Hadi inşallah doktorun güzel formuller söyler..
Amin cümlemizin inşallahHadi inşallah doktorun güzel formuller söyler..
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.
Simdilik birsey demedi bakalım umarım döner beta hcgyi takip et diyorHadi inşallah doktorun güzel formuller söyler..
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.
Yaşadıklarının bi kısmı bana çok tanıdık geliyor. Benimde 5 düşük var. Senin gibi elime düşen oldu 4 aylıkkenCok yorgunum hepinizin desteğine hatta yardımina ihtiyacım var biraz uzun olucak ama beni benim gibi olanlar anlar daha çok ve ciddi anlamda benim gibi olan birine cok ihtiyacım var.. 27 yaşındayım 3 senelik evliyim 3 sene icinde 9 düsük yaşadım hepsinin hikayesi resmen birbirinden farklı anlatınca yok artık diyen doktorlar ben seninle ilgilenemem diyen doktorlar daha once boyle bi vaka gormedik diyen doktorlar ile dolu etrafım.. kime gidecek olsam önce para diyor kime anlatacak olsam bana doktorluğumu ögretiyorsun diyor.. yeri geliyor ki eşin bile anlamıyor kimseyi uzmemek adına icimde yaşıyorum bir çok şeyi ben üzülsem annem üzülür diye ağlayamıyorum bile..
Konuya nerden başlayacağım inanın kestiremiyorum ilk 3 düsük 6 haftalık kese etrafi kanama kalp atısı olmama nedeninile yapildı 4. Gebelik oncesi pihtilasma testleri genetik testler histereskopi sperm testleri hersey hersey yapildi.. 10 yıllık tip 1 diyabetliyim ve sekerim duzenlidir bilenler bilir hba1c degerim 6.0 .. pıhtılasma testinde cok onemli saymadıkları MHTFR 677C MHTFR1298A ve faktör V HETEREZİGOT cıktı.. bi cok doktorda uzmanda prof da igneye gerek yok desede igne olmadan bebeklerimin kalbi calışmadı 4. Gebeligimde 0.4 oksapar ile devam ettim 8. Haftasnda kaybettim yavrumu 5. Ve 6. Gebeligimde 0.4 oksapar ve aspirin ile devam ederken kanamalarim oldu 7. Haftalarda igne dozunu arttirarak 0.6 ve 0.8 de kullandım fakat olmadi 8. Haftasnda bebegimi yine kaybettim 6. Gebelikten sonra rahim icerine histereskopibyapildi ve kist veya herhangi bi parca olabilecek bir sey alindi o sirada damarım kesilmis ve ic kanama gecirdim doktorum damara dikis atmis 7 gebeligi denedik ama sonuc aynıydı 8. Haftada kaybettik bunun uzerine daha farjli doktor arastirmalarina girdim ve 8. Gebelikte ilk defa 4. Aya kadar geldik ama hergün oyle kanamalarim oluyorduki anlam veremiyorduk 15 haftada bebegimi evde ellerime dusurdum ellerimde kaldı öylece oyle zorduki sonrasnda anladikki o kesinlen damar yuzunden kanama oluyormus iyi bir radyolog hoca sayesinde rahim ici anjio yapilarak kanama olan damar tikandı.. uygulanan son tedavimde 0m4 oksapar aspirin ve deltacortril vardi.. 7 ay sonra 9. Gebeligi denedik ve 5. Haftamda kanama ile kese dagildi ilaclar birakildi ve kese toparladi kalp atisi basladı tabii biz demekki igne veya aspirin fazla geliyor diyerek herseyi kestik sadece bagisik icin deltacortril kullaniyorduk birde covid nedeni ile igne bile bulamadım.. ama bebegim cok iyi toparlamisken 8. Haftasnda onuda kaybettim.. ve artik gücüm bitti yalvarirım bana bi ornek gosterin en son doktorum profosör o bile bu kadar hasta gordüm senin gibisini gormedim dedi ben tükendim bi daha deneyecek gucum kalmadı allaha cok sukür hamilelik icin sorun yasamadım ama bi tanesini kucağıma alamadım... Subyan icinde muska yaptirdim yani akıla ne geliyosa dualarda yazdirdım rabbimden hergece istedimde olmuyor nolur bi yol gösterin bana
Çok geçmiş olsun.neden serklaj yapılmadı acaba?Yaşadıklarının bi kısmı bana çok tanıdık geliyor. Benimde 5 düşük var. Senin gibi elime düşen oldu 4 aylıkken( 17, 18, 21, 7, 7 haftalık düşüklerim) ama sen ümidini kaybetme bende kaynatmıyorum, sen daha çok gençsin, ben 39 yaşındayım ama Rabbim inşallah bana sana her isteyene en hayırlısından ve sağlıklısından nasip eder. Şu an ne durumdasın merak ettim.
Şu an son dusukten bu yana hala adet olamadım doktorada gitmedim son 1 aydır en son baktirdigimda betam daha sıfırlanmamisti o sıfirlansada adetnilsam diye bekliyorum 13 agustosta kuretaj oldum hala sifirlanmadi doktorlar size ne dediYaşadıklarının bi kısmı bana çok tanıdık geliyor. Benimde 5 düşük var. Senin gibi elime düşen oldu 4 aylıkken( 17, 18, 21, 7, 7 haftalık düşüklerim) ama sen ümidini kaybetme bende kaynatmıyorum, sen daha çok gençsin, ben 39 yaşındayım ama Rabbim inşallah bana sana her isteyene en hayırlısından ve sağlıklısından nasip eder. Şu an ne durumdasın merak ettim.
2. Ci hamileliğimde serklaj yapıldı ama geç kalınmıştı. Kanamam oldu gittim dr a rahim açılmaya başlamış dedi, serklaj yapıldı o zaman ama tutmadı. 3. Cü hamileliğimde tedbir amaçlı 9.cu haftada atıldı serklaj ama 21.haftada kanamam başladı ve suyum aÇok geçmiş olsun.neden serklaj yapılmadı acaba?
... suyumda gelince erken doğum yaptım. 16.10.2020 de ankarada abdominal serklaj yapıldı Allahın izniyle önümüzdeki ay tekrar hamile kalmayı planlıyorum2. Ci hamileliğimde serklaj yapıldı ama geç kalınmıştı. Kanamam oldu gittim dr a rahim açılmaya başlamış dedi, serklaj yapıldı o zaman ama tutmadı. 3. Cü hamileliğimde tedbir amaçlı 9.cu haftada atıldı serklaj ama 21.haftada kanamam başladı ve suyum a
Biri sorun yok rahimde diyor diğeri gevşeklik var diyor. Sizlerle konuşmak bana çok iyi geliyor, çevremdeki insanlar anlayamıyor malesefŞu an son dusukten bu yana hala adet olamadım doktorada gitmedim son 1 aydır en son baktirdigimda betam daha sıfırlanmamisti o sıfirlansada adetnilsam diye bekliyorum 13 agustosta kuretaj oldum hala sifirlanmadi doktorlar size ne dedi
Evet canım bu işin sonu zaten bu.En baştan bu yapılmalıydı.Belliki rahim tutamıyor zaten diğer türlü bir sebep olsa bebekte bir anomali olurdu testlerde illaki birşey çıkardı.Bazıları mesela doktora gidiyor doktor rahim ağzı sıkı sıkı kapalı ama bir saat sonra bir anda bebek düşüyor işte bu yüzden baştan önlemek lazım... suyumda gelince erken doğum yaptım. 16.10.2020 de ankarada abdominal serklaj yapıldı Allahın izniyle önümüzdeki ay tekrar hamile kalmayı planlıyorum
Canım geçmiş olsun çok benim de 2 düşük sonucu kan pıhtılaşması çıktı 1 buçuk yıldır istiyoruz bebek şuan da insülin direncim yüksek şeker hapına başladım ve prolaktin 1207 çok yüksek çıktıCok yorgunum hepinizin desteğine hatta yardımina ihtiyacım var biraz uzun olucak ama beni benim gibi olanlar anlar daha çok ve ciddi anlamda benim gibi olan birine cok ihtiyacım var.. 27 yaşındayım 3 senelik evliyim 3 sene icinde 9 düsük yaşadım hepsinin hikayesi resmen birbirinden farklı anlatınca yok artık diyen doktorlar ben seninle ilgilenemem diyen doktorlar daha once boyle bi vaka gormedik diyen doktorlar ile dolu etrafım.. kime gidecek olsam önce para diyor kime anlatacak olsam bana doktorluğumu ögretiyorsun diyor.. yeri geliyor ki eşin bile anlamıyor kimseyi uzmemek adına icimde yaşıyorum bir çok şeyi ben üzülsem annem üzülür diye ağlayamıyorum bile..
Konuya nerden başlayacağım inanın kestiremiyorum ilk 3 düsük 6 haftalık kese etrafi kanama kalp atısı olmama nedeninile yapildı 4. Gebelik oncesi pihtilasma testleri genetik testler histereskopi sperm testleri hersey hersey yapildi.. 10 yıllık tip 1 diyabetliyim ve sekerim duzenlidir bilenler bilir hba1c degerim 6.0 .. pıhtılasma testinde cok onemli saymadıkları MHTFR 677C MHTFR1298A ve faktör V HETEREZİGOT cıktı.. bi cok doktorda uzmanda prof da igneye gerek yok desede igne olmadan bebeklerimin kalbi calışmadı 4. Gebeligimde 0.4 oksapar ile devam ettim 8. Haftasnda kaybettim yavrumu 5. Ve 6. Gebeligimde 0.4 oksapar ve aspirin ile devam ederken kanamalarim oldu 7. Haftalarda igne dozunu arttirarak 0.6 ve 0.8 de kullandım fakat olmadi 8. Haftasnda bebegimi yine kaybettim 6. Gebelikten sonra rahim icerine histereskopibyapildi ve kist veya herhangi bi parca olabilecek bir sey alindi o sirada damarım kesilmis ve ic kanama gecirdim doktorum damara dikis atmis 7 gebeligi denedik ama sonuc aynıydı 8. Haftada kaybettik bunun uzerine daha farjli doktor arastirmalarina girdim ve 8. Gebelikte ilk defa 4. Aya kadar geldik ama hergün oyle kanamalarim oluyorduki anlam veremiyorduk 15 haftada bebegimi evde ellerime dusurdum ellerimde kaldı öylece oyle zorduki sonrasnda anladikki o kesinlen damar yuzunden kanama oluyormus iyi bir radyolog hoca sayesinde rahim ici anjio yapilarak kanama olan damar tikandı.. uygulanan son tedavimde 0m4 oksapar aspirin ve deltacortril vardi.. 7 ay sonra 9. Gebeligi denedik ve 5. Haftamda kanama ile kese dagildi ilaclar birakildi ve kese toparladi kalp atisi basladı tabii biz demekki igne veya aspirin fazla geliyor diyerek herseyi kestik sadece bagisik icin deltacortril kullaniyorduk birde covid nedeni ile igne bile bulamadım.. ama bebegim cok iyi toparlamisken 8. Haftasnda onuda kaybettim.. ve artik gücüm bitti yalvarirım bana bi ornek gosterin en son doktorum profosör o bile bu kadar hasta gordüm senin gibisini gormedim dedi ben tükendim bi daha deneyecek gucum kalmadı allaha cok sukür hamilelik icin sorun yasamadım ama bi tanesini kucağıma alamadım... Subyan icinde muska yaptirdim yani akıla ne geliyosa dualarda yazdirdım rabbimden hergece istedimde olmuyor nolur bi yol gösterin bana
Canım senin dusuklerinin sebebi nedir?Yaşadıklarının bi kısmı bana çok tanıdık geliyor. Benimde 5 düşük var. Senin gibi elime düşen oldu 4 aylıkken( 17, 18, 21, 7, 7 haftalık düşüklerim) ama sen ümidini kaybetme bende kaynatmıyorum, sen daha çok gençsin, ben 39 yaşındayım ama Rabbim inşallah bana sana her isteyene en hayırlısından ve sağlıklısından nasip eder. Şu an ne durumdasın merak ettim.
Tam bi sebep söylemiyorlar, bana göre rahim ağzı yetmezliği kan pıhtılaşmada var.Canım senin dusuklerinin sebebi nedir?
Ezan okunuyor. Sizin için dua ediyorum. Rabbim açınızı dindirsin, kucaginizi doldursun inşallah. Kıyamam eminim çok zordu yaşadıklarıniz. Yaşınız gemc az ara verip tekrar denesenizCok yorgunum hepinizin desteğine hatta yardımina ihtiyacım var biraz uzun olucak ama beni benim gibi olanlar anlar daha çok ve ciddi anlamda benim gibi olan birine cok ihtiyacım var.. 27 yaşındayım 3 senelik evliyim 3 sene icinde 9 düsük yaşadım hepsinin hikayesi resmen birbirinden farklı anlatınca yok artık diyen doktorlar ben seninle ilgilenemem diyen doktorlar daha once boyle bi vaka gormedik diyen doktorlar ile dolu etrafım.. kime gidecek olsam önce para diyor kime anlatacak olsam bana doktorluğumu ögretiyorsun diyor.. yeri geliyor ki eşin bile anlamıyor kimseyi uzmemek adına icimde yaşıyorum bir çok şeyi ben üzülsem annem üzülür diye ağlayamıyorum bile..
İşte tam bir sebep söylemediği için insan gelecekte hiç mi çocuğum olmayacak hep böyle mi olacak diye endişeleniyor.Gerçi her hangi bir sebep söyleseler bile insanın içi ferahlamıyor.Hepimizin imtihanı da bu yoldaymis.Rabbim doğru yoldan ayırmasın.Allah hepimizin hazanını bahara çevirecek buna çok inanıyor ve dua ediyorum.Tam bi sebep söylemiyorlar, bana göre rahim ağzı yetmezliği kan pıhtılaşmada var
İşte tam bir sebep söylemediği için insan gelecekte hiç mi çocuğum olmayacak hep böyle mi olacak diye endişeleniyor.Gerçi her hangi bir sebep söyleseler bile insanın içi ferahlamıyor.Hepimizin imtihanı da bu yoldaymis.Rabbim doğru yoldan ayırmasın.Allah hepimizin hazanını bahara çevirecek buna çok inanıyor ve dua ediyorum
Canım Allah inşallah en kısa zamanda hepimizin dualarımizin karşılığını verecektir.Ezan okunuyor. Sizin için dua ediyorum. Rabbim açınızı dindirsin, kucaginizi doldursun inşallah. Kıyamam eminim çok zordu yaşadıklarıniz. Yaşınız gemc az ara verip tekrar deneseniz