Ablam da çikolata kistini aldırmak zorunda kaldı tüpü de gitti 2 evlat sahibi tek tüple çok direndi ameliyata olmıcam dedi bir gece sancıyla gitmek zorunda kaldı 6 cm olmuştu ve patladı . Baldan tatlı yeğenlerim var mavişlerHayır aral hoca sağlıksız sperm yada sağlıksız yumurtadan kaynaklanıyor demedi bölünme aşamasındaki sıkıntıdan kaynaklanıyor dedi cok kez sordum cok iyi tanıyorum onu eger oyle bisey olsa kesinlikle soylerdi ayrica bunu cok arastirdim kac dr aynı şeyi söyledi tek aral hocaya gitmedim ben. Rabbim ne isterse o olur kimyasal da dis gebelik de düşük de elbet tekrarlayabilir.. Çikolata kisti kesinlikle kötü huylu değil 20 yasindan beri Uludağ uniye gittim bi cok doktor gördü hic öyle bişey söylemedi.. Evet kaliteyi bozuyor ama takviyelerle gayet sağlıkla kucağına alanlar var. Eğer o kistin tekrarlmama ihtimali olmasa emin ol olurum ameliyat cunku yasam kalitemi düşürüyor ağrılarım oluyo ama tekrarlama ihtimali var ve ameliyatta zaten amh düşücek. amh 1 48 di geçen sene. Daha da düşmesini istemiyorum. Sen şanslısın ki hamile kalmışsın tekrsr kist cikmadan.
Cikolata kisti olup sağlıkla bebeğini kucağına alan o kadar cok kisi var ki keske denk gelseler de yazsalar.. Herşey nasip kısmet Rabbim ol der ve olurAblam da çikolata kistini aldırmak zorunda kaldı tüpü de gitti 2 evlat sahibi tek tüple çok direndi ameliyata olmıcam dedi bir gece sancıyla gitmek zorunda kaldı 6 cm olmuştu ve patladı . Baldan tatlı yeğenlerim var mavişlerhemen kaldı ameliyat sonrası ikinciyi düşünmüyordu yeğenim 13 yaşındaydı öylesine denedi 1 kere 4 aylık bi prensesimiz var şimdi
Arkadaşım o inofolic combi vitamin kahverengi jel şeklinde dimi ,Bende kullanayım ondan .. progesteron seviyem benim de güzel çıkıyor .Decavitle nedir acabaBen de baktırmıştım öyle çıktı hafif yazıyordu sadece corasprin verdi drum. Bana yumurtayı güçlendiricez dedi inofolic combi kullandım eşime de 7 gün perhiz verdi spermi güçlendiriceZ dedi. Aşılama öneriyorum sana dedi gonal f kullandım 2 yumurta büyüdü sadece aşılama dedi ilişki yasakladı kaliteleri gönderdi bugünlere geldik . Gebeliğime de decavitle devam ettim progesteron falan hiç bişi kullanmadım ilk zaman 8. Haftadan sonra progestan fitil ve corasprine başladık
Hayır canim metaformin içeren folik asitli bı birlesen pkolulara tavsiye ediliyor genelde kalite için jel değil şase suya konup içiliyor.Arkadaşım o inofolic combi vitamin kahverengi jel şeklinde dimi ,Bende kullanayım ondan .. progesteron seviyem benim de güzel çıkıyor .Decavitle nedir acaba
Aciklaman için sağol canimHayır canim metaformin içeren folik asitli bı birlesen pkolulara tavsiye ediliyor genelde kalite için jel değil şase suya konup içiliyor.
Vitamin gibi canim folik asit var içinde sadece ,Aciklaman için sağol canimben vitamin zannettim
MYo inositol içeriyor yumurta kalitesini arttırıyor içinde bir sürü vitamin var kahverengi bir hap jel değilArkadaşım o inofolic combi vitamin kahverengi jel şeklinde dimi ,Bende kullanayım ondan .. progesteron seviyem benim de güzel çıkıyor .Decavitle nedir acaba
Şase olan sadece inofolic benim kullandığım inofolic combi o daha etkiliymiş kahverengi bi hapHayır canim metaformin içeren folik asitli bı birlesen pkolulara tavsiye ediliyor genelde kalite için jel değil şase suya konup içiliyor.
Ben de kullandım kaç kutu Pahalı biraz..Şase olan sadece inofolic benim kullandığım inofolic combi o daha etkiliymiş kahverengi bi hap
Glifor şeker hapı çok farklı birbirinden inofolic ileBen de kullandım kaç kutu Pahalı biraz..
pko için almıştım aşırı etkili değil kesin hamile bırakmıyor
Glifor kullandığım için combi almadım ikisi aynı etkide oluyormuş glifor + infolic.
Bliyorum 6 yıldır pko ile.ilgili kullandiklarimla bilmediğim kalmadı maalesef. Sağlıklı doğumlar dilerimGlifor şeker hapı çok farklı birbirinden inofolic ile
İlaçları karıştırıyor olabilir misinBliyorum 6 yıldır pko ile.ilgili kullandıklarına bilmediğim kalmadı maalesef. Sağlıklı doğumlar dilerim
Yok yok doktorum o şekilde tavsiye etti. Pkolulara insülin olur diye veriyorlar zaten karıştırsam keşke :) beni de fena çarptı sindirim vs biraz kullanip kullanıp biraktim.İlaçları karıştırıyor olabilir misinglifor insülin direnci için verilir ben de 1 kere kullanmıştım mide bulantısı yaptı bıraktım hayattan soğumuştum.
İnofolic combi zaten tek başına hamile bırakmaya yarayan bi ilaç değil takviye. Tedavinin yanında kullanılıyor.
Hayır canimsın ya sıfırlanmadı daha adet olamadım 36 dusemiyor bi turlu limon suyu icmeye basladım belki etki eder adet söktürur.. simdi sonuclarım cıkmısta onlara bakiyordum bende ekliycem birazdanbebekedi nasılsın bu arada.. betan sifirlandimi canim
Canım sonuclarını doktora gösterdin mi?tahlillerinle bakılınca seninde otoimmun sistemle ilgili problem var.Tahlil sonuçlarından anladığım kadarıyla sende gizli trioid var.Bak Allah bir kapı daha aralamış .Gelişmeleri bildir olur mu çok merak ediyorum.
Hashimato var diyordum ben doktorlarima zaten ama bu testi hic yapmamislardi arada tsh kontrol ediyorlardi yuksek olmayonca ilac vermiyorlardi baya yukselmis umarim sorun budur derdin ne oldugunu bilmeden beklemekte cok kotuCanım sonuclarını doktora gösterdin mi?tahlillerinle bakılınca seninde otoimmun sistemle ilgili problem var.Tahlil sonuçlarından anladığım kadarıyla sende gizli trioid var.Bak Allah bir kapı daha aralamış .Gelişmeleri bildir olur mu çok merak ediyorum.
Umarım canım herşey daha güzel olacaktır hepimiz içinHashimato var diyordum ben doktorlarima zaten ama bu testi hic yapmamislardi arada tsh kontrol ediyorlardi yuksek olmayonca ilac vermiyorlardi baya yukselmis umarim sorun budur derdin ne oldugunu bilmeden beklemekte cok kotu