Canım belirtiler o şekilde reglime 7-8 gün var.Gebeliklerimi reglime 12 gün kala anliyorum.Cunku çok hassas bir bünyem var.İlk belirtilerim çay hiç lezzetli gelmiyor.Normalde reglime 1 hafta kala hararet basıyor ki, çay içmeye doyamıyorum. Kuyruk sokumum ve belimin ağrisi başladığında da anlıyorum.iki gündür sürekli yatıyorum o kadar başım agiriyor ki anlatamam.Gebemisin canim
Hadi inşallah yaa umarım olur haber et olurmuCanım belirtiler o şekilde reglime 7-8 gün var.Gebeliklerimi reglime 12 gün kala anliyorum.Cunku çok hassas bir bünyem var.İlk belirtilerim çay hiç lezzetli gelmiyor.Normalde reglime 1 hafta kala hararet basıyor ki, çay içmeye doyamıyorum. Kuyruk sokumum ve belimin ağrisi başladığında da anlıyorum.iki gündür sürekli yatıyorum o kadar başım agiriyor ki anlatamam.
Yeni sağlıklı bebrkelere ihtiyacımız var bu umudaİnşallah canim,çevremde hiç kimseyle konusmuyorum .Konussam kimseye faydası yok.Gereksiz yere saçma sapan sorulara ve fikirlere ihtiyacım yok.Tecrübelerimi sizinle paylaşacağım.Hepimizin bir kere DNA sarmanı farklı hepimizin yasadığı şeyler aynı gibi gözükse de vücudumuzun verdi tepki ,ruhsal durumu herşeyın seyrini değiştiriyor.Ama paylaşımlarımız hepimizin bir birimizden duyduğunun olumlu ve olumsuz sonucları var.Olumsuzluklar bile bazen bizi olumlu şekilde yönlendırmeye yetiyor.
Emin ol kendin için en iyisini yapıyorsun.Ben 2.gebeliğimde 2 aylık olana kadar kayinvalidemlere bile soylemedim altlı üstlü oturduğumuz halde.sonrasında mecbur söylemek zorunda kaldım bulantılarımdaki artıştan dolayı öğürme sesini tüm apartman duymaya başlamıştı.Hiç unutmuyorum bebekte problem oldugunu öğrendiğimizde kadınvalidemimarayıp hayırlı olsun diyenlere söylemiş sıkıntı oldugunu, Allah'ım bir gün bir baktım eşimin gerçekten cok sevdiğim kuzenlerinin eşleri ve kayınvalideler toplanmış geçmiş olsuna geldiler.O gün herkes bir örnek veriyor yok aldırma yok bizim tanıda şöyle dediler böyle dediler.Bizde o hafta CVS sonuclarını cıkmasını bekliyoruz.Kayınvalidem onlardan etkilenince bebek alınınca sen ya da ablan baksın ki gerçekten bir problem var mı?Kafamın tası bir attı.Sakinliğimi koruyarak dedim ki; çocugun kalbindeki deliği iç organlarındaki hasarı hatta beynindeki %100 engeli nasıl goreyım yanda görelim.Herkes diyor biz geliriz yanında kalmaya dedim hiç kimseyi istemiyorum özellikle kayınvalidem seni ve annemi istemiyorum.Siz çok negatifsiniz moralimi bozuyorsunuz.Ağlayıp duruyorsunuz oysa annemi isterdim yanımda ama kaayınvalidemde çok üzüldü Sırp kırmamak için annemide istemedim.Kusura bakmayın Allah razı olsun.Hepiniz yardımcı olmaya çalışıyorsunuz benim suan kimseden akıl almaya değil morale ihtiyacım var.Kimse eşimle benim karar almam gereken bir konuda kararlarımızı sorgulamasın ve bu kararı değiştirmeye kalkmasın.Kimse hastaneye ziyarete gelmesin.Gelmek isteyen ben hastaneden çıktıktan sonra toparlandıgımda gelebilir.İyi ki öyle söylemişim.Hastanede suni sancı verdiklerinde şekilden şekile girdim.zaten sürekli kusmaktan öğürmekten içim dışıma cıkmıştı birde suni sancinin etkisiyle kimseyi kaldıramazdım.O gün bir karar aldım dedim kimseye hiçbir şey anlatmayacağım bu benimve eşimin hiyakesi başka kahramana ihtiyacım yok.Sonraki kimyasal gebeliklerimide sadece kız kardeşlerim biliyor.Yeni sağlıklı bebrkelere ihtiyacımız var bu umudainşallah olur hepimizin hayırlısıyla
Bende bıktım herkesin tavsiyesinden nasibatlerinden.. gerekli gereksiz konuşmalarından.. bundan sora kalbime göre hareket edicem içime ne siniyorsa hep öyleydim ama bu sefer daha da tek başıma devam edicem.
Dediğin gibi olmayınca olmuyo ama gerçekten şaşırdım böyle bi konuda hata yapmasina tabi insaniz olabilir de.. Dediğin gibi doktorlar da vesile sadece cok iyi doktor olması da değiştirmiyor hiç biseyi.. Rabbim ne derse o oluyo..Aral hocayla ilgili bir sorunum yok .Elinden geleni yapmaya çalıştı ama bana yardımcı olamadım .En son gebeligimde beni çok üzdü .Bana milat gebelik dedi .. O kadar kötü günler geçirdim .İnanın ölmek istemiştim .İlaçları kestik sadece iğneye devam etti .. Sonra bebeğimin molar olmadığını anlaşıldı .Hatta kalp sesini bile duyduk .Gayet saglikliydi.Sonrasinda yine kaybettim.Yani molar gebeliğin bir başka doç Dr .testsiz anlasilmayacagini boşuna uzuldugumuzu anlattı.Bence bu tarz doktolari birkez denelmeli .Biz iki kez denedik olmadı .Rabbim şifa olacak Dr çıkarsın önümüze .onları bebeğimize kavusmakta vekil kılsın.Aral hocanın çok emeği var oda istedi ama olmadı işte
Benzer şeyler bende yasadim benim melek kızımda da kromozom bozukluğu var dedi doktorum kaynanama görümceme anlatmis eşim eminim kaynanam bire bin katıp anlatmistir ona buna.. Ben sonradan anneme abime yengeme anlattigima bile pisman oldum bundan sonra dediğin gibi yapicam bende. Eşim dışında kimseye soylemicemEmin ol kendin için en iyisini yapıyorsun.Ben 2.gebeliğimde 2 aylık olana kadar kayinvalidemlere bile soylemedim altlı üstlü oturduğumuz halde.sonrasında mecbur söylemek zorunda kaldım bulantılarımdaki artıştan dolayı öğürme sesini tüm apartman duymaya başlamıştı.Hiç unutmuyorum bebekte problem oldugunu öğrendiğimizde kadınvalidemimarayıp hayırlı olsun diyenlere söylemiş sıkıntı oldugunu, Allah'ım bir gün bir baktım eşimin gerçekten cok sevdiğim kuzenlerinin eşleri ve kayınvalideler toplanmış geçmiş olsuna geldiler.O gün herkes bir örnek veriyor yok aldırma yok bizim tanıda şöyle dediler böyle dediler.Bizde o hafta CVS sonuclarını cıkmasını bekliyoruz.Kayınvalidem onlardan etkilenince bebek alınınca sen ya da ablan baksın ki gerçekten bir problem var mı?Kafamın tası bir attı.Sakinliğimi koruyarak dedim ki; çocugun kalbindeki deliği iç organlarındaki hasarı hatta beynindeki %100 engeli nasıl goreyım yanda görelim.Herkes diyor biz geliriz yanında kalmaya dedim hiç kimseyi istemiyorum özellikle kayınvalidem seni ve annemi istemiyorum.Siz çok negatifsiniz moralimi bozuyorsunuz.Ağlayıp duruyorsunuz oysa annemi isterdim yanımda ama kaayınvalidemde çok üzüldü Sırp kırmamak için annemide istemedim.Kusura bakmayın Allah razı olsun.Hepiniz yardımcı olmaya çalışıyorsunuz benim suan kimseden akıl almaya değil morale ihtiyacım var.Kimse eşimle benim karar almam gereken bir konuda kararlarımızı sorgulamasın ve bu kararı değiştirmeye kalkmasın.Kimse hastaneye ziyarete gelmesin.Gelmek isteyen ben hastaneden çıktıktan sonra toparlandıgımda gelebilir.İyi ki öyle söylemişim.Hastanede suni sancı verdiklerinde şekilden şekile girdim.zaten sürekli kusmaktan öğürmekten içim dışıma cıkmıştı birde suni sancinin etkisiyle kimseyi kaldıramazdım.O gün bir karar aldım dedim kimseye hiçbir şey anlatmayacağım bu benimve eşimin hiyakesi başka kahramana ihtiyacım yok.Sonraki kimyasal gebeliklerimide sadece kız kardeşlerim biliyor.
Ah ah diyorum. Ben Serbülent Orhaner ve Ali Rıza beyde tedavi gördüm. Çok şükür doğuma az kaldı . Doğum ücretleri uçuktu biraz sadece maddi imkan karşılamıyor diye medicana ya geçtik Volkan Aksakallı dayım ben şimdi 22 den sonra onunla devam ediyorumAaa beni de düşük yaptığım gün daha operasyona girmeden önce elime dosyayı tutusturan kişidir .size de kaba davranmış .Ben iki gebeligimi kendisinde yaşadım .inannin fantastik sonuçlar söyledi .Hep negatif ve sik sık kontrilleriyle ağladım .Bana sovcu geldi .Tabi giden AA hoca baya ilgileniyor diyor .ilgileniyor tabi ama bende bosa çıktıonda ikinci gebeligimde bana AA nasıl oldu ben anlamadım.Sasirdim valla dedi ..İlk gebelikte ilgiliydi .ikincisin de saldım mevlam kayira moduydu .Ben hiç memnun kalmadım .sizin şuan da ki Dr kim acaba .Bende bursadayim
Sizinle konuşmuştuk ben dr değilim sadece yaşadıklarımdan yola çıkıyorum. Benim tüp bebeğim de kromozom eksikliğim vardı. 5. Düşüğümde. Size iyi gelmeyen dr Serbülent bey benim kistimi almıştı dedim . Ondan sonra ben normal bi gebelik yaşadım. Tavsiyem çikolata kistinden kurtulBenzer şeyler bende yasadim benim melek kızımda da kromozom bozukluğu var dedi doktorum kaynanama görümceme anlatmis eşim eminim kaynanam bire bin katıp anlatmistir ona buna.. Ben sonradan anneme abime yengeme anlattigima bile pisman oldum bundan sonra dediğin gibi yapicam bende. Eşim dışında kimseye soylemicem
Bana serbulent hoca bu kist çikolata kisti olmayabilir patolojiye yollucaz kanser olabilirsin dedi yada yıllardır olan çikolata kistidir dedi bende cok uzun zaman oldu bu kisti öğreneli dedim yok yok kanser olabilirsin dedi beni cok üzmüştü bidaha asla gitmem ona. Elbette yumurta kalitesini bozuyor olabilir ama eger kromozom bozukluğu bu sebepten olsa her çikolata kisti olup hamile kalanda kromozom bozukluğu olur. Kromozom bozukluğu yumurta kalitesinden kaynaklanmiyo cok arastirdim ben döllenme esnasinda bi kromozomun fazla olmasından kaynaklanıyor. Ayrıca bu kisti aldırmak da çözüm değil ki tekrar çıkabiliyor.. Eğer gerçekten engel olursa aldırırım belki ama yine de gitmem serbulent hocaya guvenemedim cunku. Her hastanın düşüncesi farklı elbet ondan memnun kalan da vardır benim yakınım onda tüp bebek yaptırdı cok memnun kaldı ama ben kalmadimSizinle konuşmuştuk ben dr değilim sadece yaşadıklarımdan yola çıkıyorum. Benim tüp bebeğim de kromozom eksikliğim vardı. 5. Düşüğümde. Size iyi gelmeyen dr Serbülent bey benim kistimi almıştı dedim . Ondan sonra ben normal bi gebelik yaşadım. Tavsiyem çikolata kistinden kurtul
Bu kistler oluşan yumurtanın kalitesini bozuyorbenim önemsenmeyen bu zamana kadar kistim aslında tüpümü tıkayan bana bunları yaşatan bir kistti ondan kurtulduk meleğim geldi . Bu dr yarışma programı değil ona da gitmek zorunda değilsin ama tavsiyem Budur allah sağlıkla nasip etsin
Ne güzel arkadaşım sana şifa olmuşlar .Bana şifa olacak Dr bekliyorum.Simdi tedavim Ramotoloji ve iç hastalıkları hekimim yapıyor.onunla birlikte arkadaşı kadın doğumcu takip ediyor .Daha çok Ramotoloji deyim .Kadın doğumcuya ihtiyacim kalmadı .Hepsi zaten bilimin bulamadığı sorunlarda var dedi.Ramotoloji hekimim zaten bu Kadın dogumcular baskılama ilaçlarını bizden öğrendiler diyor .o da baya idealist çıktı .Dozları gram gram veriyor . Rabbimin ol demeseni bekliyorum.sana da kolay doğumlar diliyorum arkadaş inAh ah diyorum. Ben Serbülent Orhaner ve Ali Rıza beyde tedavi gördüm. Çok şükür doğuma az kaldı . Doğum ücretleri uçuktu biraz sadece maddi imkan karşılamıyor diye medicana ya geçtik Volkan Aksakallı dayım ben şimdi 22 den sonra onunla devam ediyorum
Ramotolojide ne uygulaniyor size acaba?Ne güzel arkadaşım sana şifa olmuşlar .Bana şifa olacak Dr bekliyorum.Simdi tedavim Ramotoloji ve iç hastalıkları hekimim yapıyor.onunla birlikte arkadaşı kadın doğumcu takip ediyor .Daha çok Ramotoloji deyim .Kadın doğumcuya ihtiyacim kalmadı .Hepsi zaten bilimin bulamadığı sorunlarda var dedi.Ramotoloji hekimim zaten bu Kadın dogumcular baskılama ilaçlarını bizden öğrendiler diyor .o da baya idealist çıktı .Dozları gram gram veriyor . Rabbimin ol demeseni bekliyorum.sana da kolay doğumlar diliyorum arkadaş in
Ben de çok araştırdım 6 düşük yaşadım kader diyip geçmedim dediğim gibi bu dr yarıştırma postu değil Umut olmak istedim belki size de tecrübe olur diye . Çok şey yaşadım sonunda galip geliyoruz prensesimle allah kimseye aratmasın. Tavsiyelere kulaklarınızı tıkamayın . Her dış gebelik geçiren bi daha geçirmiyormuş da yazıyor 3 kere geçirdim . Kimyasalllar tekrarlamazmışmış 2 kere kimyasal oldum. Kromozom bozukluğu spermin kalitesinden yumurtanın kalitesinden ve ya mayoz bölünmedeki ileri safhada da olabilen bi sorundan kaynaklanıyor . Aral bunu da söylemiştirBana serbulent hoca bu kist çikolata kisti olmayabilir patolojiye yollucaz kanser olabilirsin dedi yada yıllardır olan çikolata kistidir dedi bende cok uzun zaman oldu bu kisti öğreneli dedim yok yok kanser olabilirsin dedi beni cok üzmüştü bidaha asla gitmem ona. Elbette yumurta kalitesini bozuyor olabilir ama eger kromozom bozukluğu bu sebepten olsa her çikolata kisti olup hamile kalanda kromozom bozukluğu olur. Kromozom bozukluğu yumurta kalitesinden kaynaklanmiyo cok arastirdim ben döllenme esnasinda bi kromozomun fazla olmasından kaynaklanıyor. Ayrıca bu kisti aldırmak da çözüm değil ki tekrar çıkabiliyor.. Eğer gerçekten engel olursa aldırırım belki ama yine de gitmem serbulent hocaya guvenemedim cunku. Her hastanın düşüncesi farklı elbet ondan memnun kalan da vardır benim yakınım onda tüp bebek yaptırdı cok memnun kaldı ama ben kalmadim
Allah razı olsun. İnşallah canım sağlıkla sana da nasip olsunNe güzel arkadaşım sana şifa olmuşlar .Bana şifa olacak Dr bekliyorum.Simdi tedavim Ramotoloji ve iç hastalıkları hekimim yapıyor.onunla birlikte arkadaşı kadın doğumcu takip ediyor .Daha çok Ramotoloji deyim .Kadın doğumcuya ihtiyacim kalmadı .Hepsi zaten bilimin bulamadığı sorunlarda var dedi.Ramotoloji hekimim zaten bu Kadın dogumcular baskılama ilaçlarını bizden öğrendiler diyor .o da baya idealist çıktı .Dozları gram gram veriyor . Rabbimin ol demeseni bekliyorum.sana da kolay doğumlar diliyorum arkadaş in
Kadın dogumcularin Genetik testlerinde Yapılan testlerde ana zayıf pozitif çıktı..Burada bir arkadsim tavsiyesiyle Ramotoloji gittim . Fibromiyalji tanısı koyuldu.5 aydır gidiyorum.Arkadasim Dr on günde bir kan tahlili yapıyor.ona göre tedavi veriyor .İlaclarim hep değişiyor.Genel de kortizon,ağrı kesici gibi ilaçlar .Serum ve iğne tedavisi de uyguluyor .Yani Ramotoloji Dr bana her hamileliğinde bizim için bir deneyim oluyor .Tedavini ise böyle degistiricez.En son düşüğümden sonra pıhtılaşma iğnesini dozunu arttıracağını ,kan sulandırıcı ek ilaç vereceğini belirtti .Bir ay sonra tam tedavim başlayacakRamotolojide ne uygulaniyor size acaba?
Dusukleriniz kaçıncı haftadaydi. Kaç tane düşük yaptınız.Kadın dogumcularin Genetik testlerinde Yapılan testlerde ana zayıf pozitif çıktı..Burada bir arkadsim tavsiyesiyle Ramotoloji gittim . Fibromiyalji tanısı koyuldu.5 aydır gidiyorum.Arkadasim Dr on günde bir kan tahlili yapıyor.ona göre tedavi veriyor .İlaclarim hep değişiyor.Genel de kortizon,ağrı kesici gibi ilaçlar .Serum ve iğne tedavisi de uyguluyor .Yani Ramotoloji Dr bana her hamileliğinde bizim için bir deneyim oluyor .Tedavini ise böyle degistiricez.En son düşüğümden sonra pıhtılaşma iğnesini dozunu arttıracağını ,kan sulandırıcı ek ilaç vereceğini belirtti .Bir ay sonra tam tedavim başlayacak
İnan arkadaşım sana ne sorucagimi bile bilmiyorum.Kadin dogumcudan ümidi kestim .Benim sorunum kan pıhtılaşma var . Fibromiyalji hastası olduğum çıktı .Tahminlerine göre hep kese den yer alan damarlarda ne oluyorsa akış olmuyor . Pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum.6000 olandan.Baskilayci ilacı kullandım.Gerci en son 2,5 Mg . Şimdi tedavi degsitiyoruz . Kan sulandırıcı daha fazla olacak . Kortizon zaten hala kullanıyorum.Bana tavsiyen olursa sevinirim .İçinden şuan da ne geliyorsaAllah razı olsun. İnşallah canım sağlıkla sana da nasip olsunSormak istediklerin olursa yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Kimse benim yaşadıklarımı yaşasın istemiyorum çok zor bi durum allah aratmasın kimseye
Yok ne demek arkada sim .Toplamda 5 düşük oldu .En yüksek hafta 8+6 Oldu .0.6 kan sulandırıcı günde birkez ..Benim sorunuma daha care bulamadilar .Sorun ise plesantada bebeğe ne oluyorsa kan akışı olmuyor.Daha nedeni bulamadılar .Birdaha ki Gebelik te ise Pıhtılaşma iğnesi arttıracak .kortizon hala kullanıyorum.Kontrollu gidiyorum . Ramotoloji hocam.Tabi biz deneme yanılma olarak ilerleyeceğiz dedi .En sonuncusu Ramotoloji Dr düşük oldu .Artık ben mucize bekliyorum.Allahin ol demeseni.Dusukleriniz kaçıncı haftadaydi. Kaç tane düşük yaptınız.
0.4 Luk mu iğne kullanıyorsunuz.
Çok soru soruyorum ksbakmayin
Hangi genler acaba proflar bana kan pıhtılaşma sorun değil dediler bu drum da önlem amaçlı şimdi verdi sulandırıcı iğne corasprin kullandım sadece doğum yaklaştığı için corasprini kestik iğneye geçtik .İnan arkadaşım sana ne sorucagimi bile bilmiyorum.Kadin dogumcudan ümidi kestim .Benim sorunum kan pıhtılaşma var . Fibromiyalji hastası olduğum çıktı .Tahminlerine göre hep kese den yer alan damarlarda ne oluyorsa akış olmuyor . Pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum.6000 olandan.Baskilayci ilacı kullandım.Gerci en son 2,5 Mg . Şimdi tedavi degsitiyoruz . Kan sulandırıcı daha fazla olacak . Kortizon zaten hala kullanıyorum.Bana tavsiyen olursa sevinirim .İçinden şuan da ne geliyorsa
İnşallah olur artıkYok ne demek arkada sim .Toplamda 5 düşük oldu .En yüksek hafta 8+6 Oldu .0.6 kan sulandırıcı günde birkez ..Benim sorunuma daha care bulamadilar .Sorun ise plesantada bebeğe ne oluyorsa kan akışı olmuyor.Daha nedeni bulamadılar .Birdaha ki Gebelik te ise Pıhtılaşma iğnesi arttıracak .kortizon hala kullanıyorum.Kontrollu gidiyorum . Ramotoloji hocam.Tabi biz deneme yanılma olarak ilerleyeceğiz dedi .En sonuncusu Ramotoloji Dr düşük oldu .Artık ben mucize bekliyorum.Allahin ol demeseni.