Gebeliğe Hazırlık Çoook yoruldum.. Sık tekrarlayan düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu zamanlarda oyle cok para harcaniyorki göz görmüyor artık sadece sonuc Alabilmek icin ugrasiyorsun doktorum tüp bebek senin icin yapilabilecek bir töntem degil dediginden beri silmistim aklımdan ama dediginizi yapıp arastiricam ömürden gidiyor her vakit

Erken gittin belki bekle biraz kanama ağrı yoksa. Gelişir inşallah bebek

Kesinlikle bak benim senin gibi kalp atımı bile yok kimle konussam genetikli tüp bebek diyo denemekte fayda var bikaç doktora gidin ve kafanıza yatanla devam edin

Canım senin antioksidan tedavi dediğin nedir?
Koenzimli vitaminli takviyeler var ya onları diyorum,eşimle ben kullanıyoruz
Benim de yaşım var aslında ama kimyasal/boş gebelik olmadı diye mi önermediler acaba ya da 2 tane diye mi....Ben ikinci kaybim sonrasi cok araştırdım pgt ve ngs için.Yaş olarak sınırdasın ama şu anda ihtiyacın yok dedi anlamadım gitti...Denemeye başlayınca baktik gebelik olmuyor zaten koşa koşa tup bebeğe gideceğim..Takviyeyi kadin dogumcum başlamıştı,perinatologa da sordum onayladı...Kafam çok karışık valla benim de...

Kesinlikle bak benim senin gibi kalp atımı bile yok kimle konussam genetikli tüp bebek diyo denemekte fayda var bikaç doktora gidin ve kafanıza yatanla devam edin
İlk 3 gebelikte bende kalp atımı duymadan kurtaj oldum igneler biraz olsun attırdı ama bagısıklık sistemide istemiyor sanırım yabinda deltacortril kullanonca 15 haftaya kadar gitti ama dayanamadı kanama cok yogundu.. kanamayı cözsek bi belki bi ihtimal umut dogacak

Kaç kez kürtaj oldun canım

Onun içinde tüp bebekte testler yapıyolar diye biliyorum ve ona göre tedavi uygulanıyo. Sen araştır güzelce en azından sağlıklı bebekle şansın daha fazla olacak

Valla benim yaş 28 5 yıldır uğraşıyoruz. O vitaminleri bende kullanıyorum bana tüp bebek doktorum kullan 2 ay sonra gel demişti ama gidemedim malesef. Bence vakit kaybetme derim yine sen bilirsin. Benim 1 bucuk yıl hiç olmadı 2 tüp negatif bi aşılama negatif. Şimdi üst üste oldu ama onlarda boş. Bazıları var boş gebelik kimyasal falan geciriyo ama sağlıklı bebekleri oluyo sonradan ben o kadar şanslı değilim malesef eşimde tüp bebeğe karsıydı bizim oluyo falan diyodu şimdi yaşadıklarımızı görünce artık o ısrar ediyo tüp bebek için benim durumumda olup cok hamile kalan var tedaviyle

Canım benim Allah sabrına sabır katsın..Ne zor yollardan geçmişin.Ben iki kez kalp atışı alamadım kürtaj olmak zorunda kaldim.Suan aspirin kullaniyorum bu seferde aspirinden sonra gebe kalamıyorum nedense..normalde hemencecik kalırken.
Zor günler zor zamanlar...hissettiklerini okurken inan bende yaşamış kadar oldum.Bunun için ne yapılmalı bilmiyorum keşke sana yardımım dokunabilse..Yaşadıkların çok zor umarin Allah mükâfatını verir en kısa zamanda sağ salim kucağına alırsın bebeğini..En çokta sen hakediyorsun

Aspirin kullanirken bende kalamadım doktorunla konus gebelik baslayinca basla aspirine ben oyle yapmistim simdi gebelik oncesi kullanmiyorum cunku olmuyor tutunmasini engelliyor bence ... Allah razı olsun rabbim hepimize isteyen herkese hakkiyla annelik yapabilecek olan herkese nasip etsin insallahhhh

Amin canım benim inşallahUmarım bizde bir gün o duyguyu yaşarız..Buda bizim belki sınavımız ..dediğini doktora danisacagim eğer gebelikten sonra başlarsam problem olurmu diye..gebe kalmaya bile etkense gebe kaldığında da düşüğe sebep olmaz umarım

Canim inan ayni seyleri defalarca yaşadım bir genetik test yaptir derim.. tek sorun pihti olamayabilir. Yada genetikde sorun olmayip dollenme esnasinda sorun olabilir.rabbim yar ve yardımcın olsun. Elin kolun bombos cikmanin ne iyi olduğunu o kadar ii bilirim ki

Benim ablam da sürekli düşük yapıyordur ve doktorda herhangi bir sorun görünmedi hem eşinde hem kendine ama daha snra annemler hocaya götürdü bilmem inanır mısınız öyle şeylere ama sübyenli olduğu işin çocuk düşürüyormuş sürekli snra hoca bi kaç bsey söyledi muska taşıdı Ablam bide 11 gün dua okundu 21 gün de bi su içti bir de Yunus Emre türbesine bağlandı hayr oğlu oldu ismini de Emre verdiler isterseniz siz De bi araştırın

Gittim hocayada gittim 3 farkli hocadan 2 farklı dua yazıldı 1 de ip okundu ama o da olmadı yunus emre turbesini duymadm hic

Genetiklerde de birsey cıkmadı 2 kez fark yerlerde tekrarlattım testlerimi yani biliyorum bi bulsak olabilecek herseyi denemek istiyorum

Düşüğe sebep olurmu bilmiyorum ama 3 ay kullandım 3 ay gene kalamadım biraktıgım ay hamile kalmıstım doktoruma soyledim gebelik oncesi baslamiycaz o zaman demisti ne kadar erken ogrenirsen gebe oldugunu o kadar erken baslarsn takipte oluyoruz zaten a yinede dikkat et gec kalma eger aspirin ile cozulecek birseyse rabbim doldursunn kucagimizi

Genetiklerde de birsey cıkmadı 2 kez fark yerlerde tekrarlattım testlerimi yani biliyorum bi bulsak olabilecek herseyi denemek istiyorum
Vallahi canim imtihanimiz mi desem ne desem bilmiyorum ki rabbim en iyisini bilir geçen bir haberde gordum 13 yasinda dogum yapmis.keske isteyen dileyen bakabilecek olanlarin olsa ahh.ama iste imtihan ne diyim ki rabbim en kisa zamanda kucagimizi doldursun bu acilar unutulsun

Gittim hocayada gittim 3 farkli hocadan 2 farklı dua yazıldı 1 de ip okundu ama o da olmadı yunus emre turbesini duymadm hic
Manisa’da kulada . Orda bazı teyzeler var ablama yardımcı oldular dua ve yapması gerekenler konusunda orda toprak falan yaladı ablam yani bilmiyorm isterseniz iyice bi araştırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…