Gebeliğe Hazırlık Çoook yoruldum.. Sık tekrarlayan düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biri sorun yok rahimde diyor diğeri gevşeklik var diyor. Sizlerle konuşmak bana çok iyi geliyor, çevremdeki insanlar anlayamıyor malesef
Malesef kimse anlamiyor daha az once kuzenimle konusmaya calistim en son ben sana birsey demedim sende birsye duymadin anlamiyorsun dedim kapattim konuyu.. gercekten anlamiyor hic kimse insallah tek sorun rahim agzi yetmezligi olsun en azindan vozumu var rabbim tez vakitte doldursun kucaginizi inşallaahh.. oyle garip bi haldeyim ki bugun biz bi cocuk icin neleri feda etmeye raziyiz herkesin sinavı iste kimide colugunu cocugunu ailesini birakip arkasina bile bakmadan gidiyor sabah yakinimizdan oyle birsey duydum bi anne birakip gitmis baskasiyla evlenmis cocuklar kalmis ortada cok kotu hissediyorum kendimi

Ezan okunuyor. Sizin için dua ediyorum. Rabbim açınızı dindirsin, kucaginizi doldursun inşallah. Kıyamam eminim çok zordu yaşadıklarıniz. Yaşınız gemc az ara verip tekrar deneseniz

Allah razi olsun kim ve kimler ne sekilde dua ediyorsa ediyorsaniz allah hepinizden razı olsun rabbim iyilikler guzellikler versin hep sizlere her yaptiginizin hayrini gorun insallah

O degerler zaten bi yerinde durmuyor bende simdi hashimoto ile ugrasmaya basliycam benimde anti tpo degerim feci bi yukseliste

O degerler zaten bi yerinde durmuyor bende simdi hashimoto ile ugrasmaya basliycam benimde anti tpo degerim feci bi yukseliste
Canım trioid değerlerini normale getirene kadar biraz dinlenmiş olursun.En kısa sürede şifaya kavuşman dileğiyle

Merhaba bebekedi, konunu ilk kez gordum. Okur okumaz icime bir ates düştü. Her yolu denemeye açık oldugunu bildigim için sana bu yolu gostermek istedim. Bazen bilinçaltımızda anne olmaya dair negatif inançlar olabiliyor. Bu negatif inançlar yüzünden vücudumuz rahme düşen bebeği bir zehir bir kist bir virüs gibi görüyor ve savaş açarak onu yok ediyor. Bir de bu yolu dene derim. Insallah fayda saglar. Guzel haberlerini duymak hemen nasip olsun.

Normal yollardan hamile kalabiliyorum. 39 yaşındayım. Karaman. 5 hafta önce oldum. 5 gebelik 6 kayıp en son ikizdi.
Anladım abla ıns Rabbım bır dha yasatmasın bu acıyı hıcbirimize varmı bu grupta senden baska abdomınal olan borde doktorun sunu yapma dye uyardıgı bırsey oldumu

Anladım abla ıns Rabbım bır dha yasatmasın bu acıyı hıcbirimize varmı bu grupta senden baska abdomınal olan borde doktorun sunu yapma dye uyardıgı bırsey oldumu
Sen ne zaman oldun? Olma sebebin nedir? Nerde oldun? Kaç yaşındasın?
Doktorum 1 ay ilişki yasak demişti ameliyattan sonra. 1 ay sonra hamile kalabilirsin dedi. Vitaminler verdi. Çünkü abdominal serklaj rahim ağzı yetmezliğini önlüyor, bundan sonraki amacımız bebeklerin sağlıklı olması. Bende elimde kullanmalıymışız bu vitaminleri

Senindemi düşük oluyor? Ameliyatlar biraz pahalı ama Aydan hanım benim son ümidim
Ben de oyle diyordum ama 9 dusugum var benim yine olmuyor yani son 2 bebegi onunla denedim olmadi bi kez daha deneyip denememkde kararsizim seni dogurtursam yayin yapıcam diyor ugrasiyor aslinda ama bulamadim caresini

Deneyeceğim cok tesekkur ederim allahım güzel insanlar cikardı bu forumda karsima allah binlercekez razı olsu sizlerden tabii ki bilincaltinda bi donemden sonra acaba olmayacakmi hepmi dusuk olacak soruları yatiyor allah hayirlisini nasip etsin rahatlamaya hem vucut olacak hem psikolojik oalrak gercekten ihtiyacm var

Maddi imkanınız varsa psikoterapi hipnoterapi almani da öneririm. Çok büyük yararı olacaktır. Bizzat kendimde deneyimledigim onlarca yararı oldu bana. Bambaska bir insana dönüştüm. Bilinçaltimiz sandığımızdan daha kolay inaniyor. Ne verirsek onu aliyor. Maddi imkaniniz varsa hiç düsünmeyin. Yoksa da birikim yapmaya çalışın.

Her şey dilediğin gibi olsun, çabucak olsun ve öyle de oldu. Bir seyleri boyle olmus gibi konusmak da bilincaltimiza olduğu mesajini verir.
Bebegimi saglikla kucagima alacagimi biliyorum
Onu saglikla kolaylikla ve keyifle büyüyebileceğimi biliyorum.
Gibi cümleler kur hep. "Biliyorum ve oldu" her cumlemiz boyle olmali. Olacak mi acaba demek yok. Yine düşer mi demek yok. Düsmeyecek demek de yok. Bilinçaltı bunu dusmek olarak algilar.

Biliyorum oldu oldu oldu. Kilit burada.
Yorgun kalbinden öperim

İnan az önce azcık odaya gectim taktim kulaklığı eşime de dedim ki beni bi 20 dakika cagirma boyle boyle birsey var yapmak istiyorum... İceriye gittim ve basladım basladiktan bi 5 dakika sonra bunları yapacağına otur yasin oku dedi bütün odağım gitti yani birseyler yapabilmek icin sanirim once ya yalnız olman yada seni dejenere etmeyecek insanlarla olman lazım şu an başa alıp alıp yapıyorum ama ilk bastaki gibi kendimi veremiyorum yatmadan once tekrar deniycem cok kotu hissediyorum su anda kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…