Gebeliğe Hazırlık Çoook yoruldum.. Sık tekrarlayan düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayıt kullanıyorum bende
Şuan hurma özü pekmezi.propolis arı sütü çörek otu zerdecal yiyorum. Bende uzun süredir uğraşıp duruyorum ama elimden geleni yapıyorum nabayim
Hamile kalmaya bi sevinebilsek belki is orda cozulecek ama peikolojiyi travmalar yipratiyor sanirim beyinde bitmiyor artik is allah nasip ederse sifa niyetine bende yerim nolcak

Reactions: H M
Hamile kalmaya bi sevinebilsek belki is orda cozulecek ama peikolojiyi travmalar yipratiyor sanirim beyinde bitmiyor artik is allah nasip ederse sifa niyetine bende yerim nolcak
Dediğin gibi..
Yipranmamak zor is kim olsa yıpranır yipranmiyorjm diyen yalan söyler.

Allah hayirlisini nasip etsin tek umutsuzluguma bi işık yaksın rabbim umarım hepimiz icin hersey yoluna gider mubarek gunler yuzü suyu hurmetine bu gece dualariniza benide alin nolur
Sende dua.et canım inşallah dualarimda tüm uğraşan kardeşlerim..

Sorma ya adet olmayada alisicaz inşallah son adetin olur
Bende oyleyim inanki. Ama bakalım mevlam neyler
Ins cnm ins ne diyeyim Rabbim yüzümüze gülsün saglikla alalim bu kez yavrularımızi kucagimiza

Allah hayirlisini nasip etsin tek umutsuzluguma bi işık yaksın rabbim umarım hepimiz icin hersey yoluna gider mubarek gunler yuzü suyu hurmetine bu gece dualariniza benide alin nolur
Canım Allah hepimizin dualarını bugünlerin yüzü hürmetine dualarımızı kabul etsin.Bende de iki gündür eski hamileliklerimdeki belirtiler var.ama henüz bat 13 gün var.Bakalim hayırlısı olsun hepimiz için...Bebekedi rabbim dualarımda seni anmayi unutturmayip duamda yer almayı nasip ediyorsa,inan senin için hayırlı ve güzel olanı nasip edecektir.

İnşallah güzel haberi alırsın baya varmış

Ne kadar guzel yazıyorsun kalbinin güzelliğini yansitiyorsun allah razi olsun senden dualarimdasın cok tesekkur ederim

İnşallah güzel haberi alırsın baya varmış
Ayyy inşallah canım hepimiz güzel haberler aliriz.Evet canım regli dönemine bayağı var.Bir kaç belirti var eşim dedi bana söyleme içinde biriktir.Malum o da umutlanıp benim hayal kırıklığına uğramami istemediği için böyle söylüyor.Genellikle benim gebeliklerde bat den 10 gün önce testlerde çıkıyor.Ne yalan söyleyeyim sevinçten çok içimde korku var.ikinci bebeğimde 11 haftaya geldiğimde çok sevinmiştim şükür tehlikeyi atlatmaya başladık diye, ama 13+5 te sonlandırma kararı aldık bebisimi suni sancı ile WC doğurdum.Allah'im hepimizin güzel iyi niyetlerinin karşılığını en uygun zamanda vereceğine çok inanıyorum.Eğer geciktiriyor ise güzellestiriyordur.Ben hamile kalırsam da burada sizler dışında kimse ile paylaşmayacağım.

benmde 3 aylık kaybim.
Rabbim nasip etsin inşallah bende söylemeyeceğim insallah hepimizin olur sağlıkla hayırla korkma hep aynı şey olacak degil insaallah

benmde 3 aylık kaybim.
Rabbim nasip etsin inşallah bende söylemeyeceğim insallah hepimizin olur sağlıkla hayırla korkma hep aynı şey olacak degil insaallah
İnşallah
benmde 3 aylık kaybim.

Beni ağlatan Dr hüngür hüngür umutsuz vakasın diyen Dr. Benden 40 bin lira isteyen dr.
Aaa beni de düşük yaptığım gün daha operasyona girmeden önce elime dosyayı tutusturan kişidir .size de kaba davranmış .Ben iki gebeligimi kendisinde yaşadım .inannin fantastik sonuçlar söyledi .Hep negatif ve sik sık kontrilleriyle ağladım .Bana sovcu geldi .Tabi giden AA hoca baya ilgileniyor diyor .ilgileniyor tabi ama bende bosa çıktı onda ikinci gebeligimde bana AA nasıl oldu ben anlamadım.Sasirdim valla dedi ..İlk gebelikte ilgiliydi .ikincisin de saldım mevlam kayira moduydu .Ben hiç memnun kalmadım .sizin şuan da ki Dr kim acaba .Bende bursadayim

Bende aral hocaya giderken bebeğimi kaybettim ama yine hamile kalsam yine giderim. Evet olumsuz konuşuyo bana da zmanainda cok olumsuz konuştu bende ağlardım ama gördüğü ne varsa onu söylüyo ve söylemesi de gerekiyo bos yere ümit vermek yanlış bence. Su huyu var sen sormadan bazi şeyleri söylemiyor mesela ben cok soru sorardım cok kalırdım yaninda cok detaylı anlatırdı eğer sormasaydim belki cok ilgilenmeyebilir de ki zaten haklı o kadar cok hastası var ki..

Aral hocayla ilgili bir sorunum yok .Elinden geleni yapmaya çalıştı ama bana yardımcı olamadım .En son gebeligimde beni çok üzdü .Bana milat gebelik dedi .. O kadar kötü günler geçirdim .İnanın ölmek istemiştim .İlaçları kestik sadece iğneye devam etti .. Sonra bebeğimin molar olmadığını anlaşıldı .Hatta kalp sesini bile duyduk .Gayet saglikliydi.Sonrasinda yine kaybettim.Yani molar gebeliğin bir başka doç Dr .testsiz anlasilmayacagini boşuna uzuldugumuzu anlattı.Bence bu tarz doktolari birkez denelmeli .Biz iki kez denedik olmadı .Rabbim şifa olacak Dr çıkarsın önümüze .onları bebeğimize kavusmakta vekil kılsın.Aral hocanın çok emeği var oda istedi ama olmadı işte

Özellere gidip bosuna para ödemeye gerek yok.Uludağ üniversitesinde Bilge ÇETNKAYA DEMİR'e gidiyorum.İstereniz birde ona gidin mesai saatlari disi muayane eden öğretim uyesidir.Muayane ücreti 158tl,bakalim bu gebeliğim sağlıklı olmazsa Gürkan Uncuya gideceğim.Sorulariniz olursa özelden de cevap yazabilirim.

Gebemisin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…