Canim peki bı hsg filan cekinicekmisin çok sík dusuklerde perde vs olabiliyor yaHayır daha 2 gun once 75 di daha sıfirlanmadı cok sürdü 13 agustostan bu yana cokdan dusmesi gerekiyordu ama doktorumamsordugumda 6 ayda bile sıfirlanan var panik yapma dedi bekliyorum
Canım benimde iki aydan fazla sürmüştü düşmesi ,gebelik testi yaptığımda bile pozitif çıktiginda ne kadar ağlamıştım.Namas kıldıktan sonra hepinize dua ettim özellikle de bebekedi sanaHayır daha 2 gun once 75 di daha sıfirlanmadı cok sürdü 13 agustostan bu yana cokdan dusmesi gerekiyordu ama doktorumamsordugumda 6 ayda bile sıfirlanan var panik yapma dedi bekliyorum
İyiki varsınız rabbim sizlerin istediginiz herseyi hakkında hayırlı eylesinninsallah allah binkere razıolsun iyiki varsınız iyiki cok sagolun cok tesekkur ederim rabbim karsiliksız koymasın iyi dilekleriniziCanım benimde iki aydan fazla sürmüştü düşmesi ,gebelik testi yaptığımda bile pozitif çıktiginda ne kadar ağlamıştım.Namas kıldıktan sonra hepinize dua ettim özellikle de bebekedi sana
Perde acıldı septum ameliyatı da oldumm yani baska birsey var ama neCanim peki bı hsg filan cekinicekmisin çok sík dusuklerde perde vs olabiliyor ya
Esinin spermleri naısl peki dna hasar testi oluyomuş cnm onu yaptirdiniz miPerde acıldı septum ameliyatı da oldumm yani baska birsey var ama ne
Yaptırdık o da normal cıktı 1 sene oldu doktor tekrar istedi bakalım birdaha yaptiricaz ama genetikler hep normalEsinin spermleri naısl peki dna hasar testi oluyomuş cnm onu yaptirdiniz mi
Ya nabarsan yap nasip olmadimi olmuyor sorunu bilsende çözüm kesin değil..Yaptırdık o da normal cıktı 1 sene oldu doktor tekrar istedi bakalım birdaha yaptiricaz ama genetikler hep normal
Aynen oyle nasip iste allah buyuk ne diyelimYa nabarsan yap nasip olmadimi olmuyor sorunu bilsende çözüm kesin değil..
Olucak inşallah canım Rabbim büyük..Aynen oyle nasip iste allah buyuk ne diyelim
Bitkisel seyler kullandin mi peki cnm hayıt aslanpencesi gibi? Naisp olmayınca olmuyo elbet ama elimizden geleni yapıp tevekkül edelim..Yaptırdık o da normal cıktı 1 sene oldu doktor tekrar istedi bakalım birdaha yaptiricaz ama genetikler hep normal
Hic bitkisel birsey denemedim ne etkili olur kiBitkisel seyler kullandin mi peki cnm hayıt aslanpencesi gibi? Naisp olmayınca olmuyo elbet ama elimizden geleni yapıp tevekkül edelim..
Ne yapmam gerekiyor corek otunuOlucak inşallah canım Rabbim büyük..
Çörek otu şifa niyetine başla inşallah toparlan
Normal.yogurtla vs karıştır ye canim yada pekmeze kat çiğneyerek ye..Ne yapmam gerekiyor corek otunu
Ben clife macunla ve impryl takviye edici gidayla hamile kaldım bi araştır istersen belki etkisi olurHic bitkisel birsey denemedim ne etkili olur ki
Burcu canim test yaptinmi dusmusmu değerinBen clife macunla ve impryl takviye edici gidayla hamile kaldım bi araştır istersen belki etkisi olur
Arastirayim destekler iseBen clife macunla ve impryl takviye edici gidayla hamile kaldım bi araştır istersen belki etkisi olur
İnsallah yapayımm madem insallah sifa olurNormal.yogurtla vs karıştır ye canim yada pekmeze kat çiğneyerek ye..
Ben şuan yiyorum şifa niyetine..
Hayıt kullanıyorum bendeArastirayim destekler ise
Düşmüş cnm yapmama gerek kalmadı cogaldi kanamam.. Oturdum bi güzel ağladımBurcu canim test yaptinmi dusmusmu değerin
Sorma ya adet olmayada alisicaz inşallah son adetin olurDüşmüş cnm yapmama gerek kalmadı cogaldi kanamam.. Oturdum bi güzel ağladımcok istiyodum adet olmak ama tuhaf oldum işte