izin vermiyor evlenmemize.. Zor günler geçiriyorum. İnşaallah bende görürüm babamın evlenmemize izin verdiği günleri..

Ben de benzer durumları yaşıyorum kızlar. Benim için de dua edin:( Senin adına da çok sevindim canım. Darısı tüm sevenlerin başınaaaaaa :nazar:

Seni tanımıyorum ama yinede çok sevindim canım amaç sevenler kavuşsun :1: mutluluklarr :nazar: inş. böyle nişan düğün haberlerinide verirsin :21:

Allah sizi nazarlardan korusun :nazar:

sonu evlilik olsun :)

bu kadar okudum konularını takıp ettım ,babanı senı sevgılını ...

ama sizi de cok merak etttım desem :)

bı resım paylassanızda merakımı gıdersem :))

Kızlar 1 aydan fazladır tatildeydim, yeni geldim, yazdıklarınızı yeni okuma fırsatı buldum.
Çok teşekkür ederim hepinize. Allah tamamına erdirsin ve tüm kavuşamayanları kavuştursun inşallah:16:

Back