Gebeliğe Hazırlık Çoook yoruldum.. Sık tekrarlayan düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaşadıklarının bi kısmı bana çok tanıdık geliyor. Benimde 5 düşük var. Senin gibi elime düşen oldu 4 aylıkken ( 17, 18, 21, 7, 7 haftalık düşüklerim) ama sen ümidini kaybetme bende kaynatmıyorum, sen daha çok gençsin, ben 39 yaşındayım ama Rabbim inşallah bana sana her isteyene en hayırlısından ve sağlıklısından nasip eder. Şu an ne durumdasın merak ettim.

Çok geçmiş olsun.neden serklaj yapılmadı acaba?

Merhaba kızlar dün çatlatma iğnemin 13.günüydü Buda testim sizce hala iğne etkisi mi

Eklentiler

• FCDAB1ED-ADD8-4A5F-9497-D387D2E0E6BA.jpeg
    128,7 KB · Görüntüleme: 40
Şu an son dusukten bu yana hala adet olamadım doktorada gitmedim son 1 aydır en son baktirdigimda betam daha sıfırlanmamisti o sıfirlansada adetnilsam diye bekliyorum 13 agustosta kuretaj oldum hala sifirlanmadi doktorlar size ne dedi

Çok geçmiş olsun.neden serklaj yapılmadı acaba?
2. Ci hamileliğimde serklaj yapıldı ama geç kalınmıştı. Kanamam oldu gittim dr a rahim açılmaya başlamış dedi, serklaj yapıldı o zaman ama tutmadı. 3. Cü hamileliğimde tedbir amaçlı 9.cu haftada atıldı serklaj ama 21.haftada kanamam başladı ve suyum a

... suyumda gelince erken doğum yaptım. 16.10.2020 de ankarada abdominal serklaj yapıldı Allahın izniyle önümüzdeki ay tekrar hamile kalmayı planlıyorum

Biri sorun yok rahimde diyor diğeri gevşeklik var diyor. Sizlerle konuşmak bana çok iyi geliyor, çevremdeki insanlar anlayamıyor malesef

... suyumda gelince erken doğum yaptım. 16.10.2020 de ankarada abdominal serklaj yapıldı Allahın izniyle önümüzdeki ay tekrar hamile kalmayı planlıyorum
Evet canım bu işin sonu zaten bu.En baştan bu yapılmalıydı.Belliki rahim tutamıyor zaten diğer türlü bir sebep olsa bebekte bir anomali olurdu testlerde illaki birşey çıkardı.Bazıları mesela doktora gidiyor doktor rahim ağzı sıkı sıkı kapalı ama bir saat sonra bir anda bebek düşüyor işte bu yüzden baştan önlemek lazım

Canım geçmiş olsun çok benim de 2 düşük sonucu kan pıhtılaşması çıktı 1 buçuk yıldır istiyoruz bebek şuan da insülin direncim yüksek şeker hapına başladım ve prolaktin 1207 çok yüksek çıktı

Canım senin dusuklerinin sebebi nedir?

Bende ne yapacağımı bilmiyorum artık bişey düzeliyor başka bişey çıkıyor Buda bizim sınavımız galiba

Ezan okunuyor. Sizin için dua ediyorum. Rabbim açınızı dindirsin, kucaginizi doldursun inşallah. Kıyamam eminim çok zordu yaşadıklarıniz. Yaşınız gemc az ara verip tekrar deneseniz

Tam bi sebep söylemiyorlar, bana göre rahim ağzı yetmezliği kan pıhtılaşmada var
İşte tam bir sebep söylemediği için insan gelecekte hiç mi çocuğum olmayacak hep böyle mi olacak diye endişeleniyor.Gerçi her hangi bir sebep söyleseler bile insanın içi ferahlamıyor.Hepimizin imtihanı da bu yoldaymis.Rabbim doğru yoldan ayırmasın.Allah hepimizin hazanını bahara çevirecek buna çok inanıyor ve dua ediyorum.

Ezan okunuyor. Sizin için dua ediyorum. Rabbim açınızı dindirsin, kucaginizi doldursun inşallah. Kıyamam eminim çok zordu yaşadıklarıniz. Yaşınız gemc az ara verip tekrar deneseniz
Canım Allah inşallah en kısa zamanda hepimizin dualarımizin karşılığını verecektir.
bebekedi canim öyle duygulandım ki,bak kimlerin gizli dualarindasin sakın moralini bozma!...Hepimiz sabretmeyi şükretmeyi vb.bir çok duygu ve kavramı bu donemlerde daha çok öğrendik.Hersey birgün çok güzel olacak!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…