Gebeliğe Hazırlık Çoook yoruldum.. Sık tekrarlayan düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır daha 2 gun once 75 di daha sıfirlanmadı cok sürdü 13 agustostan bu yana cokdan dusmesi gerekiyordu ama doktorumamsordugumda 6 ayda bile sıfirlanan var panik yapma dedi bekliyorum
Canim peki bı hsg filan cekinicekmisin çok sík dusuklerde perde vs olabiliyor ya

Hayır daha 2 gun once 75 di daha sıfirlanmadı cok sürdü 13 agustostan bu yana cokdan dusmesi gerekiyordu ama doktorumamsordugumda 6 ayda bile sıfirlanan var panik yapma dedi bekliyorum
Canım benimde iki aydan fazla sürmüştü düşmesi ,gebelik testi yaptığımda bile pozitif çıktiginda ne kadar ağlamıştım.Namas kıldıktan sonra hepinize dua ettim özellikle de bebekedi sana

Canım benimde iki aydan fazla sürmüştü düşmesi ,gebelik testi yaptığımda bile pozitif çıktiginda ne kadar ağlamıştım.Namas kıldıktan sonra hepinize dua ettim özellikle de bebekedi sana
İyiki varsınız rabbim sizlerin istediginiz herseyi hakkında hayırlı eylesinninsallah allah binkere razıolsun iyiki varsınız iyiki cok sagolun cok tesekkur ederim rabbim karsiliksız koymasın iyi dileklerinizi

Yaptırdık o da normal cıktı 1 sene oldu doktor tekrar istedi bakalım birdaha yaptiricaz ama genetikler hep normal
Bitkisel seyler kullandin mi peki cnm hayıt aslanpencesi gibi? Naisp olmayınca olmuyo elbet ama elimizden geleni yapıp tevekkül edelim..

Burcu canim test yaptinmi dusmusmu değerin
Düşmüş cnm yapmama gerek kalmadı cogaldi kanamam.. Oturdum bi güzel ağladım cok istiyodum adet olmak ama tuhaf oldum işte

Düşmüş cnm yapmama gerek kalmadı cogaldi kanamam.. Oturdum bi güzel ağladım cok istiyodum adet olmak ama tuhaf oldum işte
Sorma ya adet olmayada alisicaz inşallah son adetin olur
Bende oyleyim inanki. Ama bakalım mevlam neyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…